Mate někdo smlouvu o složení zálohy na koně?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.11.2019 07:34
kolackovakate

XXX.XXX.75.85

:)

17.11.2019 11:18
Pipilota

XXX.XXX.46.93

A co tak čekáte za odpověď?
Čím kvalitnější (šířeji) podaný dotaz, tím větší pravděpodobnost kvalitní odpovědi.

No a právník je ve městě na každém rohu. Tohle vyřídí koncipient cca za 500,- A jestli šetříte při koupi koně, raději si ho nepořizujte. (do koní je potřeba neustále sypat peníze a to v řádu 1000)

17.11.2019 11:21
keira

XXX.XXX.137.159

Mám smlouvu o smlouvě budoucí, kde je uvedená i záloha.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.11.2019 13:09

Já platila zálohu za psa, zbytek při odběru + smlouva, smlouvu o smlouvě jsme neměli...bylo to, že mi štěně rezervovali do odběru- chovatelka měla jistotu, že jí štěně nezůstane na krku...., záloha byla nevratná.

17.11.2019 21:20
kolackovakate

XXX.XXX.245.63

Koně prodavam, jen jsem potřebovala vědět, jak to dat dohromady, co vsechno sepsat. Tak jsem tu hledala pomoc, ale dala jdem to dohromady i bez pomoci ;) takže než začneme někoho odsuzovat, ze nema peníze, tak si radši zjistím fakta.

17.11.2019 21:53
Arbora

XXX.XXX.212.43

Zmluvu, ktorá obstojí pred súdom, v prípade nejakých dohadov, je najrozumnejśie riěsiť s niekým, kto sa pohybuje v tomto prostredí. A ktokoľvek, kto si ju dal právnikom zostaviť a zaplatil za to, ju zadarmo na internet nevystaví.

20.11.2019 13:02

Mám jen kupní smlouvu, kde je uvedena částka a deadline pro zaplacení zálohy a poté zbytku kupní ceny. Nevidím důvod, proč sepisovat smluv víc.

Neregistrovaný uživatel

23.11.2019 22:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2

kolackovakate napsal(a):
Koně prodavam, jen jsem potřebovala vědět, jak to dat dohromady, co vsechno sepsat. Tak jsem tu hledala pomoc, ale dala jdem to dohromady i bez pomoci ;) takže než začneme někoho odsuzovat, ze nema peníze, tak si radši zjistím fakta.

Pošlete mi meil mohu vám přeposlat kupku. Mám docela dobře sepsanou ve spolupráci s dalšími lidmi. kralicihopmodrejezero@seznam.cz

Neregistrovaný uživatel

24.11.2019 07:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Pošlete mi meil mohu vám přeposlat kupku. Mám docela dobře sepsanou ve spolupráci s dalšími lidmi. kralicihopmodrejezero@seznam.cz

Můžu vám taky poslat mail?

Neregistrovaný uživatel

24.11.2019 17:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2

Můžu vám taky poslat mail?

pokud se nebudou řešit kraviny klidně.

Neregistrovaný uživatel

24.11.2019 17:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

pokud se nebudou řešit kraviny klidně.

To byste si mne nesměla stále a za všech okolností blokovat, že....

Neregistrovaný uživatel

24.11.2019 21:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2

To byste si mne nesměla stále a za všech okolností blokovat, že....

Na meil napsat můžete na fcb nevím jak jste tak nevím zda vás blokuji

Neregistrovaný uživatel

25.11.2019 17:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Na meil napsat můžete na fcb nevím jak jste tak nevím zda vás blokuji

To ani nemůžete, když všechny své problémy řešíte zablokováním.

Neregistrovaný uživatel

25.11.2019 21:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2

To ani nemůžete, když všechny své problémy řešíte zablokováním.

protože chci mít klid. Klidně se ozvěte na meil. Nebudu plevelit jiné vlákno

Neregistrovaný uživatel

25.11.2019 21:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

protože chci mít klid. Klidně se ozvěte na meil. Nebudu plevelit jiné vlákno

Klidně? Nebudu ztrácet čas neustálým psaním, kdy vy stále něco chcete, pak to ani nectete.

Neregistrovaný uživatel

25.11.2019 22:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2

Ale já vás prosila pouze o to aby jste mě nechali na pokoji. Nežádala jsem radu ohledně mých koní. Vše jsem od vás četla ale pochopte účet jsem zrušila z důvodů dost vážných a znovu ho zakládat opravdu nechci. Pokud chcete komunikovat mailík jsem psala výše. Nebo mi zdělte jak jste na FCB a já to odblokuji. Lidi z fauny blokuji už jen z důvodu aby se mi nekradli informace a fotky.

Neregistrovaný uživatel

26.11.2019 06:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Ale já vás prosila pouze o to aby jste mě nechali na pokoji. Nežádala jsem radu ohledně mých koní. Vše jsem od vás četla ale pochopte účet jsem zrušila z důvodů dost vážných a znovu ho zakládat opravdu nechci. Pokud chcete komunikovat mailík jsem psala výše. Nebo mi zdělte jak jste na FCB a já to odblokuji. Lidi z fauny blokuji už jen z důvodu aby se mi nekradli informace a fotky.

Vy jste ještě pořád nepochopila celý princip. A neobviňuje lidi z ifauny z krádeže informací, když je sama poskytujete.

Přidejte reakci

Přidat smajlík