Jak dlouho dojíždíte ke koním?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.4.2021 11:36
Lisa.

XXX.XXX.249.249

Jak dlouho a čím dojíždíte za koníky ať už do jezdeckého klubu nebo tam, kde máte koně ustájeného?
Docela by mě to zajímalo. Já to mám zhruba hodinu autobusem či vlakem, ale uvítala bych, kdyby cesta byla kratší

8.4.2021 11:54
lenacia

XXX.XXX.173.31

Mám to něco přes 30km takže půl hodiny autem... Vlakem či busem je vpodstatě nemožné dojíždět

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.4.2021 12:02

Momentálně asi 5 minut pěšky :-)
Ale dojížděla jsem i hodinu v Praze přes město s přestupem a ještě čtvrthodinou chůze.
Na škole buď 5 minut pěšky a nebo druhá stáj asi půl hodiny na kole, případně půl hodiny busem (5 min na bus i od busu). Třetí stáj hodinu a půl autobusem s dvěma přestupy nebo autobus+vlak.
Dříve v bydlišti půl hodiny busem, stáj v zádi světa se spojením dvakrát denně, takže když jsem zmeškala bus ze stáje, tak pěkně hodinu a půl pěšky.
A zase jiná stáj v bydlišti byla čtvrt hodiny vlakem, ale pak ještě čtvrt hodiny od vlaku pěšky.

8.4.2021 12:16

Jak dlouho? Od Vánoc :)

Ale vážně. Většinou na kole, na začátku 45 min, teď tak 35, lepším se :).
Busem je to tak 15 min, bohužel jezdí výjimečně. Nebo vlak 5 min + pěšky 40 min.

Dnes zase kolo. Sněží. A to už jsem se před čtrnácti dny táák těšila že se nebudu vracet totálně zmrzlá.... Tak příště!

Coudas

8.4.2021 12:55
Coudas

XXX.XXX.87.254

Záleží, jak rychle jdu, těch 200 metrů tak 2 minuty? Ale hodně poslední dobou vzpomínám na časy, kdy buď 30 minut na kole, nebo nejdříve na vlak, buď ze školy nebo z domova, 15 minut vlakem, pak 20 minut od vlaku. Případně, když se mi podařilo předat kolegům lístek na vlak, z práce vystoupit o zastávku dříve, a pešom třičtvrtihoďky na ranč. Každý den bez milosti, za jakéhokoliv počasí, v jakémkoliv rozpoložení. Nádherná doba. Jen už strašně dávno, teď už je to nuda, když jsem si vybudovala ranč u baráku s veškerými vymoženostmi....

8.4.2021 12:56

Autem zhruba půl hodiny, vlakem cca 2 hodiny (nejezdi prime spoje).

Byly doby kdy jsem ke konim sla 40 min pesky, bohuzel prestehovala jsem se tak ted dojizdim

8.4.2021 13:08

Autem do 10 minut, záleží jaká barva je na křižovatkách, pěšky půl hodiny, ale většinou když jdu pěcha- nijak často, jdu ze stáje domu a pes se prima projde. Máme stále jen jedno auto

8.4.2021 13:54
Dogas

XXX.XXX.114.211

Půl hodiny pěšky pak ještě 10 minut autobusem. V létě na kole za 20 minut.
Auto nemám vlbec.

8.4.2021 14:28
Lisa.

XXX.XXX.249.249

Průměr je zatím cca 30-40 minut, uvidíme jestli ještě někdo napíše😊

8.4.2021 15:04
Naďa3

XXX.XXX.168.69

20-25 min autem, předtím 25-30 min autem

8.4.2021 16:34
canka

XXX.XXX.215.5

2 minuty pěšky na svůj pozemek

Ale byly doby,když jsem byla ještě na střední škole(je to už hoooodně dávno ),kdy hned po škole autobusem ke koním - 35 minut,pak až do večera u koní a večer ve 21 hodin mi jel autobus z rozcestí,kam sem musela šlapat 2 km pěšky a pak 30 minut autobusem domů a další 2 km pěšky domů z autobusáku...takže ráno v 7 hodin jsem odjela z domova a vracela se večer před 22 hodinou...máma nebyla moc šťastná

Lisa. napsal(a):
Jak dlouho a čím dojíždíte za koníky ať už do jezdeckého klubu nebo tam, kde máte koně ustájeného?
Docela by mě to zajímalo. Já to mám zhruba hodinu autobusem či vlakem, ale uvítala bych, kdyby cesta byla kratší

45 minut autem, busem asi taky tak, ale jezdí málo.

