Uzdečka - kvalitní, doporučte prosím

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

chickinici

10.3.2020 19:07
chickinici

XXX.XXX.70.139

Ahoj, sháním pěknou uzdečku s anglickým a lehce širším nánosníkem, anatomický nátylník a měkce podloženým nánosníkem a nátylníkem. Černou a do 2 000Kč. Prosím typy i s odkazem nejlépe. Děkujii:) (chci jen novou)

chickinici

10.3.2020 19:52
chickinici

XXX.XXX.70.139

Hledat umím taky. :D jako nejsem blbá, ale jde mi o to, aby byla kvalitní a nebyl to shit, který za půl roku bude na vyhození.. dneska se kouksls na nějakou waldhausen za 1 800, vypadala hezky měkká, ale nevím, jestli věřit waldhausenu

10.3.2020 20:03
Antisgarcia

XXX.XXX.189.112

Já mám tu novou anatomickou od Kentaura a jsem s ní neskutečně spokojená.
https://www.kamir.cz/anatomicka-kozena-uzdecka-kentaur?atr=71595

11.3.2020 10:32
katynka200

XXX.XXX.11.185

Doporučuji mrknout na Moonrian equistore. Mají tam velký výběr a skvělou kvalitu kůže.

11.3.2020 11:25
Antisgarcia

XXX.XXX.189.112

katynka200 napsal(a):
Doporučuji mrknout na Moonrian equistore. Mají tam velký výběr a skvělou kvalitu kůže.

Moonrian je v poslední době hodně známá značka, ale zatím jsem slyšela nebo viděla hromadu negativních zkušeností ať už s uzdečkou nebo čelenkou. :) A osobně si myslím že je spousta jiných značek co by se mohli slečně líbit než uzdečka za 2200, vlastně víc když vezmu poštovné ze sk.

11.3.2020 11:57
katynka200

XXX.XXX.11.185

Já uzdečku od Moonrian vlastním, konkrétně typ Hunter. Jsem s ní velice spokojená, čelenku mám bez kamínků, takže to nemohu posoudit. A jelikož tam mívají docela časté akce na celý nákup, koupila jsem ji za 1600 Kč i s poštovným. Ale samozřejmě neříkám že Moonrian je to nejlepší, je spousta krásných a kvalitních uzdeček jiných značek. Jen já sháněla uzdečku s anglickým (ne švédským) nánosníkem bez podpinky, a to se hledá dost blbě...

11.3.2020 16:12
SilviaD

XXX.XXX.208.164

Waldhausen je kvalitní značka. Mám od nich spoustu věcí, ob bičů přes rukavice, rajtky a sedlo. Všechny tyhle věci intenzivně využívám, bič a sedlo pořád ve stejném stavu, jako když jsem je kupovala. Rajtky, až na pár zašívání, stále drží a to je mám čtvrtým rokem každodenního používání. Rukavice - opět každodenní zhruba dvouhodinové využívání, mám je druhým rokem a stále jsou ve velmi pěkném stavu. A to je beru jak na ježdění, tak na lonžování.

11.3.2020 21:02
keira

XXX.XXX.12.146

Mně se líbila kvalita uzdečky Wembley, ale dělaji je spíš asi pro nadšence do kamínků.

30.6.2020 07:30
gerbera

XXX.XXX.174.77

Dobrý den, prosím vás o máte někdo anatomickou uzdečku Kentaur?
https://www.horse-trade.cz/Anatomicka-uzdecka-KENTAUR-d3058.htm?gclid=Cj0KCQjwoub3BRC6ARIsABGhnyb0yykoalI0jyLXu4T82OZ6St9mpW-oAavViy-dJ-pLAkTDvxuIULsaAnjTEALw_wcB

V této diskuzi je jedním uživatelem zmíněna, ale nikde jsem ji na koni na živo neviděla. I pokud prohlížím fotky na netu, všichni koně mají "klasické".

Jestli ji máte, můžete mi, prosím, napsat, jak jsme s ní spokojení, případně poslat foto na vašem koni.
Děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.6.2020 08:21
Uživatel s deaktivovaným účtem

gerbera napsal(a):
https://www.horse-trade.cz/Anatomicka-uzdecka-KENTAUR-d3058.htm?gclid=Cj0KCQjwoub3BRC6ARIsABGhnyb0yykoalI0jyLXu4T82OZ6St9mpW-oAavViy-dJ-pLAkTDvxuIULsaAnjTEALw_wcB

V této diskuzi je jedním uživatelem zmíněna, ale nikde jsem ji na koni na živo neviděla. I pokud prohlížím fotky na netu, všichni koně mají "klasické".

Jestli ji máte, můžete mi, prosím, napsat, jak jsme s ní spokojení, případně poslat foto na vašem koni.
Děkuji

OT - hned v první odrážce jim vypadlo slovo. A celé to na mě působí, že je naprosto úžasná, že i když nánosník dotáhnu "na krev", nevadí. A podporuje hru uší - to má podporovat jezdec, který si získá pozornost koně - aspoň pro mě je důležitý ukazatel, kde má kůň uši - jako že vnímá mě? Někam čučí? Něco (někdo) se mu nelíbí? Atd. Ale tím nechci říct, že je uzdečka primárně špatná.

30.6.2020 08:35
gerbera

XXX.XXX.174.77

Odkaz jsem sem dala první, který na mne na netu vykouknul. Jen aby bylo jasné, kterou uzdečku mám na mysli.

30.6.2020 13:23
Antisgarcia

XXX.XXX.5.61

gerbera napsal(a):

Děkuji

Uzdečku mám, přikládám fotky. Jsem s ní spokojená. Delší dobu jsem sice zápasila s tím jak má být ten nánosník vysoko a s dotažením, na dva prsty, nánosniku to při naši nekonfekční hlavě byl zážitek, ale jakmile si nánosniku opravdu sedne, tak je uzdečka super. ☺️

30.6.2020 14:24
gerbera

XXX.XXX.174.77

Děkuju.
Musela jste ji po pořízení nějak měkčit? Je to kvalitní kůže?

30.6.2020 14:42
Antisgarcia

XXX.XXX.5.61

gerbera napsal(a):
Děkuju.
Musela jste ji po pořízení nějak měkčit? Je to kvalitní kůže?

Dovolím si říct že je to kvalitní kůže. Nijak jsem neměkčila, 1x sem namazala než jsem dala na koně, pro jistotu aby mi nepopraskala kůže a jinak se o ni starám tak nějak normálně. 😅

1.7.2020 07:32
gerbera

XXX.XXX.174.77

Děkuju.

Přidejte reakci

Přidat smajlík