Ahoj, mám doma kočku-> Ragdolla. Máme jí 6 let a poslední dobou se hodně se drbe. Na krku si asi škrábal znamínko a měl okolo toho černé drobky. Není nikde pokousaný kůži má hladkou. Úplně všude má takové černé věci které když na ně přitlačíte prasknou. Nevíte někdo co to je? Je to parazit? Kočka je celých 6 let doma a občas chodí na balkón (panelák) co to tedy je?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Fotky mizerné, dejte ty černé věci na vlhký papírový kapesník, když se rozpijí do červena, tak je to bleší trus.

Ano, bleší trus je hnědý, až černý. A když ho dáte na vlhkou buničinu, nebo gázu, tak se rozpíjí, pod tmavým drobkem se udělá na bílém podkladu načervenalé kolečko. A tím jsem si jistá.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Zřejmě máte blešky..Tak dobrou noc a ať Vás...Nic neštípe celou noc.

N.I.C
napsal(a):
Děkuju.. no měla jste pravdu. Ale snad to máme za sebou
Nebuďte přílišný optimista, mytím se ještě nikdy nikdo blech nezbavil. Dospělá blecha tvoří asi jen 10% bleší populace v místě. A na zvířeti bývá jen část dospělých blech, ostatní jsou v pelechu a všude kolem.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Co kdyby je od kočky chytla majitelka, a od majitelky kůň...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
To máte dobrý. Já byla na "vyšetření" u logopedky, a ta mi dala přečíst článek "Reedukace sluchu". A já zblblá angličtinou jsem četla "rídukace sluchu", což samozřejmě logopedka nepobrala.