Mimosmyslová komunikace

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.9.2017 14:24

Ani moc nevím, jak toto téma začít, protože jsem sama ateista, materialista a skeptik. Všechny ty momenty, kdy kůň dělá cvik "na myšlenku" nebo když kopíruje naši náladu a případné strasti se podle mě prostě dají vysvětlit velkou schopností empatie těchto zvířat a

v prvním případě naučené citlivosti na minimální pomůcky, které si člověk pak ani už neuvědomuje. Žádné čáry ani telepatie v tom asi nejsou... nicméně teď čtu Henryho Blakea a on právě o tématu šestého smyslu nebo telepatie u koní hovoří jako kdyby to byla samozřejmost, prostě koňská vlastnost stejně jako přirozená ostražitost zvířate-kořisti.Tak se chci zeptat, co vy? Máte nějaké takové zážitky s koňmi, které by šly za hranici vysvětlitelného?

1.9.2017 15:53
blackmyday

XXX.XXX.33.80

Já jsem zarytý ateista, přesto věřím že koně mají duši (lidi ne). Ale tento šestý smysl je podle mě stále jen smysl a né čáry máry. Jako lidé jsme se toho vzdali a zapomněli jsme na svou přirozenou zvířecí podstatu a kvůli tomu tento jev neumíme někdy pochopit a "utíká mezi prsty. V podstatě nejde o nic jiného než o vnímání chemie a elektrických impulsů. Cítí změny hormonů a jiných látek v našem těle a cítí impulsy, které pohání naše srdce a impulsy, které nám jdou do končetin a proto ví, že se naše noha, ruka, tělo pohne dřív než se pohne.
I pes je natolik citlivý, že vyčenichá rakovinu nebo ucítí infarkt nebo epileptický záchvat dřív než propukne, tak proč by takovéto vnímání nemohl mít i kůň?
Toť můj názor, jestli vám to pomůže.

1.9.2017 18:01
johnt

XXX.XXX.89.111

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ani moc nevím, jak toto téma začít, protože jsem sama ateista, materialista a skeptik. Všechny ty momenty, kdy kůň dělá cvik "na myšlenku" nebo když kopíruje naši náladu a případné strasti se podle mě prostě dají vysvětlit velkou schopností empatie těchto zvířat a

v prvním případě naučené citlivosti na minimální pomůcky, které si člověk pak ani už neuvědomuje. Žádné čáry ani telepatie v tom asi nejsou... nicméně teď čtu Henryho Blakea a on právě o tématu šestého smyslu nebo telepatie u koní hovoří jako kdyby to byla samozřejmost, prostě koňská vlastnost stejně jako přirozená ostražitost zvířate-kořisti.Tak se chci zeptat, co vy? Máte nějaké takové zážitky s koňmi, které by šly za hranici vysvětlitelného?

Ano, mimosmyslová komunikace existuje, zažila jsem na vlastní kůži a ne jednou, ale neumím s tím nebo s ní pracovat cíleně na povel, ale znám lidi, kteří umí a dá se to i z fotky ať už lidí nebo zvířete.
Dokonce se dá napojit na zvíře tak, že případné jeho bolesti, které třeba má, přenesete na sebe a tudíž i víte, jak se zvíře cítí..no je toho víc, hodně víc-rozumět tomu všemu je sen, touha, ale čím víc se člověk sbíží s přírodou, tím víc se mu otevírají ony pomyslné dveře to do tohoto svět MEZI NEBM A ZEMÍ...
Dají se přijímat obrazy, které zvíře vysílá, nebo můžete vysílat obrazy zvířeti...těžko se to vsvětluje, ale zažila jsem dost a to by se tu nevlezlo. Zažila jsem, kdy se má vlastní kobyla na mne napojila, když jsem rodila a stáhla na sebe veškeré mé porondní kontrakce až rozhodila samotného primáře a zvažovalo se nad císařským řezem, pomohl mi můj pes krátce po jeho smrti mě zbavit nemalých bolestí, které za svého života ze mě stahoval-samozřejmě, kamarádka se na něj musela napojit a vzkaz mi vyřídila a ono to fungovalo, mluvila jsem s něšťastným koněm, který byl šíleně zoufalý a díky onomu hovoru se sklidnil, že začal po měsíci žrát, přestal v boxe vyvádět (přitom byl v režimu 12/12) a od té doby na mne každý večer řechtal, přijala jsem i sdělení koně, o které se chtěl podělit koník mé kamarádky-jak je šťastný, že má takového dvounohého parťáka v životě, kamarádka mi přes energií dokázala odblokovat kobylu, která měla zablokovaných všech 7 krčních obratlů a byla oteklá z blokace všude po těle (stačilo ji den před tím si v ohradě se stádem vyhodit z kopýtka a takhle dopadla)...jo, je toho hodně, moc a moc..není to žádná chemie...
nebo mohu doporučit knihu POSELSTVÍ OD PROTINOŽCŮ- je psána dle skutečné události. Mimosmyslovka funguje a jen o empatii to není ;)
Pro lepší pochopení bych asi doporučila knihu od Lindy Kohanov TAO KONĚ smajlík

