Tenhle vypadá dobře. Pro nějaké šikovné dítko
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/154719132/valach-welsh-part-bred.php
Uživatel s deaktivovaným účtem

Oni ti poníci od paní vypadají všichni dobře, i se snaží je pěkně prezentovat, asi to nebude blbá koupě. A když tolik let u ní fungují bez problémů, je šance, že to budou dobří provozní koně.
Ta je krásná... Teď ještě mít volných 180 tisíc
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/155447057/charakterni-a-krasna-cistokrevna-arabka-na-prodej.php
KariBOB
napsal(a):
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/155447057/charakterni-a-krasna-cistokrevna-arabka-na-prodej.php
Tomuto skrátka nerozumiem. Kto si kúpi dvojhviezdovú kobylu aktívnu vo vytrvalosti, aby na nej učil decko skákať parkúry… a po necelom roku ju predá, lebo nečakane, nenaučí decko skákať parkúry.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.35.214
Dotaz
napsal(a):
Moc hezká prezentace koně.
Za tuhle cenu tak skvely zvire. Tipuju ze pokusama o skákání se neco podelalo kapicku

Tak teda začnu...jsem nechtěla "zase kritizovat", ale nezdá se vám že kobylka v klusu na levou ruku v obratu jde nečistě? videa jsou sestříhaná...jinak je opravdu pěkná
napsal(a):
Tak teda začnu...jsem nechtěla "zase kritizovat", ale nezdá se vám že kobylka v klusu na levou ruku v obratu jde nečistě? videa jsou sestříhaná...jinak je opravdu pěkná
Video jsem si před tím nepustila, ale máte pravdu. Na videu kulhá i v kroku, v klusu dost výrazně.

já jsem teď strašně nadšená naší novou trimerkou na kopyta, tak bych jí okamžitě sundala podkovy a tam bude zakopanej pes...
KariBOB
napsal(a):
https://www.instagram.com/reel/CgZCvzSMHwz/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Tady více info k výcviku … nahodou jsem si vzpomnela,že kobylu nabízejí už dlouho a že jsem ji už videla….

škoda, nejem na instáči ani FB
Arbora
napsal(a):
Kobyla menila majiteľa niekedy začiatkom roka, tipujem, že po tom ST. Keby bola zdravá do vytrvalosti, vezme ju hocikto- za také peniaze, ani sa nedostane do inzercie a ide rovno niekam do UAE. Preto si ťukám na čelo, keďže išla do hobby rúk. Evidentne premyslená kúpa.
Cézira, jej matka, je myslím z Kokavy, od Spodniakových, Haress mi tiež niečo hovorí, tuším sa mu raz podarilo sa kvalitne rozpárať na nejakom haraburdí na dvore.
Inak mne sa nezdá, že by krívala, skôr možno z ruky, taký piesok je krásny, ale mne sa v tom odraze slnka robia kruhy pred očami a nič nevidím a bolí ma z toho hlava.
Arbora
napsal(a):
Je to chov niekde od RS, otca stále majú, je myslím aj v katalógu žrebcov. Lucie Škábová mala dve kobylky odtiaľ, umnyah ešte, umka-haress. Ešte niečo inzerovali, mladšie, bez výkonnosti.
Jj, pán mal značne maďarský prízvuk, čo privliekol Haressa.
Ale tie kobyly, alebo ich matky sú od Kokavy, Cézira určite, mali aj Umku, Cézira bola úspešná na výstavách, ale výkonnosť myslím kobyly nemali.
Charakter určite.

canka
napsal(a):
Vy jste taky ten divný člověk bez sociálních sítí?
Já taky!
JanaJanaJanaJana

XXX.XXX.27.178
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/155622470/prodam-plemenneho-hrebce.php
Nechápu, jak může někdo takové zvíře prodávat tak pod cenou...hodnota je jistě dvojnásobná.

