Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Koně, jezdci, mouchy..Jestli něco navíc, tak je to nadstandard. Sranda musí být.
Slyšela jsem, že děti tam mají docela "vojnu". Co je potkávám venku, tak pokaždé, když vídám děti, tak jsou vedeny na 20ti minutovou procházku a to je vše. Další kapitola už jsou holky, co tam jezdí už nějakou tu dobu a myslí si o sobě, bůh ví co. Připadá mi docela ubohé se do ostatních(i do mě) navážet s tím, že máme staré cajky :D.
Myslím, že tady se sluší říct, že na Zmrzlíku se nacházejí hned 2 stáje provozující ježdění pro veřejnost. A to jednak DDM Praha a jednak Hucul club zmrzlík. Každá tato stáj má ježdění pro veřejnost i pro své členy, do kterých lidé z cizích stájí úplně nevidí. Myslím, že je nejlepší se zeptat někoho konkrétně (popřípadě aby odpovídal někdo kompetentní, kdo tam třeba jezdil) anebo se tam rovnou zajet podívat či zeptat. Pro více info mě neváhejte kontaktovat, dříve jsem tam jezdila :).
Potion

XXX.XXX.48.74
No koně jsou vopořádku a stará se tam o ně dobře, ale přístup některých trenérů je hrozný. Jedna trenérka je schopná na lidi řvát sprostě za to když udělají jen miniaturní chybu a vyjížďky ven jsou většinou docela krátké. Ve zmrzlíku jako takovém se naučit jezdit dá, ale musíte si zvyknout, že pokud nechodíte na soukromé lekce, budou na vás instruktoři docela dost nepříjemní.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.253
Na Zmrzlíku jsem působila před 23lety asi rok, jako dítě v oddílu, jelikož jsem dělala brigády a makala, hodně jsem jezdila, víceméně každou návštěvu (3x týdně), znamenalo to ale, že jsem makala opravdu jako šroub - nekdy jsme tam i prespavali.
Bohužel už v té době, se koně neměli moc fajn, po stránce welfare, výběhy +- nulové, měli snad jen poníci, kydali vojáci na civilce, my jako decka jsme celý den nosily vodu, uklizely kolem, prehazovaly hnuj, uklizely po dome majitelce. Ale hlavni napln byla voda, nebyly napajecky, vlastne se chodilo s vodou cely den. Milovala jsem tmavě hnědou kobylku Denci, když si jí majitel ustájil jinde, přestala sem chodit a emigrovala do TJ Slavia Ptice. Jo koně v ustájku chodili pod děti a mládež také. Neumím si představit, že by tohle někdo dělal s mým koněm