Jak se zbavit sena z oblečení

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.2.2018 00:13
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Ahoj,
jak se zbavujete senných a slámových kousků z oblečení? Neprozřetelně jsem šla v chlupaté mikině nandavat seno do sítě a nejde mi to ničím odstranit, zkusila jsem lepicí pásku, vysavač, ale drží to fest.
Máte někdo nějaký tip? Jinak mikina je z tohoto materiálu (ilustrační obrázek):
http://www.akce-moda.cz/fotky20548/fotos/_vyr_770modra.jpg

Děkuji.

Neregistrovaný uživatel

20.2.2018 00:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Já to beru kompresorem.Tlak na redukčáku tak 4 až 5 Barů a za chvilku je čisto. smajlík A když Vám to náhodou udělá díru do mikiny, tak jsem zase neregistrovaný uživatel než Vás přejdou vražedné choutky k mé osobě.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.2.2018 07:17

A taká tá rolka na odstraňovanie chlpov? Kupujem v pepcu, zvyknem tým brať pelechy po psovi a mačkách, obvykle teda na jeden pelech spotrebujem jednu, ale berie to dobre.

20.2.2018 12:50
lenacia

XXX.XXX.205.245

Barbora: doporučuju gumovou rukavici a párkrát s ní přejeďte po pelechu, je to úžasná vyfikundace na chlupy.

Jinak chlupatá mikina do sena, to už ji můžete dát jako pracovní mikinu na práci bu koní... No zkusila bych také tu rukavici, a jinak je na řadě mravenčí práce s pinzetou.

20.2.2018 18:05

Dotaz: byla jsem stejně "chytrá" jako Ty a mám mikinu ke koním z toho samého materiálu. Protože každý den plním x sítí, jsem z toho taky každodenně vytočená. Jinak než obráním to nejde. Každopádně je tak krásně měkká a teplá, že holt trpím ten její nešvar chytat na sebe vše, co jen prolétne. Nejlépe by bylo, aby byla tak krátká, že by byla všude překrytá bundou, ale to u mě bohužel není (semínka ze sena si najdou cestu jak do rukávů, tak na spodní okraj vylézající zpod bundy na zadku a předku... ).

20.2.2018 18:53
vattunka

XXX.XXX.153.255

A sušička to nevezme?nebo to do ní nesmí?

20.2.2018 19:27

Vattu, jsou v dnešní době lidi, kteří stále nemají ani myčku, ani sušičku. A ono po každém dni dávat mikinu do sušičky...

20.2.2018 21:27
Dotaz

XXX.XXX.110.146

Díky za ohlasy. :)

Seno je v tom právě pevněji chycené, takže váleček a třeba i sušička jsou bez účinku.

Zkusím ještě tu rukavici, ale asi to fakt budu muset vyřešit pinzetou a koupí šusťákovky nebo pláštěnky na manipulaci se senem a slámou. Mikiny se vzdát rozhodně nechci, protože jak psala Hhippie, na zimu je naprosto famózní a pokud nefouká, je bezkonkurenční.

20.2.2018 22:36
etnies86

XXX.XXX.245.26

Mám podobnou mikču z lidlu a je bezkonkureční, teplejší nemám. ale ted jsem z ni taky vyndavala pěkně po jednom jehličky :/

morčákům jsem udělala pelechy s podobného materialu, na půlce klece měli piliny a fakt se mi to nepodařilo z pelíšku dostat ty piliny, a neměla jsem nervy to fakt brát po jednom,.

20.2.2018 22:56

Taky Lidl.
Lidl je levny.

Skoda, ze obcas nemaji i ty akce jako v Nemecku na jezdecke vybaveni...treba pro decka, co to hned uspini a dodrbou, naprosto dostacuje. A at to nehanim. Pred 15 lety jsem si tam v takovehle akci koupila rajtky. Sice nemely obzvlast schick strih, kazdopadne teprve nedavno jsem je vyrazovala. A to jen kvuli tomu, ze jsem si proste chtela udelat radost a koupit pekne nove konoobleceni. Jinak porad drzely a vypadaly pouzitelne

21.2.2018 09:50
etnies86

XXX.XXX.245.26

Sice mimo OT ale já jsem s lidlem fakt spokojená.
jinak mám ještě jednu mikču chlupatou, ale z lidlu má delší chlup, stojáček a už jinou nenosim protože mi v žádný není takový super teplo.

21.2.2018 10:27

Dotaz napsal(a):
Ahoj,
jak se zbavujete senných a slámových kousků z oblečení? Neprozřetelně jsem šla v chlupaté mikině nandavat seno do sítě a nejde mi to ničím odstranit, zkusila jsem lepicí pásku, vysavač, ale drží to fest.
Máte někdo nějaký tip? Jinak mikina je z tohoto materiálu (ilustrační obrázek):
http://www.akce-moda.cz/fotky20548/fotos/_vyr_770modra.jpg

Děkuji.

Zkuste nějaký typ kartáče - rýžák, jemný, středně hrubý. u koní něco najdete a pěkně se vyhřebelcujte

Přidejte reakci

Přidat smajlík