Asi potřebuje peníze. Ta souprava ve vedlejším inzerátu mi také přijde pod cenou...
Horsana
napsal(a):
Jj, pán mal značne maďarský prízvuk, čo privliekol Haressa.
Ale tie kobyly, alebo ich matky sú od Kokavy, Cézira určite, mali aj Umku, Cézira bola úspešná na výstavách, ale výkonnosť myslím kobyly nemali.
Charakter určite.
Mám pocit, že Cézira a Umka boli pôvodne Joža Gíretha z Kaľamenovej. mal aj Cézara, brata Céziry, taký lenivý vajčák, ale 120 vybehol. A exteriérovo veľmi pekný, bol aj licentovaný, ale neviem, kde je mu koniec.
Nemůžu si pomoct, ale já se zamilovala tady😊 https://zvirata.bazos.cz/inzerat/155542127/prodam-starokladrubskou-klisnu.php
Arbora
napsal(a):
Mám pocit, že Cézira a Umka boli pôvodne Joža Gíretha z Kaľamenovej. mal aj Cézara, brata Céziry, taký lenivý vajčák, ale 120 vybehol. A exteriérovo veľmi pekný, bol aj licentovaný, ale neviem, kde je mu koniec.
Od Gíretha bol myslím Makram, každopádne kobyly som poznala, keď už boli na Zapači.
Lenivý vajčák :D

jj taky mám pro kladrubáky oči
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/155700206/drezurni-klisna-do-s.php
trochu ji poopravit, vypadá bolavě a bude z ní dobře přiježděný koník...

napsal(a):
jj taky mám pro kladrubáky oči
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/155700206/drezurni-klisna-do-s.php
trochu ji poopravit, vypadá bolavě a bude z ní dobře přiježděný koník...
Krásný zvíře, moje barva

turistka
napsal(a):
Já právě taky, a tato má nádhernou hlavu😊
no, což hlavu, ale nohy dělají koně....koukněte na přední kopyta co tam vidíte?

napsal(a):
Ne, že by tam bylo vidět něco, co by se dalo více posoudit, ale:
Já tedy nic alarmujícího? Každé je jinak vysoké, ale to klidně může být, že má různě dlouhé nohy... úhly vypadají dobře, i kdyby původně měla pastevní deformace (patky posoudit nelze, kopytní chrupavky taky ne, nic než pravidelná korunka, pravidelná stěna, tedy co je vidět). Přehlédla jsem něco?
napsal(a):
Nechám se poddat😊 Já na ty kopyta nějak pořád nemám vytrénované oko (ač se snažím), pro případ skutečné potřeby mám přítele špičkového kováře na telefonu😊 Snad na pravé přední maličko špalek?
A tuto zaujalo mě :)
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/155889369/welsh-cob-d.php

turistka
napsal(a):
Nechám se poddat😊 Já na ty kopyta nějak pořád nemám vytrénované oko (ač se snažím), pro případ skutečné potřeby mám přítele špičkového kováře na telefonu😊 Snad na pravé přední maličko špalek?
jj, jedna je strmější- skoro špalek a druhá lyže , kobyla se pase s jednou nohou stále vepředu, nohy nestřídá vysoká/nízká patka? se tomu říká?

Kopyto je natočené v úhlu na té jediné fotce, kde jsou kopyta trochu vidět obě. Jedno vidíme skoro čistě zboku, druhé má natočené více patkami k nám. Tak vám nevím, zda bych to z toho vyčetla. Vidím je nestejně vysoká, ale pravidelná. No ale víme, jak mohou fotky klamat, zejména, když je vlastně jen jedna :-)
Jinak jsem prvním příspěvkem chtěla říct, že i jestli má kůň tento problém, je kovářsky velmi pěkně podchycený a umím si představit, že s tím kůň nebude mít do budoucna žádné povšimnutelné potíže.
Jinak ano low/high heel syndrom.

jesie
napsal(a):
A tuto zaujalo mě :)
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/155889369/welsh-cob-d.php
Taky moc krásný poník

Těžko říct, jak moc pohled deformuje natočení nohy či zda je tam skutečně něco jinak.
Ale zatahalo to trochu za oči.

napsal(a):
Těžko říct, jak moc pohled deformuje natočení nohy či zda je tam skutečně něco jinak.
Ale zatahalo to trochu za oči.
Sakra, já koukala na tu druhou hnědou kobylu Na tu nekladrubačku! Myslela jsem, že se už bavíme o ní....

