Polsko je členem Unie, tudíž mám za to, že by vám měl stačit platný očkovák, maximálně půlroční krve.
Už vidím, jak vás někde v lese lustruje pohraničník se psem, nebo co mají Poláci
U nás se do Německa přes zelenou hranici chodí normálně.Ti, co tam mají koně, pendlují po lesích jak se jim chce.
Dnes jsem se tam byla projít se psem, prostě nádhera, celá cesta lemovaná z jedné strany horským potokem a z druhé strany svah, potkali jsme jen jedno lesácké auto a to jelo skoro krokem
94horse10

XXX.XXX.91.25
Ja bývam rovnako na pohraničí Slovenska a Poľska, nenosím so sebou žiadne papiere, no neviem, či je to správne som taký rebel
Vyjížďky do zahraničí jsou zcela legální a v pořádku, i přes vstupem do EU apod nebyl problém zaject za hranice (u nás toho zneužívala p.Helena Podlesny když kradla koně ),
Dokonce mám pocit, že po vás ani nemohou přímo na místě požadovat očkování ani krve- ty jsou potřeba při cestování přívěsem.
Jediný rozdíl by se jednal, kdyby byla ve vašem okolí vyhlášena karanténa kvůli nějakému onemocnění co se u koní přenáší.