Ahoj, ráda bych slyšela Vaše zkušenosti se spevňováním výběhu dlažbou ecoraster https://www.ecoraster.cz/jezdectvi/
Jste s ní spokojení? Na co jste jí pokládaly? Co jste dali na ní? Jak dlouho probíhalo pokládání? Na kolik peněz Vás to vyšlo? Uklízejí se z toho dobře koblížky? Jaký druh jste použily? Případně čím jiným máte zpevněný výběh? atd.
Ráda bych tím zpevnila své výběhy, ale nevím, co dát pod to, aby nebylo všude bahno a co dát na to. Většinou slyším štěrk nebo písek ale nevím. Můžete dát i foto, jak vypadá Váš výběh teď
Díky za rady.
arte.P

XXX.XXX.245.187
Teda ty máš ve 12ti letech starosti jako téma dobré, ale než si budeš moct pořídit koně, tak budou na světě určitě lepší technologie
arte.P
napsal(a):
Teda ty máš ve 12ti letech starosti jako téma dobré, ale než si budeš moct pořídit koně, tak budou na světě určitě lepší technologie
Arte, zadavatelka se ptá slušně, srozumitelně a bez gramatických chyb.
Já žádné zkušenosti bohužel nemám, ale přijde mi zbytečné se navážet do slušných a smysluplných dotazů, i kdyby je psaly děti.
Tamta diskuse byla za mou sestřenici, té je 12 a všechno, tam psala sama. Já se ptám za sebe. Já už chvilku koně mám a založila jsem tu diskusi o ustájení. Vhodnou stáj jsem nenašla a zjišťuji si informace, co by obnášelo mít koně doma. Takže tady je vysvětlení a myslím, že už to nemusíme řešit.
Výbehy máme v ustajnení okolo prístrechov spevnené ecorasterom, niektoré fakt poctivo( v závislosti od hromadenia vody pred), oddrenážované, hrubšia frakcia štrku, jemnešia frakcia, utlačené, navrch úplne najjemnejšia, obrubníky... je to pecka, za 4 roky užívania nemá žiadne vady. Na jednom kúsku sme si potrebovali spraviť akútne v zime prechod na širku jednej dlaždice a dĺžku niekoľkých metrov. Normálne sa to hodilo do bahna, zasypalo štrkom a funguje to už pár rokov. Len tie kraje sa trochu posunuli a zošlapali.