Jo, kladrubačka má nějaké potíže s nohama. Obě přední má z vnitřní strany vytlačenou korunku a zdá se mi, že ta levá může být i schvácená (nad špicí zase korunka propadlá, divné hrboly u korunky)... ale tam teda vidím low/high heel syndrom ještě méně než u té drezurní oldenburské...
Zajímavé je, že kladrubské LP kopyto se jeví schváceně pouze na jízdárně. Na dlažbě vypadá celkem ok. Jestli je to zase trochu jiným úhlem focení... Nebo že se to fotilo jiný rok... Stejně ta PP u kladrubky vypadá daleko lépe zvnějšku na jízdárně než zvnitřku na dlažbě... zajímavé :-)

Horsana
napsal(a):
High heel-low heel vzniká už v žriebäcom veku a v stave lyže/špalek to rozhodne nie je.
Poznala som pár ľudí, čo im takto preplo, keď sa niečomu začali venovať a potom už videli chybu za všetkým, nemyslím, že by to bolo nutné hrotiť ad absurdum, naviac z neostrých fotiek.
jj jsem tím postižená, koukám na kopyta teď všem! ...ale nikde není psáno, že to nemá už od hříběte
a každej si to podle názvu může vygůglit
lyže-dlouhá přední stěna s podjetou patkou- nízká patka, špalek vysoká patka, tak asi tak, rozhodně tohle by mě při koupě koně zajímalo., když to vidím. a nehrotím to, jen jsem si všimla
napsal(a):
jj jsem tím postižená, koukám na kopyta teď všem! ...ale nikde není psáno, že to nemá už od hříběte
a každej si to podle názvu může vygůglit
lyže-dlouhá přední stěna s podjetou patkou- nízká patka, špalek vysoká patka, tak asi tak, rozhodně tohle by mě při koupě koně zajímalo., když to vidím. a nehrotím to, jen jsem si všimla
Kopytá by ma asi tiež zaujímali, keby som si kupovala koňa, ale nie na fotke z bazosa, ale v reále.

Kousek od nás má kladrubáky David Haitl a mému oku teda dost lahodí :)
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/155468835/kladrubska-klisna-8-let.php

napsal(a):
Kousek od nás má kladrubáky David Haitl a mému oku teda dost lahodí :)
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/155468835/kladrubska-klisna-8-let.php
A jsme zase u těch fotek... ach jo. Ani na jedné z fotek ten kůň není pořádně vidět.

napsal(a):
A jsme zase u těch fotek... ach jo. Ani na jedné z fotek ten kůň není pořádně vidět.
to souhlasím, jen já ho sleduju i na fb a tam ty fotky dává i jiné než v inzerci

https://www.facebook.com/chovstarokladrubskychkonidavidhaitl/photos/pcb.1998327023701837/1998326837035189
no tak nakonec jsem nenašla žádnou v zootechnickém postoji....ale i tak se mi na ně hezky kouká :D

koně
napsal(a):
Nebojte,určitě se i na nich nějaké ty závady najdou
koně
napsal(a):
Nebojte,určitě se i na nich nějaké ty závady najdou
Hele jako každej jsme nějakej...
A při posuzování koní se má sice vše popsat objektivně. ALE nás tedy učili, že nesmíme zapomenout na závěr říct něco hezkého, vyzdvihnout nějakou přednost.
A nad kladrubakama se hezky sní (a slintá ). Jen prostě jako o plemeni se . nedá mluvit o zdravém plemeni. Mrzí mě to. A muchareni je z těch méně vážných....
Pipilota
napsal(a):
Hele jako každej jsme nějakej...
A při posuzování koní se má sice vše popsat objektivně. ALE nás tedy učili, že nesmíme zapomenout na závěr říct něco hezkého, vyzdvihnout nějakou přednost.
A nad kladrubakama se hezky sní (a slintá ). Jen prostě jako o plemeni se . nedá mluvit o zdravém plemeni. Mrzí mě to. A muchareni je z těch méně vážných....
Já to myslela tak,že tady na diskuzi se stále propaguje jakýsi ideál .Ovšem žádný z koní na celém světě není zcela ideálně dokonalý .Asi jako jiné živé organismy .
Tak místní zavilé znalkyně kriticky ,a na základě různých fotek velmi urputně ,hledají a samozřejmě nacházejí .A kdyby nenašly ,tak si nějaký ten stín přimyslí
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.19.154
Ono každý plemeno má něco. Takže po x letech a čirou náhodou se stal mým idealem typicky achaltekinec v dostihové linii který je sbirkou všech možných vad..... 😂 A co sleduji naše chovatele, svoji ex kobylu... Tak jsou to drzaci že člověk docela cuci....
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ono každý plemeno má něco. Takže po x letech a čirou náhodou se stal mým idealem typicky achaltekinec v dostihové linii který je sbirkou všech možných vad..... 😂 A co sleduji naše chovatele, svoji ex kobylu... Tak jsou to drzaci že člověk docela cuci....
počítám, že vad exteriérových, ne zdravotních...
koně
napsal(a):
Já to myslela tak,že tady na diskuzi se stále propaguje jakýsi ideál .Ovšem žádný z koní na celém světě není zcela ideálně dokonalý .Asi jako jiné živé organismy .
Tak místní zavilé znalkyně kriticky ,a na základě různých fotek velmi urputně ,hledají a samozřejmě nacházejí .A kdyby nenašly ,tak si nějaký ten stín přimyslí
A tak třeba to berou jako "cvičení oka". (proto nás asi učili nezapomenout říct o koni něco hezkého na závěr) Poslouchat o svém mazlíkovi že je to a to fakt vada, to se nikomu nelíbí.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.28.95
Horsana
napsal(a):
Tak ešteže Korok nevedel, že s takými nohami by ani nemal vychádzať zo stajne, heh.
Von i Železník nepatřil mezi koně zdravé a ukázkové 😂

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Von i Železník nepatřil mezi koně zdravé a ukázkové 😂
a právě proto je to rarita a s příkladem nemá nic společného
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.19.154
napsal(a):
a právě proto je to rarita a s příkladem nemá nic společného
Ale to ani já ani Horsana netvrdíme.
Tuná veľ ľudí vychádza z akejsi teórie, že ak kôň nie je dokonalý podľa akýchsi tabuliek - postoj, kopytá, krk, chrbát, blabla, tak nutne trpí a nič z neho nebude.
No život, dokonca aj vysoký šport ukazujú opak, ide samozrejme aj o dobrý manažment, starostlivosť, kŕmenie atd.
Toto neustále vypichovanie chýb, často domnelých, zo zlých fotiek a videí mi pripadá veľmi zvláštne.
JanaJanaJanaJana

XXX.XXX.27.178
Horsana
napsal(a):
Tuná veľ ľudí vychádza z akejsi teórie, že ak kôň nie je dokonalý podľa akýchsi tabuliek - postoj, kopytá, krk, chrbát, blabla, tak nutne trpí a nič z neho nebude.
No život, dokonca aj vysoký šport ukazujú opak, ide samozrejme aj o dobrý manažment, starostlivosť, kŕmenie atd.
Toto neustále vypichovanie chýb, často domnelých, zo zlých fotiek a videí mi pripadá veľmi zvláštne.
Souhlas. Na tohle konto bych měla výrok jednoho našeho známého, když jsme kupovali koně do jezdecké školy. "Když budeš chtít koně na jízdárenskou práci, musíš si vybrat, buď chceš rovný nohy nebo koně co to má v hlavě v pořádku. Obojí většinou nefunguje. No a u chlaďasů, tam je to úplně zabitý, tam nemá rovný nohy žádnej. Za to ten charakter nevyvážíš zlatem."
A to si myslím že vysvětluje vše.

