Dobrý den, zdravím všechny koňáky a obracím se na vás s prosbou o radu. Na jaře si chci pořídit druhého koníka do rodiny a povahou mě uhranuli irští cobové. Potřebuji klidného rodinného koníka na couračky přírodou, abych na něj mohla posadit i syna, případně zapřáhnout do vozíčku atd. V současnosti mám dooost temperamentního valáška A1/1 a celý život jezdím na takovýchto typech koní (vyjma mé dvouleté zkušenosti s fjordem), už ale stárnu a jsem jen lesní jezdec... . Na cobovi jsem nikdy nejezdila a ráda bych si vyzkoušela, jak mi vlastně bude po jezdecké stránce vyhovovat. Co jsem koukala na komerčních stránkách, je od nás vše dost daleko a přiznám se, že bych radši preferovala vyjížďku na rodinném koníkovi...prostě něco jak to budu mít já. Samo nechci nic zadarmo . Moje otázka tedy je...neznáte někoho v rozumném dosahu od Golčova Jeníkova, kdo by mi by mi byl za úplatu ochoten půjčit Irského coba na vyjížďku, nebo alespoň na jízdárnu?Díky moc, Jana.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nevím jak daleko ste ochotná jet se podívat a zkoušet, ale za zmínku stojí Dream Team, mají úžasnou kobylku http://dream-team-reporyje.webnode.cz/
No a nebo pak, ale to už asi budete mít dál a je to spíše prodejní stáj a to statek Vrbice u Rakovníka.Myslím ale, že by se tam taky dalo domluvit na ozkoušení nějakého cobíka.