Převoz koně

Trakénský kůň
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.10.2018 11:36
karolann

XXX.XXX.69.248

Dobrý den, čím lze nahradit přepravni kamaše? Nechce se mi je kupovat když jsou tak drahý jen na to aby jsme je jednou použili.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.10.2018 14:04
Uživatel s deaktivovaným účtem

karolann napsal(a):
Dobrý den, čím lze nahradit přepravni kamaše? Nechce se mi je kupovat když jsou tak drahý jen na to aby jsme je jednou použili.

Můžete zabandážovat, dát šlachovky, neoprenové kloubovky, nebo jet i bez. Záleží na vás, není povinnost je mít. Ale v případě nehody mohou vašemu koni zachránit život - můžete koupit použité a ony se ve skříni neztratí

5.10.2018 14:16
karolann

XXX.XXX.69.248

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Můžete zabandážovat, dát šlachovky, neoprenové kloubovky, nebo jet i bez. Záleží na vás, není povinnost je mít. Ale v případě nehody mohou vašemu koni zachránit život - můžete koupit použité a ony se ve skříni neztratí

Nad použitými už jsem uvažovala ale cenově se od nových se moc neliší.
Jinak 100% chci nohy nějak zavázat.

6.10.2018 00:06
koně

XXX.XXX.174.63

Kdysi dávno jsme motali pro převážení do konibusu filcové podložky, pružnými obinadly.
Pokud umíte bandážovat a nespadne vám to celé, při prvním koňově pohybu,mohlo by to pro vás být řešení.
Podložka může být jakýkoli silnější, nebo tedy pevnější textil a elastická obinadla jsou dostupná .
Myslím,že přepravní kamaše nejsou zas tak úplně zbytečná investice,třeba koně ještě někdy někam povezete.
My nemáme klasické,přepravní přes karpální kloub,ale dávám to ,co se kupuje jako zateplováky,na suché zipy.Stačí to bohatě,celá léta.
Cenově nevím,kupovala jsem je před lety.Ale když mrknete na net budou určitě levnější než přepraváky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík