Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.2.2018 08:48

Tento hřebec se tu už v minulosti probíral, co jsem tak našla v historii, a převážně si lidi jeho potomky chválí že jsou hodní a přáteští...
Teď už ale uplynulo pár let a mně by zajímalo jak jsou na tom pod sedlem co se týká temperamentu a chodivosti, lekavosti...?
Nemáte někdo info?

Uvažuji o něm na kobylu která je pod sedlem velmi hodná, ale také poměrně chodivá. Eibisch je údajně velmi temperamentní... a já bych nerada měla z toho spojení pod zadkem torpédo.

8.2.2018 23:01
carroll

XXX.XXX.138.91

Desetilety valach po Eibisch - prijemne samochodivy (s tendenci pospichat, ale tak uz to u tech chodivych byva), lekavy bohuzel taky a cumivy - vidi duchy i za rohem a v hale kam chodi roky nekolikrat tydne se boji ve dvou rozich ze ctyr:o).

8.2.2018 23:07
lenacia

XXX.XXX.168.82

Kdysi sem četla, že snad až 90% charakteru dědí hříbě po matce. Jak je to s chodivostí atd. to netuším.

12.2.2018 09:39
katkaa1

XXX.XXX.43.146

carroll napsal(a):
Desetilety valach po Eibisch - prijemne samochodivy (s tendenci pospichat, ale tak uz to u tech chodivych byva), lekavy bohuzel taky a cumivy - vidi duchy i za rohem a v hale kam chodi roky nekolikrat tydne se boji ve dvou rozich ze ctyr:o).

Presne takúto kobylu po Eibishovi poznám aj ja, má 12 a povahou pripomína skôr plnokrvníka. Je jemná, citlivá na hubu, ale rovnako ľakavá a čumivá, vonku sa bojí aj vlastného tieňa. Desaťkrát vojde do boxu úplne v pohode, no na jedenásty krát sa jej tam niečo nezdá a musíte ju hodinu presviedčať. Rada chodí aj po dvoch :) Nechcela by som ju ani zadarmo.

12.2.2018 18:16

Moc děkuji za příspěvky. Přiznávám, že jste mně nepotěšili

Přidejte reakci

Přidat smajlík