Dobrý den , vím že tohle téma tu je už mockrát ale nemohu najít přímo svou otázku.
Chtěla jsem se zeptat kdo z vás užívá alavis sám pro sebe tak jaký přesně a na jaké problémy
Přemýšlim o koupi alavisu kvůli artroze v rameni a bolesti .
Jen nevím který by byl zrovna na tohle dobry .
Jestli extra silný , triple blend a nebo msm.
Arbora
napsal(a):
Odpoveď na túto otázku sa opakuje asi 18x v každej téme o alavise.
(To je fakt taký zúfalý ten alavis, že si takto musia robiť reklamu???)
No... nevím, poslední dobou Alavis spozoruje kdejakej film v TV... takže na tom finančně špatně asi nebude ne?
Spíš bych tipla že nabízí peníze lidem aby o něm takhle rozšiřovali povědomí?
lenacia
napsal(a):
No... nevím, poslední dobou Alavis spozoruje kdejakej film v TV... takže na tom finančně špatně asi nebude ne?
Spíš bych tipla že nabízí peníze lidem aby o něm takhle rozšiřovali povědomí?
Určitě jsem to nepsala za záměrem propagace produktu a celkově výrobce ale z důvodu že jsem nikde nenašla odpověď na tuto otázku (který alavis by byl nejvíce vhodný na artrozu a bolesti )
proto že s msm mám dobré zkušenosti u koně tak jestli by stačilo i na tenhle problém jen msm kvůli bolesti a nebo i ostatní složky u triple blend a extra silný mají dobry účinek na klouby chrupavku a vazy.. nebo jde spíše o placebo efekt snížení bolesti ale přitom to nebude podporovat “léčbu “
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jestli muzu doporucit, zkuste TopVet Atroregen, pomer cena/vykon skvela a navic dobre chutna.
Obsahuje vse co alavis + navic kys. Hyal.
A nejsem propagator znacky, jen mam pozotivni zkusenost u znamych a ted jsem to zacala lit do hafana :)