Vendulilička

XXX.XXX.106.243
Chtěla bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s nějakým koňským táborem.
Tak do 5000kč.
Tábor v Úhercích je za těch 5000 Kč. Tábor jsem si užila, hodní koně, milé vedoucí, ale jezdit tam mic nenaučí. Spíš si užiješ vyjížděk a trénování sestavy. https://vozkovi.estranky.cz/
Podle mě stojí za to si připlatit a jet do Borčic. Za mě nejlepší tábor v Česku. Opravdu naučí jezdit od začátečníků po pokročilé. Pokročilí mají drezurní hodiny, skokové hodiny, vyjížďky (to i cvalové ve velice náročném terénu - velké kopce). Super vedoucí, přísné, ale dobré trenérky. Jen ta cena je tuším 5 600.
DohnalováK

XXX.XXX.129.114
Přidala bych se do této diskuse, nemáte někdo zkušenost s nějakým opravdu dobrým jezdeckým táborem? Síše pro pokročilé, připravuji se na licenci. Dívala jsem se na jezdecké soustředění v JK eLiTe, nemáte s tím někdo zkušenosti? Ze stránek na mě působí sympaticky a že vědí o čem mluví.
Whop
napsal(a):
Přidala bych se do této diskuse, nemáte někdo zkušenost s nějakým opravdu dobrým jezdeckým táborem? Síše pro pokročilé, připravuji se na licenci. Dívala jsem se na jezdecké soustředění v JK eLiTe, nemáte s tím někdo zkušenosti? Ze stránek na mě působí sympaticky a že vědí o čem mluví.
Za mě je odpověď jasná. Dvůr Borčice. Jezdci jsou rozdělení do skupin podle zkušenosti. Ti nejzkušenější se učí základní drezurní cviky (přechody, prodloužení a zkrácení chodu, základy přilnutí, plec a záď dovnitř, ustupování na holeň, obraty okolo předku a zádi, couvání, atd.), mají kavaletové a skokové hodiny (jezdí se celé parkury do 90 cm) a vyjížďky náročným terénem ve všech chodech :)