Žofi

XXX.XXX.13.98

20minut autem, jinak se tam dostat nedá

Neregistrovaný uživatel

8.4.2021 18:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.46.109

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Autem do 10 minut, záleží jaká barva je na křižovatkách, pěšky půl hodiny, ale většinou když jdu pěcha- nijak často, jdu ze stáje domu a pes se prima projde. Máme stále jen jedno auto

Nedokazu si představit nemit svy auto. Tech limitu co by bylo..... Brrrrrr.
Nicmene nejsem narocna a mun 20 let starwj skopik strci obcas do kapsy i par let stary moderny 😁

8.4.2021 19:42
makki

XXX.XXX.0.41

Hodinu autem.

8.4.2021 19:57

Mně se líbí ten pozitivní trend. Ti co dojížděli ke koním daleko to teď mají pět minut /přes dvůr pěšky. Naopak nikdo nepsal že to bývalo 5 minut a teď dojíždí hodinu. To zní slibně, stačí vytrvat :)!

8.4.2021 20:21

5 minut pěšky

Ale jezdím autem

8.4.2021 20:32
Daniela Lipová

XXX.XXX.64.140

Buď 45 minut na kole. Nebo 60 minut cesta na autobus + první autobus + přestup + druhý autobus + cesta do stáje. Autem 20 minut.

8.4.2021 21:46

5 minut pěšky

Ale jezdím autem

Chápu,

8.4.2021 23:11
manitschka

XXX.XXX.226.36

Momentálně 25 minut autem, když jedu od sebe, 40 když od přítele. Co mám auto, bylo to tak v rozmezí 20 - 50 minut do všech stájí, ve kterých jsme byli. Dokud jsem auto neměla, většinou hodinu až dvě, i dvě a půl, hrůza, zlatý vozítko. Když jsem jezdila do práce do jedné stáje a za svým koněm do jiné, trávila jsem v MHD a PID (plus pěškobus) průměrně tak 6 hodin denně, nicméně využito beze zbytku, buď jsem spala, nebo louskala skripta. :-)

Coudas

9.4.2021 07:24
Coudas

XXX.XXX.87.254

Mně se líbí ten pozitivní trend. Ti co dojížděli ke koním daleko to teď mají pět minut /přes dvůr pěšky. Naopak nikdo nepsal že to bývalo 5 minut a teď dojíždí hodinu. To zní slibně, stačí vytrvat :)!

Asi jak kdy a jak kde 🙂 V jeden moment jsem se z koně u baráku vzdálila na 400 km severněji než severně, musela si koupit šáde jedna dva nula, a jezdila viděla jej jednou za měsíc. To ještě nebyl krásný vlakový spoj Liberec - Pardubice - Těšín za 6,5 hod, nejkratší 8 hodin se dvěma hodinama čekačky v Pardubicích, a nebo Kolíně v 11 v noci. Ale pořád aspoň byly ty zážitky 👌

9.4.2021 08:45
Arbora

XXX.XXX.233.1

500 kilometrov, čo som vyhrala?

9.4.2021 09:13
lyllith

XXX.XXX.203.222

Pokud se chci stavovat u rodiny tak hodinu tam a hodinu zpátky( nepočítám návštěvu :D )
Pokud jedu jen ke koním a beru kámošku tak je to těch 34-45minut...

9.4.2021 09:29

Arbora napsal(a):
500 kilometrov, čo som vyhrala?

9.4.2021 21:15
Misa12345

XXX.XXX.243.253

Lisa. napsal(a):

2 a půl hodiny na kole😄

9.4.2021 22:06

Misa12345 napsal(a):
2 a půl hodiny na kole😄

tak to jste srdcař

10.4.2021 06:52
sisi58

XXX.XXX.191.1

Půl nebo celou hodinu, podle toho, jaký jede bus nebo hodinu na kole. Jedna cesta.
O víkendu 20 minut vlakem + 30 minut pěšky. Taky jedna cesta.
Zdá se, že mám koně čím dál dál.

Neregistrovaný uživatel

10.4.2021 14:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.46.109

sisi58 napsal(a):
Půl nebo celou hodinu, podle toho, jaký jede bus nebo hodinu na kole. Jedna cesta.
O víkendu 20 minut vlakem + 30 minut pěšky. Taky jedna cesta.
Zdá se, že mám koně čím dál dál.

