Dobrý den,
po dlouhém rozmýšlení a hledání jsem se rozhodla poprosit o rady a typy ohledně sponzorství. Ráda bych našla nějaký menší e-shop, který by měl určité finanční možnosti sponzorovat 1 nebo 2 sportovní koníky výměnou minimálně za loga na závodních sadách (na všem je možno se domluvit).
Nenapadá vás nějaký e-shop, který by tuto reklamu uvítal, popřípadě nějakou jinou radu?
Mockrát děkuji za jakoukoli odpoveď
-prosím, slušně!
Uživatel s deaktivovaným účtem

Co takhle prostě sesmolit nějaký dopis a poslat ho na všechny e-shopy, které Vám budou připadat použitelné?
(...za mě...je to velká naivita, ale jestli Vám to za ten čas stojí...).
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Co takhle prostě sesmolit nějaký dopis a poslat ho na všechny e-shopy, které Vám budou připadat použitelné?
(...za mě...je to velká naivita, ale jestli Vám to za ten čas stojí...).
Tak tohle jsem věděla i tak, mimo teda ten dopis, za mě v dnešní době rozhodně mail nebo přímo kontakt na fb :D :)
Takže děkuji za názor, ale já si za snem určitě půjdu dál
Pokud máte nějaké výsledky a jste vidět na závodech, proč neoslovit i nějaké firmy ve vašem okolí? I ony by mohli pomoc tímto způsobem uvítat, zvlášť, když si sponzorský dar můžou odečíst z daní (pokud se něco nezměnilo).
Naivní to možná je, ale kdo nic nezkusí, nic nezíská, tak držím palce
-Veru-
napsal(a):
Pokud máte nějaké výsledky a jste vidět na závodech, proč neoslovit i nějaké firmy ve vašem okolí? I ony by mohli pomoc tímto způsobem uvítat, zvlášť, když si sponzorský dar můžou odečíst z daní (pokud se něco nezměnilo).
Naivní to možná je, ale kdo nic nezkusí, nic nezíská, tak držím palce
Mockrát děkuji :) Nebyla jsem si právě jistá v jakém "oboru" to zkusit kromě koní, ale asi zkusím napsat nějakým okolním :).