Šturva

XXX.XXX.46.93
Ahoj, chci se zeptat jestli nevíte o nějakém fajn chiroa fyzio popřípadě maserovi koní. Chtěla bych někoho na koně zavolat ale moc informaci jsme o nikom nenašla napadla mě paní plachá ale nemám o ni žádné recenze. Pan Brock knám nejezní a pan Vítek nema poměrně čas jiné už neznám. Tak bych byla rada když by jste mi napsali vaše zkušenosti např s pani Plachou a nebo s někým jiným nejlépe i s cenou a kontaktem. Děkuji.
Šturva
napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat jestli nevíte o nějakém fajn chiroa fyzio popřípadě maserovi koní. Chtěla bych někoho na koně zavolat ale moc informaci jsme o nikom nenašla napadla mě paní plachá ale nemám o ni žádné recenze. Pan Brock knám nejezní a pan Vítek nema poměrně čas jiné už neznám. Tak bych byla rada když by jste mi napsali vaše zkušenosti např s pani Plachou a nebo s někým jiným nejlépe i s cenou a kontaktem. Děkuji.
Plachá mi rovnala kobylku dvakrát, vždy ok, doporucuji.
Šturva

XXX.XXX.46.93
lenacia
napsal(a):
Plachá mi rovnala kobylku dvakrát, vždy ok, doporucuji.
Děkuji a jak u vás ošetření probíhalo ? Někde jsem četla že trvá asi tak 1,5 hod, kontrola koně při pohybu pak kontrola sedlání a nakonec vyšetření koně. Ale na internetu jsem četla par diskuzích o pani Plaché že koně jen Prolupe a konec tak jak to bylo prosím u vás ? Děkuji.
Šturva

XXX.XXX.46.93
polárka.15
napsal(a):
Kdyz neni problem, prolupe a za 10 min je pryc. Nedoporucuju.
Vážně ? Ale i když není problem v obratlech tak když koně Prolupe tak je v ceně 1000 Kč i masáž ne ? Kterou za 10 minut rozhodne nemůže stihnou takže se divim že jste ji za 10 min prace zaplatila. Jinak u nas problem asi bude sice menší ale není to 100% na jednom z posledního obratle takže teoretický by si měla dat vic prace. Jde mi Oto že je snad jediná která jezdí do našeho kraje.
Šturva

XXX.XXX.46.93
polárka.15
napsal(a):
Podivala se na kone, podivala se na sedlo, lupla vpravo, vlevo a jela. Dobra, at nezeru, tak to bylo 15 min. To jsem ji jako mela rict, Vase navsteva byla zbytecna, nic Vam nedam? To snad ne
Nee to jako ne ale všude psala že jeji návštěva trvá v průměru 1,5 hod a 15 minut je zatraceně málo i masáž pro lidi trvá tak 45 min A v ceně by prave měla být i ta masáž a ne jen chiro, co jsem teda načetla z jejich stránek.
Šturva

XXX.XXX.46.93
polárka.15
napsal(a):
Tak to se u nas nekonalo ani nahodou, zadna masaz. Jen "vysetreni" a vysetreni na nic...
Aha, tak to se teda moc nevyplatí. doufala sem že když ma tolik propagace na equichanelu a všude možně že bude jeji prace kvalitní. U nas je problem poměr kvalita -cena
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sežňte si víc referencí, pokud stojíte o tuto jednu.
Je to u všech lékařů stejné - i lidských, i zvířecích... špatné i dobré zkušenosti. Dávala bych přednost těm doktorům, kteří mají převážnou část referencí dobrých nebo prostě eliminovala zájem o ty, kde jsem slyšela o nějakém velkém pochybení (z více než jednoho zdroje).
Myslím, že odborníci jsou již zvyklí jezdit po republice. Rozumím, že ti dobří jsou často zaneprázdnění, ale třeba budete mít štěstí a někdo bude na štaci Vaším směrem
Šturva

