Členství ve svazu čt

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2018 01:28
K.M.

XXX.XXX.42.151

Ahoj, chci se zeptat, koupila jsem si koně plemene čt a nejsem si jistá, jestli se tak automaticky musím stát členem svazu čt a zaregistrovat se tam? Psala jsem jim mail, ale nikdo mi "překvapivě" neodpověděl.
Díky za odpověď.

25.2.2018 01:45
Picasso25

XXX.XXX.44.67

Dobrý večer. Já jsem jenom chovatel králíků. Ale s jistotou Vám můžu říct, že nemusíte být členem svazu, když něco chováte. Já ve svazu jsem, protože mám čistokrevné s PP a vystavují. Tam je podmínkou být ve svazu. Pro Vás, doporučil bych, nemusíte hned, stát se členem svazu a registrovat koně, kdyby náhodou. Stát se může cokoliv a k tomu posílite České chovatelství. To vše z mého pohledu. Petr.

25.2.2018 02:00
Picasso25

XXX.XXX.44.67

Jo. a ještě bych podotkl. Výhodou členěna svazu, záleží jak je velkej, možnost informací o zvířatech, možná i dotace, pokud mají vlastního veterináře, velká výhoda. Mě to přineslo mnoho. Králík a kůň mají společného dost. Ale to je jiná. Asi tak.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.2.2018 05:36

Nemusite smajlík

25.2.2018 13:20

K.M. napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat, koupila jsem si koně plemene čt a nejsem si jistá, jestli se tak automaticky musím stát členem svazu čt a zaregistrovat se tam? Psala jsem jim mail, ale nikdo mi "překvapivě" neodpověděl.
Díky za odpověď.

Nemusíte, ale pokud jste majitel třeba klisny a chcete chovat, pro členy svazu v rámci pk jsou určité výhody, slevy. já sama na tento rok nemám příspěvky zaplacené, nějak jsem na to zapomněla a nějak teď situaci na svazu nerozumím...

25.2.2018 19:03
lenacia

XXX.XXX.205.245

Vzhlede ke stávajícímu stavu schčt se to nevyplatí, svaz je v insolvenci, za loňský rok neměl nárok na dotace, letos taktéž nebude mít dotace, a dost vážně hrozí, že svaz bude zrušen a předán uek.

25.2.2018 22:53
K.M.

XXX.XXX.42.151

Děkuji. o tom, jaké tam jsou problémy vím, nemám na to slov co se tam děje ale právě jsem si nebyla jistá, jestli tam je nebo není zákonná povinnost majitele čt platit to členství. :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík