Uživatel s deaktivovaným účtem

Byla jsem tam a celkem se mi to líbilo.
Za těch 600 kč za lístek tak nějak adekvátní, jsem ráda, že jsem nekoupila dražší, ale naštvali mě pořadatelé, že neotevřeli nahoře více stánků s občerstvením. Ale na to se asi neptáte :)
Představení bylo hezké, nejlepší byla práce s koňmi ve volnosti - opravdu super. Pak čtverylka a další drezurní prvky - proč ne. Myslím, že tam byly nějaké pokusy i o capriolu, ale ty se moc nepovedly.
Naopak triky typu "chození po dvou" mě moc neohromily. Je to možná divácky vděčné, ale moc koňské už ne. Taky číslo klaunů "přicválám na koni, zarazím ho na místě, šíleně vystartuju pryč a přitom se budu různě spouštět kolem sedla" mi přišlo hrozně protažené.
Nemám s čím srovnávat, byla jsem poprvé - a asi naposledy. Určitě je to fajn zážitek, ale jednou mi to stačilo :) Příště ty peníze utratím za nějaký seminář, lekci nebo je půjdu prosázet na dostihy.
Ti kluani, to byla džigitovka, musím říct, že v i nás v republice jsem viděla lepší provedení, aspoň co se týče projevu koní.
Jinak jako celek pěkné, pro někoho, kdo tyhle prvky nezná asi ještě větší zážitek než pro mě.
Práce ve volnosti s 10 koňma mi přišla moc hezká. Rozhodně to byl hezký zážitek.
Uživatel s deaktivovaným účtem

kapička
napsal(a):
Ti kluani, to byla džigitovka, musím říct, že v i nás v republice jsem viděla lepší provedení, aspoň co se týče projevu koní.
Jinak jako celek pěkné, pro někoho, kdo tyhle prvky nezná asi ještě větší zážitek než pro mě.
Práce ve volnosti s 10 koňma mi přišla moc hezká. Rozhodně to byl hezký zážitek.
Aha, já nevěděla, že se to tak jmenuje. Díky za doplnění.
Každopádně jsem u toho opakování trochu netrpělivě odpočítávala, kdy přijde něco jiného. Jednou to stačilo.