XXX.XXX.46.93
napsal(a):
Sežňte si víc referencí, pokud stojíte o tuto jednu.
Je to u všech lékařů stejné - i lidských, i zvířecích... špatné i dobré zkušenosti. Dávala bych přednost těm doktorům, kteří mají převážnou část referencí dobrých nebo prostě eliminovala zájem o ty, kde jsem slyšela o nějakém velkém pochybení (z více než jednoho zdroje).
Myslím, že odborníci jsou již zvyklí jezdit po republice. Rozumím, že ti dobří jsou často zaneprázdnění, ale třeba budete mít štěstí a někdo bude na štaci Vaším směrem
No prave už jsem volala panu stuaru i panu Vítkovi na které jsou asi nejlepši ohlasy a jeden ma dojezd ozvou vzdálenost 2 hodiny a i když jsem navrhla že jsem schopna domluvit v okoli 5-10 koni tak nedojede a druhy momentálně nema čas. Jinak jsem přemýšlela nad pani žežulkovou ale na ni jsem zase slyšela vice krytiky než chvály a pani (dolničkovou, nejsem si jistá teď) ale to už je vyšetření v jiné cenové relaci. A další už neznám tak jsem zkusila napsat tady jestli by mi někdo podle zkušenosti poradil. A pani plachá jezdí všude a myslela jsem si když ma tolik propagace tak bude kvalitní proto jsem ji zdůraznila i v nazvu diskuze aby mi na ni nekdo napsal zkušenost. Známa ji měla na 7 leteho valacha 2x ale tam se nedalo co moc dělat protože je pošetřeny a pak jeste jedna známa ji měla na sportovní kobylu a pry srovnala co měla ale i tak mě zajímá názor od vice lidi.
U nás byla loni Anna Klimovičová - http://www.osteopatiekoni.cz/ - na doporučení kamarádky, "udělala" tři koně - mé dva bezproblémové (spíš prevence po delší pauze bez sedla) a jednoho "problémového" důchodce s bolavými zády... Přístup, ošetření i další rady na procvičování problémových partií se mi líbily. Důchodci s bolavými zády pomohla.
Ceník má na netu, odpovídá realitě.

polárka.15
napsal(a):
Podivala se na kone, podivala se na sedlo, lupla vpravo, vlevo a jela. Dobra, at nezeru, tak to bylo 15 min. To jsem ji jako mela rict, Vase navsteva byla zbytecna, nic Vam nedam? To snad ne
Rovnaká skúsenosť na dvoch koňoch. Referencie má fakt dobré, ale z tohto som bola sklamaná, čakala som tiež aspoň nejaké hmaty, masáže a podobne...
Šturva

XXX.XXX.46.93
deauville
napsal(a):
U nás byla loni Anna Klimovičová - http://www.osteopatiekoni.cz/ - na doporučení kamarádky, "udělala" tři koně - mé dva bezproblémové (spíš prevence po delší pauze bez sedla) a jednoho "problémového" důchodce s bolavými zády... Přístup, ošetření i další rady na procvičování problémových partií se mi líbily. Důchodci s bolavými zády pomohla.
Ceník má na netu, odpovídá realitě.
Dobře děkuji, tak o pani jsem ani neslyšela. A jak dlouho vam ošetření trvalo a co vše se dělo prosím ?
Šturva
napsal(a):
Dobře děkuji, tak o pani jsem ani neslyšela. A jak dlouho vam ošetření trvalo a co vše se dělo prosím ?
Ošetření zdravých koní trvalo cca 30 minut, toho s bolavými zády asi 50 minut - při ošetřování ale paní Klimovičová dělala menší přestávky, když se koni třeba něco nelíbilo nebo působil neklidně. Na začátku se ptala na základní věci typu věk, využití, dosavadní problémy...
Samostatné ošetření se skládalo z "osahávání" koně a hledání bolestivých a zablokovaných míst a jejich uvolňování.
Šturva

XXX.XXX.46.93
Dobře děkuji moc a sedlání u vás kontrolovala ?
Aktuálně taky hledám a dohnat nějakého fyzio/chiropraktika je snad bez šance, asi už mají všichni tolik vyděláno, nebo nevím
Vždy k nám jezdila Monika Plachá - za sebe zase mohu doporučit. Vždy dojela včas, ikdyž to má k nám přes celou republiku. Vyšetření opravdu netrvá hodinu, ale myslím, že mezi časem a kvalitou práce v tomto případě přímá úměra není. Napasování sedla vám zkontroluje taky, pokud si o to požádáte; dotazy navíc zodpovídá. Jen teď bohužel na Sev. Moravu nejezdí, má malé dítko, takže jsem taky zkoušela jinde. MVDr. Žežulkovou jsem naháněla po telefonu denně snad 2,5 měsíce, přes email - žádná reakce, tel. nezvedne. S.Brock k nám taky nejezdí a MVDr.Eim mi sice po 2týdnech vyvolávání taky zvedl telefon, přislíbil, že asistentka zjistí volný termín a už to je taky dobře přes 2 měsíce a neozval se.
Ensin

XXX.XXX.133.229
Já mám moc dobrou zkušenost s Dolníčkovou, kterou jste zmiňovala. Přijela přesně na čas, kobyle se věnovala snad 1,5 hodiny, od uší až po ocas. Pravděpodobně to normálně tak dlouho netrvá, ale koby se nechovala zrovna nejlíp, tak se to protáhlo. Velký bod pro ni, že s tím koněm neztratila vůbec trpělivost Po prvním ošetření přijela potom cca za měsíc na druhé (za sníženou cenu), a tam už pak byl viditelný rozdíl v pohybu koně Jezdí k nám jednou ročně ošetřit, je moc fajn, všechno vysvětlí, poradí...Těch peněz vůbec nelituju
Šturva

XXX.XXX.168.45
eenika
napsal(a):
Aktuálně taky hledám a dohnat nějakého fyzio/chiropraktika je snad bez šance, asi už mají všichni tolik vyděláno, nebo nevím
Vždy k nám jezdila Monika Plachá - za sebe zase mohu doporučit. Vždy dojela včas, ikdyž to má k nám přes celou republiku. Vyšetření opravdu netrvá hodinu, ale myslím, že mezi časem a kvalitou práce v tomto případě přímá úměra není. Napasování sedla vám zkontroluje taky, pokud si o to požádáte; dotazy navíc zodpovídá. Jen teď bohužel na Sev. Moravu nejezdí, má malé dítko, takže jsem taky zkoušela jinde. MVDr. Žežulkovou jsem naháněla po telefonu denně snad 2,5 měsíce, přes email - žádná reakce, tel. nezvedne. S.Brock k nám taky nejezdí a MVDr.Eim mi sice po 2týdnech vyvolávání taky zvedl telefon, přislíbil, že asistentka zjistí volný termín a už to je taky dobře přes 2 měsíce a neozval se.
No ja prave na pani Plachou četla recenze tak 50/50 a pani žežulkova to samé. Nejlepši recenze jsem našla na pana Brocka pana Vítka s pani dolničkovou ( ale ta ma poměrně drahou návštěvu ) chapu že za kvalitu se platí. Ale napsala jsem pani z komentáře výše děla pry osteopatii což ma byt rozšířená fyzio a dojíždí pry po cele ČR.
Šturva

XXX.XXX.168.45
Ensin
napsal(a):
Já mám moc dobrou zkušenost s Dolníčkovou, kterou jste zmiňovala. Přijela přesně na čas, kobyle se věnovala snad 1,5 hodiny, od uší až po ocas. Pravděpodobně to normálně tak dlouho netrvá, ale koby se nechovala zrovna nejlíp, tak se to protáhlo. Velký bod pro ni, že s tím koněm neztratila vůbec trpělivost Po prvním ošetření přijela potom cca za měsíc na druhé (za sníženou cenu), a tam už pak byl viditelný rozdíl v pohybu koně Jezdí k nám jednou ročně ošetřit, je moc fajn, všechno vysvětlí, poradí...Těch peněz vůbec nelituju
Našla jsem na ni samou chválu no, ale je poměrně dráha oproti jiným mi přijde. Ale je jasně že to levné nebude nikdy pokud nikoho nenajdu tak mi Holt nezbyde nic jiného než jí zavolat taky.

