HorsesstajPK

XXX.XXX.46.224
Už jste měli tu čest s Tomášem Konečným? Já ano většiho pitomce a patlala jsem nezažila. Co mohl pokazil, práce je úplná hrůza a chováni úchyla. Už nikdy vice. P.K.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
HorsesstajPK

XXX.XXX.42.19
Je to kovář co jezdí kolem olomouce ale i dále jeho návrhy holkám a starat se která je volná a odfušovat praci no děs. Měla jsem o něm jiny názor. A nebylo to jen u mě. Většina lidí to raději neřeši a volá jiného kováře ale tak tři čtyři měsice zpět měl výborný start diky urazu místního kováře, který je ze Zábřehu a držel se jeho rad.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Vím že je dobré varovat ostatní před nepoctivci, ale takhle si taky může člověk pouze vyřizovat účty.
Já ho znám, chodí pravidelně k nám do stáje. Práci odvádí velmi dobře, rozhodně vzhledem k ceně. Pro rekreanty rozhodně stačí.
A z těch keců si člověk nesmí nic dělat, ještě holt nevyrostl z puberty, nemyslí to vážně.
Ale tyhle věci řešte se známími někde na chatu a ne tady, nepatří to sem (dle mě).
HorsesstajPK

XXX.XXX.42.19
Je to relativni každý je zvyklej na něco nebo koho a samozřejmě to není vyřizování účtů to vubec jen upozorněni a cena jeho práce je více než kvalita dále se k tomu nehodlám vyjadřovat a každý si zvolí to co je mu po chuti.
Uživatel s deaktivovaným účtem

HorsesstajPK
napsal(a):
Je to relativni každý je zvyklej na něco nebo koho a samozřejmě to není vyřizování účtů to vubec jen upozorněni a cena jeho práce je více než kvalita dále se k tomu nehodlám vyjadřovat a každý si zvolí to co je mu po chuti.
Ale vyjadrujete sa. Dokonca na verejnej diskusii. Ale zbabelo anonymne. To je fakt odvaha.
anetaanetaaneta

XXX.XXX.229.158
Dobrý den, s panem Konečným jsem měla tu čest také, práce nebyla odvedena dobře, měl více starostí o slečny. Hrozně vehementně řešil svoji přítelkyni o které nemluvil zrovna slušně. Jinak pro přístě nemám o jeho služby zájem.
Musim se pridat. Jako kovar docela sikovny, ale jak uz bylo zmineno nahore, chovani strasne. Mluvil jak male sproste decko, o sve pritelkyni mluvil take a urcite by to slecna nechtela slyset. A domluva s nim,3x mi rekl ze prijede, potvrzoval to i den dopredu a nakonec jsem na nej vzdy cekala, sam by ani nedal vedet ze neprijede...
Anonymas

XXX.XXX.7.148
Chování uplnyho debila , koně nejsou v pořádku , moc peněz a ještě špatná práce , chová se jak dítě a ještě nedokáže uznat špatnou práci
sisi58
napsal(a):
No a co my tu s tím, po 4,5 letech?
Mám pocit, že na FB sem zaznamenala, že nějaký kovář právě čerstvě udělal špatně nakování a choval se jak hulvát, odmítl uznat svou chybu, vzal peníze a paní že snad musela volat jiného kováře aby to ihned opravil... Tak asi to byl zřejmě on a furt pracuje
lenacia
napsal(a):
Mám pocit, že na FB sem zaznamenala, že nějaký kovář právě čerstvě udělal špatně nakování a choval se jak hulvát, odmítl uznat svou chybu, vzal peníze a paní že snad musela volat jiného kováře aby to ihned opravil... Tak asi to byl zřejmě on a furt pracuje
Aha. Asi by to chtělo odkaz, nikoli jen rozhněvané výkřiky.
Petull

XXX.XXX.112.74
Souhlasím. Je to hulvát. Neustále se zajímá o baby a práce pořádně udělaná není. Volali jsme jiného kováře. Nechtěli jsme poslouchat nesmysly.