bodlinka-

XXX.XXX.165.142
Dobrý den, potřebují rady.. Budeme na zahradě dělat "boxy" neboli uzavíratelné přístřešky, budou jen dva cca 3,5x 6 metru. Ted otázka jakou udělat podlahu (ne beton) ani hlína. Jak jste to řešili vy ? Jde mi o to abych nemusela platit moc na úřadech a podle některých mela říct jen o kulnu nebo přístřešek. Nebo kdyz jim na urade reknu staj budou chtit mocuvkovou knlizaci a kolaudaci. Atd. Co mate vy za podlahu ? Nějaké panely nebo jak ? Děkuji predem.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Můžete položit vnitřní desky tosiplast na vrstvu utuženého štěrku. Mám to tak čtyři roky a bez problému.
chovatelka77777

XXX.XXX.94.26
A myslíte že můžu dát takový ty velké "kachle" a na to gumové rohože ?
chovatelka77777

XXX.XXX.94.26
Řeším to samé.
Máme uvnitř přístřechu plné rohože tosiplast a paráda ;)
Chce to perfektně připravit podklad a pak to bude sloužit léta ;).

haisovad
napsal(a):
Krása, mám to podobně. A spokojenost úplná.
A ještě jedna zkušenost.
My jsme desky hodně řezali, zbyly mi zbytky a pár desek. Před loňskou zimou jsem je dala na nejvíc rozbahněné rovné místo, kudy se koně vrací do stáje, Bez podkladu, na zem a překvapilo mě, jak krásně se tam usadily, nikam se nepropadávají ani neujíždějí. Je tu jílovitá půda. Tak mě napadá, nemá tu někdo v přístřechu desky jen na hlíně? Jak se to chová?
chovatelka77777

XXX.XXX.94.26
haisovad
napsal(a):
Mohu se zeptat kde jste ty desky sehnali a za kolik jeden kus ?děkuji moc.
Udelala jsem si cestu smer Pribram, kouknete na www.tosiplast.cz...a teda dodavka sotva prdela cestou domu. Jedna plna deska vysla pred 2 lety na 250kc + dph.
haisovad
napsal(a):
Udelala jsem si cestu smer Pribram, kouknete na www.tosiplast.cz...a teda dodavka sotva prdela cestou domu. Jedna plna deska vysla pred 2 lety na 250kc + dph.
Nedávno jsme kupovali pár do boxu, ale ne přímo u výrobce, a občas se inzerují i na bazoši, nebo fauně, vyšla nás na 397kč/jedna.
Venku máme děrované rohože a také super ;) tyhle tam jsou dva roky a nehnulo se to ani o cenťák...a před měsícem jsme položili dalších 10 kusů ;) s tím, že se použily i odřezané části těch plných ;).

haisovad
napsal(a):
Venku máme děrované rohože a také super ;) tyhle tam jsou dva roky a nehnulo se to ani o cenťák...a před měsícem jsme položili dalších 10 kusů ;) s tím, že se použily i odřezané části těch plných ;).
Pěkné to máte, moc. My máme před stájí i přístřechem plné a klouže se to.
Teď přemýšlím nad přístřeškem pro poníky a tím, jestli desky uvnitř nedat jen na hlínu, že by to možná stačilo.