Uživatel s deaktivovaným účtem

Zkoušeli jsme tyčky a ohradník ale moc to nefungovalo, koník většinou proběhl, tak jsme udělali pevnou z dřevěných kůlů.

U většiny koní to nebude fungovat.
Musela by být dost velká, aby s Vámi chtěl kůň spolupracovat dobrovolně. Pokud bude jen trochu ve stresu (nátlak, nechápání povelů), odejde nejspíš skrz to. Dokázala bych si představit to použít maximálně pro mladého koně na lonži pro vymezení prostoru, na kterém se může pohybovat. Ale i tak bych raději vysvětlovala déle bez riskování s páskami.
Navíc mě napadá, že tím můžete některého naučit i to, že se dá páskami projít a může to způsobit problém ve výběhu...
napsal(a):
U většiny koní to nebude fungovat.
Musela by být dost velká, aby s Vámi chtěl kůň spolupracovat dobrovolně. Pokud bude jen trochu ve stresu (nátlak, nechápání povelů), odejde nejspíš skrz to. Dokázala bych si představit to použít maximálně pro mladého koně na lonži pro vymezení prostoru, na kterém se může pohybovat. Ale i tak bych raději vysvětlovala déle bez riskování s páskami.
Navíc mě napadá, že tím můžete některého naučit i to, že se dá páskami projít a může to způsobit problém ve výběhu...
To mě nenapadlo tak jsem se radši zeptala, děkuji moc.
Sprvu sme taktiež mali oplotkovú kruhovku, no ako spomenula Hhippie, tak sa párkrát stalo, že ju kôň pretrhol, kvôli tomu, že mu zmizol kamarát a potom to skúšal aj vo výbehu.. tak sme ju zrušili a postavili kruhovku z paliet. Palety sú ľahko dostupné a lacné, dajú sa získať aj zadarmo a kruhovku sme postavili veľmi rýchlo (za 5 dní). Naša kruhovka má priemer 16m a použili sme na ňu zhruba 56 paliet.