Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
Zdravím má někdo vyčesávací hřeben zvaný Sleekez. Jaké máte zkušenosti a jak jste spokojeni. Uvažuji o koupi ale nikdo v mém okolí nepoužívá tak nemám recenze od nikoho z okolí.
https://www.youtube.com/watch?v=in6RsbFefyg
Děkuji.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
Svatava
napsal(a):
Je to taková pilka v dřevěné rukojeti. Chlupy to spíš seřezává než vyčesává. Extra mě to nenadchlo, je to ostré a u koně, který není chlupatý jako medvěd, je potřeba si dát pozor, aby ho člověk neřízl, a taky aby nepořezal sebe.
No hříbě mám jak medvěda kobylka taky nasrstila a ne tak jako malej.
Z pilky na železo netřeba nic vyrábět Prostě koupíte za pár korun list do pilky na železo vezmete do obou ruk přitlačíte a jedete po srsti. Staré osvědčené a levné, žádný zázrak účinky pilky na železo nepřekonal
Že koně říznete či jina zraníte se bát nemusíte ani pokud nemá extra dlouhou srst, max si "ublížíte" vy o ty zoubky v zápalu odchlupování
Ale ty zoubky na listu pilky jsou opravdu krátké, tak že ostrost nevadí, naopak pomáhá a tupou už toho moc nesundáte, tak je lepší koupit aspoň dva kusy
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sovicka: mohu potvrdit, používám i na vyčesávání podsady ze psa, udělá to stejnou službu jako furminátory.
sovicka
napsal(a):
Z pilky na železo netřeba nic vyrábět Prostě koupíte za pár korun list do pilky na železo vezmete do obou ruk přitlačíte a jedete po srsti. Staré osvědčené a levné, žádný zázrak účinky pilky na železo nepřekonal
Že koně říznete či jina zraníte se bát nemusíte ani pokud nemá extra dlouhou srst, max si "ublížíte" vy o ty zoubky v zápalu odchlupování
Ale ty zoubky na listu pilky jsou opravdu krátké, tak že ostrost nevadí, naopak pomáhá a tupou už toho moc nesundáte, tak je lepší koupit aspoň dva kusy
Tak můj muž to chtěl zapustit do dřeva - pro lepší manipulaci, ale proti gustu... ;).
Chtěla jsem koupit pilku, ale zjistila jsem, že v našem železářství prodávali tak maximálně plastový kroužky do záclon (JO! Jako vážně! I karabiny měli jenom z plastu), tak jsem si na wish objednala furminátor, ten širokej, vyšlo mě to na 420, - Kč, to bych pomalu dala jen za cestu do jiného města do toho železářství, a jsem s tím spokojená.
keira
napsal(a):
Máš porovnání s pilkou na železo? Určitě se to lépe drží, ale jsou ty zoubky stejně výkoné? Třeba furminátor mi koňskou (plnokrevou) srst vůbec nebral.
Mám polofjorda a letos je jak koule chlupů
Kobyla má krátkou srst. Vždycky si jedno odpoledne na jaře udělá čas, zatřepe se jako oslík a zimní srst je dole
keira
napsal(a):
Máš porovnání s pilkou na železo? Určitě se to lépe drží, ale jsou ty zoubky stejně výkoné? Třeba furminátor mi koňskou (plnokrevou) srst vůbec nebral.
Já mám porovnání, mám doma to co Sisi, to je super na odbahnění, ale na odchlupení není tak výkoné, zoubky jsou delší než na pilce na železo, ale taky tupé a tím pádem to nebere tolik, jak pilka na železo.