Sleekez má někdo nebo používá.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

11.2.2017 19:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Zdravím má někdo vyčesávací hřeben zvaný Sleekez. Jaké máte zkušenosti a jak jste spokojeni. Uvažuji o koupi ale nikdo v mém okolí nepoužívá tak nemám recenze od nikoho z okolí.

https://www.youtube.com/watch?v=in6RsbFefyg

Děkuji.

11.2.2017 20:37
Svatava

XXX.XXX.70.17

Je to taková pilka v dřevěné rukojeti. Chlupy to spíš seřezává než vyčesává. Extra mě to nenadchlo, je to ostré a u koně, který není chlupatý jako medvěd, je potřeba si dát pozor, aby ho člověk neřízl, a taky aby nepořezal sebe.

Neregistrovaný uživatel

11.2.2017 20:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Svatava napsal(a):
Je to taková pilka v dřevěné rukojeti. Chlupy to spíš seřezává než vyčesává. Extra mě to nenadchlo, je to ostré a u koně, který není chlupatý jako medvěd, je potřeba si dát pozor, aby ho člověk neřízl, a taky aby nepořezal sebe.

No hříbě mám jak medvěda kobylka taky nasrstila a ne tak jako malej.

14.2.2017 00:56
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Četla jsem, že to někdo vyráběl z pilky na železo - je to prý totéž.

14.2.2017 10:53
sovicka

XXX.XXX.33.41

Z pilky na železo netřeba nic vyrábětsmajlík Prostě koupíte za pár korun list do pilky na železo vezmete do obou ruk přitlačíte a jedete po srsti. Staré osvědčené a levné, žádný zázrak účinky pilky na železo nepřekonalsmajlík Že koně říznete či jina zraníte se bát nemusíte ani pokud nemá extra dlouhou srst, max si "ublížíte" vy o ty zoubky v zápalu odchlupovánísmajlík Ale ty zoubky na listu pilky jsou opravdu krátké, tak že ostrost nevadí, naopak pomáhá a tupou už toho moc nesundáte, tak je lepší koupit aspoň dva kusysmajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.2.2017 11:09
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sovicka: mohu potvrdit, používám i na vyčesávání podsady ze psa, udělá to stejnou službu jako furminátory.

14.2.2017 23:37
Dotaz

XXX.XXX.235.225

sovicka napsal(a):
Z pilky na železo netřeba nic vyrábětsmajlík Prostě koupíte za pár korun list do pilky na železo vezmete do obou ruk přitlačíte a jedete po srsti. Staré osvědčené a levné, žádný zázrak účinky pilky na železo nepřekonalsmajlík Že koně říznete či jina zraníte se bát nemusíte ani pokud nemá extra dlouhou srst, max si "ublížíte" vy o ty zoubky v zápalu odchlupovánísmajlík Ale ty zoubky na listu pilky jsou opravdu krátké, tak že ostrost nevadí, naopak pomáhá a tupou už toho moc nesundáte, tak je lepší koupit aspoň dva kusysmajlík

Tak můj muž to chtěl zapustit do dřeva - pro lepší manipulaci, ale proti gustu... ;).

14.2.2017 23:53
lenacia

XXX.XXX.211.83

Chtěla jsem koupit pilku, ale zjistila jsem, že v našem železářství prodávali tak maximálně plastový kroužky do záclon (JO! Jako vážně! I karabiny měli jenom z plastu), tak jsem si na wish objednala furminátor, ten širokej, vyšlo mě to na 420, - Kč, to bych pomalu dala jen za cestu do jiného města do toho železářství, a jsem s tím spokojená.

15.2.2017 08:25
koně

XXX.XXX.205.252

sisi58 napsal(a):
Používám tohle.

My též.Osvědčený prostředek k odbahnění a odchlupení

15.2.2017 08:28
sisi58

XXX.XXX.191.1

koně napsal(a):
My též.Osvědčený prostředek k odbahnění a odchlupení

Přesně.
Jediná nevýhoda, že se tímhle nemohu odbahnit a odchlupit, po očistné akci s koněm, i já

15.2.2017 08:31
keira

XXX.XXX.106.7

sisi58 napsal(a):
Používám tohle.

Máš porovnání s pilkou na železo? Určitě se to lépe drží, ale jsou ty zoubky stejně výkoné? Třeba furminátor mi koňskou (plnokrevou) srst vůbec nebral.

15.2.2017 08:35
sisi58

XXX.XXX.191.1

keira napsal(a):
Máš porovnání s pilkou na železo? Určitě se to lépe drží, ale jsou ty zoubky stejně výkoné? Třeba furminátor mi koňskou (plnokrevou) srst vůbec nebral.

Mám polofjorda a letos je jak koule chlupů
Kobyla má krátkou srst. Vždycky si jedno odpoledne na jaře udělá čas, zatřepe se jako oslík a zimní srst je dole

15.2.2017 09:55
sovicka

XXX.XXX.33.41

keira napsal(a):

Já mám porovnání, mám doma to co Sisi, to je super na odbahnění, ale na odchlupení není tak výkoné, zoubky jsou delší než na pilce na železo, ale taky tupé a tím pádem to nebere tolik, jak pilka na železo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík