Zdravím. Potýkám se teď s jistým dilematem. Nechala jsem si ušít westernové sedlo na míru. Brzo bude hotové. Zatím jezdím v Anglii, Kentaur Seneca. Moje dilema je v tom, že nevím, zda si mám anglii i nadále ponechat, nebo ji prodat. Jezdit v ní zřejmě zatím nebudu, ale přesto jsem taková nerozhodná. Rozhodnutí nakonec musím udělat sama, ale ráda bych si poslechla i názory jiných lidí jak by k tomu přistupovali.
lenacia
napsal(a):
Zdravím. Potýkám se teď s jistým dilematem. Nechala jsem si ušít westernové sedlo na míru. Brzo bude hotové. Zatím jezdím v Anglii, Kentaur Seneca. Moje dilema je v tom, že nevím, zda si mám anglii i nadále ponechat, nebo ji prodat. Jezdit v ní zřejmě zatím nebudu, ale přesto jsem taková nerozhodná. Rozhodnutí nakonec musím udělat sama, ale ráda bych si poslechla i názory jiných lidí jak by k tomu přistupovali.
Já jsem si anglii nechala, člověk nikdy neví, kdy si bude chtít udělat nějakou tu připomínku na to, jak se v Anglii jezdí
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Pokud nějak nepotřebujete finance, tak si to klidně nechte.Někde tam v sedlovně mám taky sedlo a na nic vlastně. A i uzdečku asi..Vlastně tu jsem rozebral a nějak už nedal do kupy. Sedlo mi chleba nežere.
liva
napsal(a):
Já jsem anglické sedlo prodala po cca 1,5 roce.
Pořád jsem si říkala, že třeba budu chtít občas sednout do anglického sedla...
Pak westernové sedlo potřebovalo malou opravu a já vyjela ven v anglii...
A byla na prodej.
Jj pár lidí, co přešlo do westernu mi to potvrdilo, že jednou za rok vytáhnou anglii a zas ji na rok schovou, protože se jen ujistí v tom, jak se cítí dobře ve westernu... já mám western asi měsíc a jsem z něj nadšená, je to pohodlíčko a dokonce se mi v něm i příjemně vysedá v klusu, čehož jsem se bála
Jumanggee

XXX.XXX.162.234
Western jsem mela i australaka, ale stejne jsem se vratila k anglii a to jezdime dlouhe nekolika hodinove vyjizdky
Jumanggee

XXX.XXX.162.234
Neni nad kvalitni drezurni sedlo a nebo dobre skokove