Horsana
napsal(a):
Nemyslím si, že by to byla jen teorie , tabulky...já koukám kolem sebe, čtu-určitě ne pony club a sama mám zkušenost se svou kobylou, co dokáže jen 5 lepších vystrouhání kopyt, že ideál skoro téměř neexistuje a tu a tam se musí slevit tady hodně lidí chápe, nejsme z Marsu ....ale proč si o tom nepoklábosit? aby jsme si potrénovali oko, (u té kladrubačky to na té dlažbě bylo evidentní, že má každé kopyto jiné, proč jí teda potom nebaví jízdárna? asi bude mít nějaký biomechanický problém-určitě to může být i 100jiných....ale, už to tam to ale je, má "nevyvážená kopyta" )
Je dobře, že si lidi začínají více všímat a používat své vědomosti a nemají ostych
je sdílet , poukázat na nedostatek , i koně se budu mít lépe a o tom to je.
napsal(a):
Nemyslím si, že by to byla jen teorie , tabulky...já koukám kolem sebe, čtu-určitě ne pony club a sama mám zkušenost se svou kobylou, co dokáže jen 5 lepších vystrouhání kopyt, že ideál skoro téměř neexistuje a tu a tam se musí slevit tady hodně lidí chápe, nejsme z Marsu ....ale proč si o tom nepoklábosit? aby jsme si potrénovali oko, (u té kladrubačky to na té dlažbě bylo evidentní, že má každé kopyto jiné, proč jí teda potom nebaví jízdárna? asi bude mít nějaký biomechanický problém-určitě to může být i 100jiných....ale, už to tam to ale je, má "nevyvážená kopyta" )
Je dobře, že si lidi začínají více všímat a používat své vědomosti a nemají ostych
je sdílet , poukázat na nedostatek , i koně se budu mít lépe a o tom to je.
Mne na tom vadí tá negativita, je jej všade nejako veľa, mám pocit.

Horsana
napsal(a):
Mne na tom vadí tá negativita, je jej všade nejako veľa, mám pocit.
Negativně jste pravděpodobně naladěná vy, a přenášíte si to do diskuse...
Tak plno koní má kdejaké vady a dostane se na vysokou sportovní úroveň... O tom to není...
Jde jednoduše o relaci, ve které se kůň obvykle nabízí.
Ano, až ten křivonohý kůň s vyrážkou a občasným kulháním vyhraje Gran Prix, můžeme se bavit že ho prodáte za XY tisíc, ale když to bude křivonohý 4 letý zvíře, bez výcviku a bez výsledků, nebudu tady předstírat, že má hodnotu čtvrt milionu.

Já si ráda o těch vadách popovídám, ráda jsem, když si umím všimnout, že "je něco nedobře" a třeba mě i napadne, jak bych tomu pomohla.
Rozhodně jsem se setkala s případy, kdy přehnané rovnání koně vedlo akorát do záhuby, a rozhodně uznávám, že i ne zcela standardně vyvinutý organismus může fungovat bez problémů (ostatně jak jinak by evoluce vymyslela všechny ty fígle, žejo).
Myslím si, že není od věci prostě jen umět to "vidět". Nemusí hned probíhat nějaká hysterická náprava. Ale pokud "vidím" - a zároveň v reálu uvidím, že ten kůň má problém - tak mohu díky těm znalostem oslovit vhodného odborníka/y.
Zároveň si tu rozšiřuji obzory o to, co mě samotnou by do oka třeba netrklo, ale jiní lidé mají jiné zkušenosti.
Nevnímám to nijak negativně. Resp. občas jsem z toho smutná, vidím, jak snadná by byla náprava, třeba u hladového koníka.... Ale nevnímám to jako pomlouvání nebo tak. Prostě hledáme problémy (ano, skutečně, to se někomu nemusí pozdávat) a říkáme si, jak bychom je třeba řešili. Diskutujeme.
Opět v inzerci u nás méně obvyklé plemeno.
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/156356267/hrebec-paso-fino-colombiano-rolls-royce-mezi-konmi.php
P.S.: Seděl jste někdy někdo na mimochodníkovi?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.19.154
Dotaz
napsal(a):
Opět v inzerci u nás méně obvyklé plemeno.
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/156356267/hrebec-paso-fino-colombiano-rolls-royce-mezi-konmi.php
P.S.: Seděl jste někdy někdo na mimochodníkovi?
Tohle je v inzerci už xlet ne
Tak já už nevím. Když sem plácnu inzerát na našem území nového plemene, tak remcáte, že je to určitě nějaký výmysl, aniž byste se na to koukla.
Když sem dám inzerát velmi málo u nás zastoupeného plemene, kdy i ostatních mimochodniků je tu jako šafránu, tak jste zase nespokojená, že to není prvni a jediný inzerát toho plemene... 🤷♀️ Fakt už nevím, co s vámi.

ale on opravdu je, to rolls royce mezi koňmi, už tam několik let občas figuruje...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.19.154
Dotaz
napsal(a):
Tak já už nevím. Když sem plácnu inzerát na našem území nového plemene, tak remcáte, že je to určitě nějaký výmysl, aniž byste se na to koukla.
Když sem dám inzerát velmi málo u nás zastoupeného plemene, kdy i ostatních mimochodniků je tu jako šafránu, tak jste zase nespokojená, že to není prvni a jediný inzerát toho plemene... 🤷♀️ Fakt už nevím, co s vámi.
Za tamto jsem se omluvila. Všichni víme jak často tohle bývají podvody. Ano tamto byl můj omyl, uznala jsem omluvila se. A že už x let někdo na naší inzerci inzeruje stale hnědého luxusního hřebce paso fino je taky fakt. I některé fotky jsou stejné. A to mi tedy prostě smrdí. No. Zastřelte mě 😂😂😂
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.19.154
Dotaz
napsal(a):
Jinak at si inzruje kdo chce co chce a kupuje to samy. At tu pak ale nebreci az se z neceho vyklube podvod že nebyl varovanej atd. Lepší snad větší opatrboat než naletet ne?
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Za tamto jsem se omluvila. Všichni víme jak často tohle bývají podvody. Ano tamto byl můj omyl, uznala jsem omluvila se. A že už x let někdo na naší inzerci inzeruje stale hnědého luxusního hřebce paso fino je taky fakt. I některé fotky jsou stejné. A to mi tedy prostě smrdí. No. Zastřelte mě 😂😂😂
Tihle koně fyzicky existují. Je to malá skupinka v podhůří Jeseníku. Opravdu v dojezdu od Olomouce. A taky jsou v tom místě další koně. Takže tyto snadno přehlédnete jako "nezajímavé hnědáky", pokud nevíte o co jde. A nejela jsem na nich ;-)
Ale když tak o tom přemýšlím, možná bych se ve volnějších chvílích mohla vydávat za kupce, abych si svezla zadek a něčem nóbl.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.19.154
Pipilota
napsal(a):
Tihle koně fyzicky existují. Je to malá skupinka v podhůří Jeseníku. Opravdu v dojezdu od Olomouce. A taky jsou v tom místě další koně. Takže tyto snadno přehlédnete jako "nezajímavé hnědáky", pokud nevíte o co jde. A nejela jsem na nich ;-)
Ale když tak o tom přemýšlím, možná bych se ve volnějších chvílích mohla vydávat za kupce, abych si svezla zadek a něčem nóbl.
Ja nerikam ze ne. Ale hodne let jsem vidala inzerat na paso fino hrebce. Cela leta stejne fotky. Vam by to podezřelé nepřišlo? Kort s textem jak z googlu
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.19.154
Když jsou tak jedině dobee😊
napsal(a):
ale on opravdu je, to rolls royce mezi koňmi, už tam několik let občas figuruje...
Keď on to furt inzeruje ten istý p. Kubeš, ktorý toho prvého do ČR doviezol. Toto má tri roky, takže už to asi bude potomok a zrejme nepotrebuje meniť text inzerátu, len kone.

Arbora
napsal(a):
Keď on to furt inzeruje ten istý p. Kubeš, ktorý toho prvého do ČR doviezol. Toto má tri roky, takže už to asi bude potomok a zrejme nepotrebuje meniť text inzerátu, len kone.
ten mimochod by mi nevyhovoval, asi by se mi splašil pajšl, tak to nerozklikávám, jen vidím nadpis...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.19.154
Arbora
napsal(a):
No ale stejny text i fotky. Sorry do profesionality to ma hodně daleko.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ja nerikam ze ne. Ale hodne let jsem vidala inzerat na paso fino hrebce. Cela leta stejne fotky. Vam by to podezřelé nepřišlo? Kort s textem jak z googlu
Jak se říká důvěřuj, ale prověřuj... Já chápu tu opatrnost. Ale když vím o co jde, přidám svoji trošku do mlýna, že tihle koně opravdu jsou v ČR a dokonce i v okrese pod kterým je inzeruje. (jo a že tam nejspíš bude cena na kterou nemám ani odvahu se zeptat ). Ale tak asi si zájemci nejdříve zatelefonují a přijedou se podívat... (kdo zaplatí za koně kterého ani neviděl - dobře mu tak, že naletí)
Tohle je moje krevní skupina..nádherná kobylka
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/156947015/4leta-klisna-na-prodej.php

canka
napsal(a):
Tohle je moje krevní skupina..nádherná kobylka
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/156947015/4leta-klisna-na-prodej.php
Na můj vkus trochu za kolmicí, na jedné fotce moc utažený nánosník, na druhé otevřená huba. Ale kobylka pěkná. A chtěla bych vidět kopyta bez zvonů.

koně
napsal(a):
Mě by asi trochu vadily ty ohromné nálevky na hleznech .Skorem jak burzitida.
Hafly nemívají takové klouby
Ha! Vidíte, to jsem si nevšimla.
JanaJanaJanaJana

XXX.XXX.27.178
koně
napsal(a):
Mě by asi trochu vadily ty ohromné nálevky na hleznech .Skorem jak burzitida.
Hafly nemívají takové klouby
Tak ten kůň je na dnešní dobu skoro za pusu, takže v tom něco bude, normálně by takovou kobylu v "extra třída provedení" prodávali tak za 150 000 a výš.
JanaJanaJanaJana

XXX.XXX.27.178
Myslím, že tato nabídka je z pohledu cena/výkon velice solidní
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/157215696/klisna-appaloosa-2009.php
Kdybych hledala koně "ameriku", tak už žhavím drát :D
JanaJanaJanaJana

XXX.XXX.27.178
Tohle je inzerát :))
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/160264512/slezsky-norik-chladnokrevnik.php
Zírám, kam se ceny chladnokrevných koní dostávají :))

JanaJanaJanaJana
napsal(a):
Tohle je inzerát :))
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/160264512/slezsky-norik-chladnokrevnik.php
Zírám, kam se ceny chladnokrevných koní dostávají :))
A tak je z Písku, předpoklad kvalitního odchovu. Zatahaný, obsedá se, navíc puntíkatý. Mně to nepřijde jako přemrštěná cena. Naopak se odfiltrují různí joudové.
JanaJanaJanaJana

XXX.XXX.27.178
napsal(a):
A tak je z Písku, předpoklad kvalitního odchovu. Zatahaný, obsedá se, navíc puntíkatý. Mně to nepřijde jako přemrštěná cena. Naopak se odfiltrují různí joudové.
Já s cenou právě souhlasím, jen mě překvapilo, že už na to konečně došlo :))
Chladnokrevní koně původoví byli prodáváni děsně pod cenou myslím...stejně jako huculové.

Kůň pěkný, svoje kvality určitě má. Inzerát zní, jakoby ho psalo dítě, což tomu koni jen škodí. Ale tak hlavně že má puntíky...
Já si tu jen odložím jednu polskou mulu
https://www.olx.pl/d/oferta/klacz-na-dlugie-lata-mul-CID103-IDRA53l.html