Dobrý den,
Bohužel opět hledám po několika měsících ježdění. Je mi 15, zvládám krok, piluji klus, jezdím cca půl roku (jako malá jsem jezdila rok a okolo koní jsem se pohybovala téměř celé dětství, ale to spočívalo hlavně v mazlení a čištění). Mám zájem o dlouhodobou spolupráci, jak v péči o koně, procházkách, práci že země, tak i ježdění. Většinou jezdím na vycházky a jde mi hlavně o to se u koní odreagovat :) mohu si dovolit platit 1200/měsíc + samozřejmě již zmíněnou práci. Bydlím na Praze 5, Barrandov takže něco max. Do 50 minut od nás. Děkuji za případné nabídky a přeji hezký den.
Ahoj, (doufám že nevadí tykání)
Jestli máš zájem se seznámit se 4mi koníky v Berouně a chodit se s nimi kamarádit, trochu pracovat kolem nich, ale ne moc i si zajezdit, napiš. Hledám někoho rozumného, koho zajímá vztah s koňmi a nebere je jen jako otroky. Je to kousek od hlavního berounského nádraží, takže z Prahy v pohodě.
Můžeš mrknout na www.ratinka.cz nebo na FB experimentální zahrada Ratinka, to jsme my, a kontaktovat mne přes formulář tam, nebo přes FB.
Ahoj,
Káča.