2.9.2017 09:54
dsj

XXX.XXX.207.141

Myslím, že je samozřejmé že koně i lidé mají mimosmyslové vnímání a telepatii. Zažila jsem, a nejen s koňmi, věci které si nedokáži vysvětlit a vím, že existují a už je v sobě nepopírám.Tyhle věci mezi nebem a zemí si každý musí přijmout a zpracovat po svém.
Ale tyhle věci mají velké stigma podivínství, proto se o nich moc nemluvím - racionálněji uvažující lidi je často odmítají, možná protože způsobu jakým k nám promlouvají často nerozumíme - aspoň to je moje zkušenost.

2.9.2017 12:04

Díky za odpovědi. Tao of Equus mam v knihovně, tak aspoň mám motivaci se k němu prokousat. Souhlasím s výjimečnými schopnostmi zvířat, které jsme my ztratili - třeba jen orientační smysl.

Dsj a johnt - pokud máte čas a náladu, mohly byste se o nějakém konkrétním případě rozepsat podrobněji? Ve dnech smyslu jak přesně to probíhalo?

3.9.2017 21:44

Omlouvám se za ty svoje neustálé překlepy, mělo být - "Ve smyslu jak přesně to probíhalo?"

Většinou ty příspěvky píšu z mobilu, když někam cestuju, podle toho to taky pak vypadá... :/.

7.9.2017 21:44
Malkina

XXX.XXX.170.147

Se zvířaty žádnou zvláštní zkušenost nemám, ale s manželem nám NĚCO funguje.Jestli je to telepatie nevím, ale občas je to dost otravný a věty typu:, Nelez mi do hlavy" a, Vypadni z mý hlavy jsou u nás pomalu na denním pořádku.Nejhorší je, když si třeba lámu hlavu s nějakým dárkem aby to bylo fakt PŘEKVAPENÍ a než to stihnu zrealizovat začne o tom mlít nebo si to dokonce sám koupí..
Každýmu se asi taky někdy stalo, že najednou na někoho začal myslet a ten dotyčný mu třeba za pár minut zavolal.

Dnes jsem zkusila telepaticky zavolat krávy z pastvy, ale můry maj asi jinou frekvenci

8.9.2017 00:43
marion108

XXX.XXX.175.6

No, dnes jsme debatovali na témá jak naše psí důchodkyně pozná, že se jde koupat (před návštěvou psího salonu), debatovali když o tom nikfo nemluví a ona stejně ví a zaleze do boudy akdyž se jí snažíme vydolovat tak vrčí, prostě ví...
To samý můj valach, když se šklebí na mýho syna, tak já to vždycky vím aniž bych ho viděla a vrčím "Maxiii..."
Je to zvláštní, Tao koně doporučuji.

9.9.2017 09:46
anekapace

XXX.XXX.49.20

Když jsem rodila, kobyla byla dle slov blízké kamarádky, která ji měla těch pár dní na starost, úplně vyřízená. Jen po čas samotného porodu, potom moji nepřítomnost neřešila. S kobylou máme zvláštní, na každý pád silný vztah.
Jsou věci mezi nebem a zemí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík