Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.9.2017 20:45
GaŠ

XXX.XXX.103.238

Zdravím, jezdím 16 letou kobylku křížence ČT, chtěla bych se zeptat, každý rokem kousek od nás bývá Hubertka, chtěla bych se příští rok s ní účastnit myslíte že je to dobré pro 16 leteho koně? příští rok 17 letého? Děkuji za odpověd :).

Sanu

17.9.2017 21:23
Sanu

XXX.XXX.69.197

Ahoj, máme dvě 17 leté klisny. Jedna je zdravá (na svůj věk, samozřejmě) a odolná. Huberty chodí, ale předesílám, že já nejsem žádné třeštidlo, co musí letět celou cestu cvalem a skákat každý skok. Druhá má artrózu - chodíme s ní krokovky, když má dobrý den, tak i klušem :). Huberta by už nezvládla. Takže nezáleží jen na věku, ale i na tom, v jakém je koník stavu

17.9.2017 21:33
polárka.15

XXX.XXX.115.110

16-17 let ještě není žádný věk, kůň je těsně za hranicí svého vrcholu. Takže pokud je zdravý, vitální a zvládnete to oba, tak jen do toho. A proč čekat až na příští rok? Neodkládat :).

17.9.2017 22:02
sany

XXX.XXX.65.133

Přesně, není to absolutně žádný věk, pokud je koník zdravý a v kondici :). Můj 16. letý hucul maká úplně stejně, jako když mu bylo 10. Je jedno, jestli jde o 90 km výlet, parkur, hubert nebo jakákoliv jiná akce.

17.9.2017 23:16
GaŠ

XXX.XXX.103.238

Sanu napsal(a):
Ahoj, máme dvě 17 leté klisny. Jedna je zdravá (na svůj věk, samozřejmě) a odolná. Huberty chodí, ale předesílám, že já nejsem žádné třeštidlo, co musí letět celou cestu cvalem a skákat každý skok. Druhá má artrózu - chodíme s ní krokovky, když má dobrý den, tak i klušem :). Huberta by už nezvládla. Takže nezáleží jen na věku, ale i na tom, v jakém je koník stavu

Jé paráda ☺ kobylka je ve skvělém stavu vypadá tak na 9.

17.9.2017 23:19
GaŠ

XXX.XXX.103.238

Děkuji moc všem za reakce, jen jsem se chtěla zeptat dopředu protože jsme spolu (jezdím ji)teprve pár dní, protože mi ji v úterý dovezli do stáje tak se zatím seznamujeme tak jsem se chtěla zeptat, myslím že je ve skvělé formě samozřejmě že taky nemusím letět všechny louky radši si užiju krokovku a někdy rychlejší chod

18.9.2017 12:45
katkaa1

XXX.XXX.43.146

GaŠ napsal(a):
Děkuji moc všem za reakce, jen jsem se chtěla zeptat dopředu protože jsme spolu (jezdím ji)teprve pár dní, protože mi ji v úterý dovezli do stáje tak se zatím seznamujeme tak jsem se chtěla zeptat, myslím že je ve skvělé formě samozřejmě že taky nemusím letět všechny louky radši si užiju krokovku a někdy rychlejší chod

Tak pokiaľ je v kondícii a v teréne s ňou nebudeš mať problém čo sa týka ovládania tiež by som to neodkladala a išla už tento rok.

Přidejte reakci

Přidat smajlík