Ahoj,
jak se zbavujete senných a slámových kousků z oblečení? Neprozřetelně jsem šla v chlupaté mikině nandavat seno do sítě a nejde mi to ničím odstranit, zkusila jsem lepicí pásku, vysavač, ale drží to fest.
Máte někdo nějaký tip? Jinak mikina je z tohoto materiálu (ilustrační obrázek):
http://www.akce-moda.cz/fotky20548/fotos/_vyr_770modra.jpg
Děkuji.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Já to beru kompresorem.Tlak na redukčáku tak 4 až 5 Barů a za chvilku je čisto. A když Vám to náhodou udělá díru do mikiny, tak jsem zase neregistrovaný uživatel než Vás přejdou vražedné choutky k mé osobě.
Uživatel s deaktivovaným účtem

A taká tá rolka na odstraňovanie chlpov? Kupujem v pepcu, zvyknem tým brať pelechy po psovi a mačkách, obvykle teda na jeden pelech spotrebujem jednu, ale berie to dobre.

Dotaz: byla jsem stejně "chytrá" jako Ty a mám mikinu ke koním z toho samého materiálu. Protože každý den plním x sítí, jsem z toho taky každodenně vytočená. Jinak než obráním to nejde. Každopádně je tak krásně měkká a teplá, že holt trpím ten její nešvar chytat na sebe vše, co jen prolétne. Nejlépe by bylo, aby byla tak krátká, že by byla všude překrytá bundou, ale to u mě bohužel není (semínka ze sena si najdou cestu jak do rukávů, tak na spodní okraj vylézající zpod bundy na zadku a předku... ).

Vattu, jsou v dnešní době lidi, kteří stále nemají ani myčku, ani sušičku. A ono po každém dni dávat mikinu do sušičky...
Díky za ohlasy. :)
Seno je v tom právě pevněji chycené, takže váleček a třeba i sušička jsou bez účinku.
Zkusím ještě tu rukavici, ale asi to fakt budu muset vyřešit pinzetou a koupí šusťákovky nebo pláštěnky na manipulaci se senem a slámou. Mikiny se vzdát rozhodně nechci, protože jak psala Hhippie, na zimu je naprosto famózní a pokud nefouká, je bezkonkurenční.
Mám podobnou mikču z lidlu a je bezkonkureční, teplejší nemám. ale ted jsem z ni taky vyndavala pěkně po jednom jehličky :/
morčákům jsem udělala pelechy s podobného materialu, na půlce klece měli piliny a fakt se mi to nepodařilo z pelíšku dostat ty piliny, a neměla jsem nervy to fakt brát po jednom,.

Taky Lidl.
Lidl je levny.
Skoda, ze obcas nemaji i ty akce jako v Nemecku na jezdecke vybaveni...treba pro decka, co to hned uspini a dodrbou, naprosto dostacuje. A at to nehanim. Pred 15 lety jsem si tam v takovehle akci koupila rajtky. Sice nemely obzvlast schick strih, kazdopadne teprve nedavno jsem je vyrazovala. A to jen kvuli tomu, ze jsem si proste chtela udelat radost a koupit pekne nove konoobleceni. Jinak porad drzely a vypadaly pouzitelne

Dotaz
napsal(a):
Ahoj,
jak se zbavujete senných a slámových kousků z oblečení? Neprozřetelně jsem šla v chlupaté mikině nandavat seno do sítě a nejde mi to ničím odstranit, zkusila jsem lepicí pásku, vysavač, ale drží to fest.
Máte někdo nějaký tip? Jinak mikina je z tohoto materiálu (ilustrační obrázek):
http://www.akce-moda.cz/fotky20548/fotos/_vyr_770modra.jpg
Děkuji.
Zkuste nějaký typ kartáče - rýžák, jemný, středně hrubý. u koní něco najdete a pěkně se vyhřebelcujte