Ve mé "domovské" stáji spolupracují s paní Žežulkovou již mnoho let a jsou s ní velmi spokojeni. Řeší vše od běžných prohlídek stavu koní (prevence) v celé stáji, tak akutní stavy pohyb.aparátu koní, pasování sedel... mě rovnala kobylu s hnutou pánví a koby se po ošetření po několika dnech rekonvalescence (nařízené) dala dokupy a funguje od té doby bez problémů.
Kdyby nebyla dobrá, těžko by jezdila s reprezentací po světě...
Ale rozumím, že čím víc klientů člověk objede, tím víc může získat jak pozitivních tak negativních referencí.
Za mě - spokojenost.
Jediné negativum je právě nedostatek času. Jinak jezdí buď za klienty, nebo jednou za týden dopoledne je otevřena klinika v Ronexu (Praha-východ), kam se dá s koněm zajet, pokud se člověk vejde do seznamu na ten den. Tj tzv. "když nejde Mohamed k hoře..."
Šturva

XXX.XXX.168.45
napsal(a):
Ve mé "domovské" stáji spolupracují s paní Žežulkovou již mnoho let a jsou s ní velmi spokojeni. Řeší vše od běžných prohlídek stavu koní (prevence) v celé stáji, tak akutní stavy pohyb.aparátu koní, pasování sedel... mě rovnala kobylu s hnutou pánví a koby se po ošetření po několika dnech rekonvalescence (nařízené) dala dokupy a funguje od té doby bez problémů.
Kdyby nebyla dobrá, těžko by jezdila s reprezentací po světě...
Ale rozumím, že čím víc klientů člověk objede, tím víc může získat jak pozitivních tak negativních referencí.
Za mě - spokojenost.
Jediné negativum je právě nedostatek času. Jinak jezdí buď za klienty, nebo jednou za týden dopoledne je otevřena klinika v Ronexu (Praha-východ), kam se dá s koněm zajet, pokud se člověk vejde do seznamu na ten den. Tj tzv. "když nejde Mohamed k hoře..."
Ja znám jen 2 lidi osobně kterým byla na koních a jedna pani je 100% spokojená a druha vubec. Je mi jasně že vßichni nemůžou byt spokojeni. Proto jsem sem dala příspěvek aby mi vice lidi napsalo jejich zkušenosti a skym jsou nejvíce spokojení. Ja sama to posoudit nemůžu zatim jsme nikoho neměli ale rada bych hned na poprvé zavolala někoho kdo mému koni bude pasovat a aby to mělo nějaký účinek.
Paní Žežulková kontroluje pravidelně závodní koně našeho známého. Vždy jezdí v pravidelném intervalu a vždycky má na kontrolu a eventuální ošetření i koně z okolí. Zájem je velký, kapacita je vždy max naplněná a všichni jsou spokojení.
Nám kontrolovala koně před koupí a taky si nemůžu stěžovat.
Ensin

XXX.XXX.133.229
Šturva
napsal(a):
Našla jsem na ni samou chválu no, ale je poměrně dráha oproti jiným mi přijde. Ale je jasně že to levné nebude nikdy pokud nikoho nenajdu tak mi Holt nezbyde nic jiného než jí zavolat taky.
Je dražší, to určitě jo. Taky jsem si říkala, že je to moc a zavolala jsem jednu paní, která dělá dornovku. Na základě referencí a doporučení- a byla to naprostá katastrofa... Tak jsem si řekla, že na to prdím, nebudu na té kobyle dělat pokusy a zkusím si teda připlatit Výsledek samozřejmě nesrovnatelný. Ale těžko říct, jestli by stejnou práci neudělali i ostatní tady zmínění. Známí si ještě chválili Eima, ale tam nevím, jak se to pohybovalo cenově...
Osobní zkušenost - několik koní v průběhu asi šesti let - mám s MVDr. Žežulkovou. Výbornou. Doporučuji. Pacientovi se věnuje, prohlídne, prohmátne ho od hlavy až po paty, vyhodnotí pohyb, pak napravuje, co je potřeba. Pokud je to nutné, za několik týdnů přijede na revizi. Doporučí cvičení, rehabilitace apod.
Zkušenost mám i s p. Stuartem Brockem, je o dost "jemnější" než paní Žežulková. Bohužel moc nedokážu posoudit, zda koni pomohl (nebyl na tom tak zle, rozdíl ovšem nevidím).
S Monikou Plachou zkušenost nemám, ale ani mít nechci