Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.8.2017 12:54
ameed

XXX.XXX.248.64

Má někdo toto spojení?Nebo jiného křížence?

2.8.2017 14:42
karo2702

XXX.XXX.172.116

Přesně tohle spojení. Inteligentní a učenlivé. Ale po norikovi těžké, velká kopyta, nepohodlné chody. A taky tank, zastaví až o vás. Ale překvapivě dobře skáče.

2.8.2017 15:34
ameed

XXX.XXX.248.64

Já takového koně mám a je to velmi laskavý kůň...o mě určitě nezastavuje a chody má pohodlné...klus příjemně houpavý jako norik má...to spíš přes ty skoky jde nemotorně...něco jako kůň v lese, raději by překračovala, než přeskakovala:)
A matka hafling-otec norik?

2.8.2017 15:50
karo2702

XXX.XXX.172.116

ameed napsal(a):
Já takového koně mám a je to velmi laskavý kůň...o mě určitě nezastavuje a chody má pohodlné...klus příjemně houpavý jako norik má...to spíš přes ty skoky jde nemotorně...něco jako kůň v lese, raději by překračovala, než přeskakovala:)
A matka hafling-otec norik?

Ano. Ale je to přece jen kříženec a koně se mohou lišit stavbou těla, povahou, chody,...

2.8.2017 15:54
ameed

XXX.XXX.248.64

S tím souhlasím, popisovala jsem toho svého:).

Nanny

3.8.2017 11:25
Nanny

XXX.XXX.199.180

karo2702 napsal(a):
Přesně tohle spojení. Inteligentní a učenlivé. Ale po norikovi těžké, velká kopyta, nepohodlné chody. A taky tank, zastaví až o vás. Ale překvapivě dobře skáče.

Znám norika kříženého s welsh cobem. Je podobný, jako popisujete, kopyta jako talíře, celý je takový tankoidní, když se rozhodne, že někam půjde, tak tam taky jde, nezastaví ho plot ani ohrada. Ale jinak je to dobromyslný a hodný tank. smajlík

4.8.2017 10:43
ameed

XXX.XXX.248.64

Docela by mě zajímala fotka:).

5.8.2017 07:46
dsj

XXX.XXX.207.141

Znám křížence něčeho chladnokrevného s huculem. Vypadá jako jezevčák - má krátké nohy a velké tělo a hlavu. Velikost o kapku větší než huculík. Povaha huculí, síla chlaďase, zdraví nezničitelné, jen nesmí žrát - je tlustý. Ideální k někomu na hospodářství, náklady na krmení nulové, trochu se na něm dá jezdit (tour de putyk, ne vysokou drezuru), a valník s hnojem odtáhne jako nic .

5.8.2017 07:49
Tedysek

XXX.XXX.5.94

dsj napsal(a):
Znám křížence něčeho chladnokrevného s huculem. Vypadá jako jezevčák - má krátké nohy a velké tělo a hlavu. Velikost o kapku větší než huculík. Povaha huculí, síla chlaďase, zdraví nezničitelné, jen nesmí žrát - je tlustý. Ideální k někomu na hospodářství, náklady na krmení nulové, trochu se na něm dá jezdit (tour de putyk, ne vysokou drezuru), a valník s hnojem odtáhne jako nic .

Nemáš foto?

26.11.2017 16:53
DanieIa

XXX.XXX.244.253

Mám za nedlouho 12ti letého Norik x hafling.Téměř celý život nic nedělal a když už, tak jen vozil lidi všeho druhu - začátečníky, jezdce, dospělé, děti, těžší, lehčí...) Mám ho ani ne půl roku a za tu dobu se leccos naučil.Baví ho si hrát téměř se vším, ale je třeba vymýšlet nové a nové věci, aby se nápady neomrzely.Je velice vnímavý a není se problém na přirozené komunikaci rychle navázat.
Je trochu pomalejší, chody má velice pohodlné, ale je trochu těžkopádný a také trošku línější.Co se skoků týče, radši by to celé porazil, než aby se namáhal skočit.Ani venku moc nedbá na opatrnost, je velký flegmatik, moc věcí neřeší a jde jak tank
Je to zlatíčko, kůň kterému duvěřuji a v mnohém jsme si podobní.
Matka Norik otec Haflouš.

Přidejte reakci

Přidat smajlík