A co tak čekáte za odpověď?
Čím kvalitnější (šířeji) podaný dotaz, tím větší pravděpodobnost kvalitní odpovědi.
No a právník je ve městě na každém rohu. Tohle vyřídí koncipient cca za 500,- A jestli šetříte při koupi koně, raději si ho nepořizujte. (do koní je potřeba neustále sypat peníze a to v řádu 1000)
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já platila zálohu za psa, zbytek při odběru + smlouva, smlouvu o smlouvě jsme neměli...bylo to, že mi štěně rezervovali do odběru- chovatelka měla jistotu, že jí štěně nezůstane na krku...., záloha byla nevratná.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mám jen kupní smlouvu, kde je uvedena částka a deadline pro zaplacení zálohy a poté zbytku kupní ceny. Nevidím důvod, proč sepisovat smluv víc.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2
kolackovakate
napsal(a):
Koně prodavam, jen jsem potřebovala vědět, jak to dat dohromady, co vsechno sepsat. Tak jsem tu hledala pomoc, ale dala jdem to dohromady i bez pomoci ;) takže než začneme někoho odsuzovat, ze nema peníze, tak si radši zjistím fakta.
Pošlete mi meil mohu vám přeposlat kupku. Mám docela dobře sepsanou ve spolupráci s dalšími lidmi. kralicihopmodrejezero@seznam.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pošlete mi meil mohu vám přeposlat kupku. Mám docela dobře sepsanou ve spolupráci s dalšími lidmi. kralicihopmodrejezero@seznam.cz
Můžu vám taky poslat mail?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Můžu vám taky poslat mail?
pokud se nebudou řešit kraviny klidně.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
pokud se nebudou řešit kraviny klidně.
To byste si mne nesměla stále a za všech okolností blokovat, že....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To byste si mne nesměla stále a za všech okolností blokovat, že....
Na meil napsat můžete na fcb nevím jak jste tak nevím zda vás blokuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Na meil napsat můžete na fcb nevím jak jste tak nevím zda vás blokuji
To ani nemůžete, když všechny své problémy řešíte zablokováním.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To ani nemůžete, když všechny své problémy řešíte zablokováním.
protože chci mít klid. Klidně se ozvěte na meil. Nebudu plevelit jiné vlákno
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
protože chci mít klid. Klidně se ozvěte na meil. Nebudu plevelit jiné vlákno
Klidně? Nebudu ztrácet čas neustálým psaním, kdy vy stále něco chcete, pak to ani nectete.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2
Ale já vás prosila pouze o to aby jste mě nechali na pokoji. Nežádala jsem radu ohledně mých koní. Vše jsem od vás četla ale pochopte účet jsem zrušila z důvodů dost vážných a znovu ho zakládat opravdu nechci. Pokud chcete komunikovat mailík jsem psala výše. Nebo mi zdělte jak jste na FCB a já to odblokuji. Lidi z fauny blokuji už jen z důvodu aby se mi nekradli informace a fotky.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ale já vás prosila pouze o to aby jste mě nechali na pokoji. Nežádala jsem radu ohledně mých koní. Vše jsem od vás četla ale pochopte účet jsem zrušila z důvodů dost vážných a znovu ho zakládat opravdu nechci. Pokud chcete komunikovat mailík jsem psala výše. Nebo mi zdělte jak jste na FCB a já to odblokuji. Lidi z fauny blokuji už jen z důvodu aby se mi nekradli informace a fotky.
Vy jste ještě pořád nepochopila celý princip. A neobviňuje lidi z ifauny z krádeže informací, když je sama poskytujete.