Olej pro koně

Shetlandský pony
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.6.2018 07:51
Boreček

XXX.XXX.46.25

Mám dotaz, mám doma flašku dýňového oleje pro sebe nějaké super kvality až z Německa. Ale asi ho nezvládnu sníst do doby než to projde a tak může ho jíst i ona. Nevím jestli to může a kolik toho může? Nejsem zvědavá na jiné odpovědi než se ptám. Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.6.2018 07:56

Určitě. Pokud nedáváte jiný olej, tak polévkovou lžíci do žrádla denně.

28.6.2018 10:55
Boreček

XXX.XXX.32.251

Děkuji, nedávám ji žádný olej, ale vařím ji lněné semínko a chia semínka. Taky slunečnici atd.

28.6.2018 20:25

Tak možno prvých pár dní, keď pridáte olej, by som znížila dávku tých semiačok.
Ale celkom škoda, dávať ho koňom, taký šalát, alebo dyńova polievka s olejom, mňam :).

28.6.2018 20:58
Terven

XXX.XXX.110.147

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak možno prvých pár dní, keď pridáte olej, by som znížila dávku tých semiačok.
Ale celkom škoda, dávať ho koňom, taký šalát, alebo dyńova polievka s olejom, mňam :).

Přesně to mě napadlo smajlík Já bych sice koni snesla modrý z nebe, ale dýňovej olej bych nechala pro sebe. Je super do salátů, na těstoviny, použití jako oliváč, přitom ale výrazně dražší. Jednou jsem ho ochutnávala na trzích a ačkoliv na jídle nešetřím, ta cena mě odradila smajlík Pochybuju, že zadavatelka má kanystr, spíš nějakou decentní láhev půl až třičtvrtě litru, max. litr, tipuju. Čili koni to pravděpodobně bude dávkovat v množstvích, která pro něj budou bezvýznamná. Pro člověka by to význam mělo a do salátů se s ním šetřit nemusí, pokud jde o krátkou expiraci smajlík

28.6.2018 21:24

Jsem se bála odpovědět na něco jiného, než se zadavatelka ptala, abych nedostala po hubě. Viz její zadání...
O salátu v dotazu nebyla zmínka, tak jsem si nedovolila...

28.6.2018 21:30
Terven

XXX.XXX.110.147

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jsem se bála odpovědět na něco jiného, než se zadavatelka ptala, abych nedostala po hubě. Viz její zadání...
O salátu v dotazu nebyla zmínka, tak jsem si nedovolila...

Já jsem ráno sesmolila odpověď a pak jsem si znova přečetla zadání a pro jistotu jsem to smazala .
Ale když se odvážila baarbora, řekla jsem si, že je nás víc, nebudem se bát vlka nic a napsala jsem to znova

28.6.2018 23:41

Tak môžete skúsiť spraviť biznis so zadávateľkou, možno by vám ho prepustila, keď ste sa tak snažili nepokaziť jej vlákno :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík