Zpevnění výběhu- ecoraster (zkušenosti, pokládání atd.)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.1.2021 14:16
Laila11

XXX.XXX.38.18

Ahoj, ráda bych slyšela Vaše zkušenosti se spevňováním výběhu dlažbou ecoraster https://www.ecoraster.cz/jezdectvi/
Jste s ní spokojení? Na co jste jí pokládaly? Co jste dali na ní? Jak dlouho probíhalo pokládání? Na kolik peněz Vás to vyšlo? Uklízejí se z toho dobře koblížky? Jaký druh jste použily? Případně čím jiným máte zpevněný výběh? atd.
Ráda bych tím zpevnila své výběhy, ale nevím, co dát pod to, aby nebylo všude bahno a co dát na to. Většinou slyším štěrk nebo písek ale nevím. Můžete dát i foto, jak vypadá Váš výběh teď
Díky za rady.

arte.P

26.1.2021 14:25
arte.P

XXX.XXX.245.187

Teda ty máš ve 12ti letech starosti jako téma dobré, ale než si budeš moct pořídit koně, tak budou na světě určitě lepší technologie

26.1.2021 14:32
Slon Indický

XXX.XXX.32.182

arte.P napsal(a):
Teda ty máš ve 12ti letech starosti jako téma dobré, ale než si budeš moct pořídit koně, tak budou na světě určitě lepší technologie

Arte, zadavatelka se ptá slušně, srozumitelně a bez gramatických chyb.
Já žádné zkušenosti bohužel nemám, ale přijde mi zbytečné se navážet do slušných a smysluplných dotazů, i kdyby je psaly děti.

26.1.2021 14:36
Laila11

XXX.XXX.38.18

Tamta diskuse byla za mou sestřenici, té je 12 a všechno, tam psala sama. Já se ptám za sebe. Já už chvilku koně mám a založila jsem tu diskusi o ustájení. Vhodnou stáj jsem nenašla a zjišťuji si informace, co by obnášelo mít koně doma. Takže tady je vysvětlení a myslím, že už to nemusíme řešit.

26.1.2021 14:52
kallisto

XXX.XXX.237.35

Zkušenost nemám, ale srovnej si cenu s Tosiplastem, který je u koní asi víc rozšířený.
440Kč za m2 mi přijde pálka.

26.1.2021 15:12
Arbora

XXX.XXX.232.164

Výbehy máme v ustajnení okolo prístrechov spevnené ecorasterom, niektoré fakt poctivo( v závislosti od hromadenia vody pred), oddrenážované, hrubšia frakcia štrku, jemnešia frakcia, utlačené, navrch úplne najjemnejšia, obrubníky... je to pecka, za 4 roky užívania nemá žiadne vady. Na jednom kúsku sme si potrebovali spraviť akútne v zime prechod na širku jednej dlaždice a dĺžku niekoľkých metrov. Normálne sa to hodilo do bahna, zasypalo štrkom a funguje to už pár rokov. Len tie kraje sa trochu posunuli a zošlapali.

28.1.2021 11:51
Laila11

XXX.XXX.38.18

Děkuji moc za příspěvky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík