520

XXX.XXX.34.78
Dobrý den, co mám dělat když náš valášek snědl hodně měkkého pečiva (sousedka jim tam házela) a bylo mu během prvních tří dní hodně špatně a měl dost velký průjem, jenže průjem mu zůstal a pořád ho má dost velký. Nedostává doplňkové krmení jen seno a voda. Prosím potřebuji poradit co mám dělat nebo jestli mu mám koupit nějaké doplňkové krmení.
520

XXX.XXX.34.78
Gerlinda
napsal(a):
Zavolat veterinare?!
Mockrát děkuji za radu. To bych sama nezjistila.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.20.191
520
napsal(a):
Mockrát děkuji za radu. To bych sama nezjistila.
A co jako cekate za rady? Vys er se na to spravi se to samo nebo zdechne? Nebo leceni na dalku? Ty bud sakra rada ze nema koliku jinak by ti zdechnul kdyz ani neumite zavolat veta
Kdyz osetruju pacienta, jehoz stav vyzaduje nejake dieteticke opatreni, tak tato opatreni, vcetne konkretnich doporuceni majiteli sdelim. Vsak si me za to plati. Pokud stav pacienta nevyzaduje dieteticka opatreni, majitele informuji, at krmi tim, cim krmil doposud, pokud to zvireti prospivalo.
520

XXX.XXX.34.78
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A co jako cekate za rady? Vys er se na to spravi se to samo nebo zdechne? Nebo leceni na dalku? Ty bud sakra rada ze nema koliku jinak by ti zdechnul kdyz ani neumite zavolat veta
Proč jsou lidi k ostatním tak oškliví? Jen jsem se chtěla nejdřív poradit jestli o tom někdo něco neví, než s tím budu otravovat veterináře.
Uživatel s deaktivovaným účtem

520
napsal(a):
Proč jsou lidi k ostatním tak oškliví? Jen jsem se chtěla nejdřív poradit jestli o tom někdo něco neví, než s tím budu otravovat veterináře.
Anonymní diskuze, lidi kteří vašeho kone nikdy neviděli, neznají jeho režim, mají hádat proč má průjem?
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Anonymní diskuze, lidi kteří vašeho kone nikdy neviděli, neznají jeho režim, mají hádat proč má průjem?
Dostal hodně měkkého pečiva ,to zadavatelka napsala
Ovšem,že po třech dnech začne řešit virtuálně co a jak ?
Když kůň zatím žije,a je problém zavolat doktora ,tak už pravděpodobně není co řešit .Asi navzdory majitelce ,přežije i dál
520
napsal(a):
Proč jsou lidi ke svým zvířatům tak ošklivý?
On je průjem dost bolestivá záležitost, rozhodně nic nad čím člověk u sebe jen tak mávne rukou... No a teď si to představ, že kůň jako druh je na jakýkoliv diskomfort zažívání extrémně citlivý. Tak citlivý že to má vlastní název - koliky (kolikové bolesti). Po měkkém pečivu by většina koní dostala koliku takovou, že bez pomoci veta by uhynuli. To je prostě fakt. Tohle nahodilé přikrmování koní v ohradě od neznalých kolemjdoucích už stálo život spoustu koní.
Já bych ke koni co má 3 dny průjem i když žere jen seno (doufám že kvalitní a v neomezeném množství) a vodu volala veta rozhodně! (a účtenky bych dala sousedce k proplacení)
Má ten koník štěstí, že ještě stojí a zvládl to jen s průjmem. Tak volej veta ať mu pomůže a už ho netrap, než to jiný soused napráší na KVS jako týrání zvířete.