Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.12.2017 22:35
Zafira

XXX.XXX.14.169

Je tohle dobře nebo špatně ? Jsem myslela že by kolem kohoutku mělo být na dva prsty a pán mi píše že jeho kobylce sedlo sedělo a tam uveřejnil tuto fotku.
Má mi toto sedlo dovézt na vyzkoušení na mojí kobuši A1/QH a tak se ptám na co si dát pozor u zkoušení westerna ? Zatim se mi všechny odzkošená sedla zvedali v zadní části to vím, že zn. že je sedlo široké.
Na co dál si dát pozor ?

Děkuji za rady...

15.12.2017 06:26
sisi58

XXX.XXX.191.1

Sedlo na fotce po těle sedí, v oblasti kohoutku není nic vidět, neb je tam hříva.
Kozlíková sedla většinou sedí dobře, pokud jsou záda dostatečně dlouhá a rovná a kohoutek není příliš vysoký.
Na fotce je sedlo, které sedí. To malé zvednutí vzadu nic neznamená, to už není kostra koně.

18.12.2017 07:43
lafina

XXX.XXX.65.1

Zafira napsal(a):
Je tohle dobře nebo špatně ? Jsem myslela že by kolem kohoutku mělo být na dva prsty a pán mi píše že jeho kobylce sedlo sedělo a tam uveřejnil tuto fotku.
Má mi toto sedlo dovézt na vyzkoušení na mojí kobuši A1/QH a tak se ptám na co si dát pozor u zkoušení westerna ? Zatim se mi všechny odzkošená sedla zvedali v zadní části to vím, že zn. že je sedlo široké.
Na co dál si dát pozor ?

Děkuji za rady...

Můžete mi napsat zprávu na siglavi@seznam?pokud už teda koupě neproběhla...

Přidejte reakci

Přidat smajlík