Co potřebuji abych se dostala k jízdní policii?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

...horsezEu.

4.5.2020 22:32
...horsezEu.

XXX.XXX.145.206

Ahoj chtěla bych se zeptat co potřebuji abych se dostala k jízdní policii.

Co bych měla umět.

Jakou školu musím mít.

Co to vyžaduje.

Atd.

Prosím poraďte kdo víte😉

4.5.2020 23:32
canka

XXX.XXX.35.234

Když jsem byla mladá,chtěla jsem k jízdní policii a moc Předpoklady jsem měla...Ale osud chtěl jinak, a jsem za to ráda....

Potřebuješ určitě maturitu,je jedno,jakou školu,ale prostě maturitu..dále být starší 21 let,bezúhonnost,fyzická zdatnost. A myslím že požadovali základní znalost o péči a ošetřování koně a základy jezdectví minimálně....a určitě pro tebe samotnou musíš mít psychickou odolnost,rychlé myšlení,tvrdost,neústupnost a zároveň charakter...není to úplně pohodová práce..takový zásah v davu naštvaných fanoušků na fotbale,kdy je nic nezajímá,jen že jejich klub prohrál a házejí dělobuchy a všechno kolem sebe mlátí,kůň nekůň....

5.5.2020 12:21
sovicka

XXX.XXX.8.185

...horsezEu. napsal(a):
Ahoj chtěla bych se zeptat co potřebuji abych se dostala k jízdní policii.

Co bych měla umět.

Jakou školu musím mít.

Co to vyžaduje.

Atd.

Prosím poraďte kdo víte😉

Jakou školu je celkem jedno, ale potřebuješ maturitu, dále je myslím podmínka u jízdní policie mít složenou ZZVJ, pak klasika musíš projít testy na fyzickou zdatnost a psychotesty. Jak jsem na tom po fyzické stránce si můžeš vyzkoušet na dnech otevřených dvěří, tam si človek fyzické testy může nezávazně vyzkoušet a pak mají platnost půl roku.

5.5.2020 14:31
Krasavice Carevna

XXX.XXX.68.128

K jízdní policii je docela nabuch, plus v policajtu preferují chlapi, i kdyz spousta uchazecek jsou lepsi jezdecky. Kazdopadne to funguje tak, ze se vypise rizeni na pozici a pokud neni zadny uchazec mezi zamestnanci policie, tak teprve se to nabidne civilistum. Takze te mozna ceka par let ve sluzebnim pomeru jako pochuzkar nebo tak neco a teprve potom se ti postesti dostat flek v jizdni policii.

5.5.2020 15:37
lenacia

XXX.XXX.173.31

Pokud to myslíte s policií vážně, ať už se dostanete k jízdní nebo ne, tak jednou z možností je studium na střední škole Trivis. Je ale potřeba říct, že je to soukromá škola. Kdybych s ní nesekla, protože mě osobně prostě nebavila a neměla sem hlavu na studium práva a policejních zákoníků apod., tak po maturitě bych teoreticky vzato mohla rovnou nastoupit do řad policie bez dalších zkoušek. Ale je to už 8 let zpátky takže bych doporučila ověřit si co zde říkám

Přidejte reakci

Přidat smajlík