Poridit auto a jezdit tim 😁

10.4.2021 15:39
sisi58

XXX.XXX.191.1

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Poridit auto a jezdit tim 😁

Můžu mít buď auto nebo koně. Obojí ne.

Neregistrovaný uživatel

10.4.2021 18:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.46.109

sisi58 napsal(a):
Můžu mít buď auto nebo koně. Obojí ne.

Nic proti ale. Ojetina se da dobre sehnat i do 30tisic. Naklady na udrzbu pokud clovek vybere dobre jsou minimalni a ta nafta nebo benzin pri vhodnem motoru nestoji vic jak to dojizdeni ted. Me auto za ctyri roky vcetne prepisu a technickych a pořízení nestalo ores 40... Co to je... Prd...

10.4.2021 18:33
sisi58

XXX.XXX.191.1

Nic proti ale. Ojetina se da dobre sehnat i do 30tisic. Naklady na udrzbu pokud clovek vybere dobre jsou minimalni a ta nafta nebo benzin pri vhodnem motoru nestoji vic jak to dojizdeni ted. Me auto za ctyri roky vcetne prepisu a technickych a pořízení nestalo ores 40... Co to je... Prd...

Nechci auto. Nikdy jsme ho neměli. A já už se, teď po šedesátce, na jízdu autem, necítím. Na kole mohu ohrozit max sebe, v autě i své okolí. A to nechci. A ty peníze raději vložím do svých zvířat.
Navíc, jízda na kole mi prospívá.

Neregistrovaný uživatel

10.4.2021 19:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.46.109

sisi58 napsal(a):
Nechci auto. Nikdy jsme ho neměli. A já už se, teď po šedesátce, na jízdu autem, necítím. Na kole mohu ohrozit max sebe, v autě i své okolí. A to nechci. A ty peníze raději vložím do svých zvířat.
Navíc, jízda na kole mi prospívá.

Ja vam tipovala min. Jo takhle to smysl dava. Omlouvám se.

10.4.2021 21:05
sisi58

XXX.XXX.191.1

Ja vam tipovala min. Jo takhle to smysl dava. Omlouvám se.

Přece se nebudete omlouvat za to, že mi hádáte méně. To mám spíš poděkovat, ne?

12.4.2021 10:38

nakonec, elektrokolo se dá sehnat taky za třicet tisíc, kdyby na to přišlo

12.4.2021 11:31
sisi58

XXX.XXX.191.1

nakonec, elektrokolo se dá sehnat taky za třicet tisíc, kdyby na to přišlo

Mám. A jezdím. Dnes jsem byla v servisu. Pán mě nepotěšil. Elektrokolo za 20 tisíc je něco jako skládačka proti Favoritu. Jsem smutná.

12.4.2021 14:52

sisi58 napsal(a):
Mám. A jezdím. Dnes jsem byla v servisu. Pán mě nepotěšil. Elektrokolo za 20 tisíc je něco jako skládačka proti Favoritu. Jsem smutná.

Závist - teda k té jízdě na elkole. Ráda bych na to někdy uspořila - to by mě snad motivovalo se více pohybovat na kole :-)

A samozřejmě já budu mít tu "skládačku". Bude to těžké, nevzhledné, baterka nic nevydrží, a navíc to budu kupovat z druhé ruky, takže pak budu mlátit hlavičkou do zdi, že musím kupovat novou baterku, která stojí stejně jako celé nové elkolo Mno, úsloví "nejsem tak bohatá, abych si mohla kupovat levné věci" má něco do sebe. A tak raději vyčkávám, až budou levná ta kola, co jsou teď drahá :-)

12.4.2021 15:16
sisi58

XXX.XXX.191.1

Závist - teda k té jízdě na elkole. Ráda bych na to někdy uspořila - to by mě snad motivovalo se více pohybovat na kole :-)

A samozřejmě já budu mít tu "skládačku". Bude to těžké, nevzhledné, baterka nic nevydrží, a navíc to budu kupovat z druhé ruky, takže pak budu mlátit hlavičkou do zdi, že musím kupovat novou baterku, která stojí stejně jako celé nové elkolo Mno, úsloví "nejsem tak bohatá, abych si mohla kupovat levné věci" má něco do sebe. A tak raději vyčkávám, až budou levná ta kola, co jsou teď drahá :-)

Tak to vás zklamu. Letos si určitě pořádné kolo nekoupíte. Pan opravář mě ujistil, že kola nejsou. Důvod? Covid 19

12.4.2021 15:41
lenacia

XXX.XXX.173.31

sisi58 napsal(a):
Tak to vás zklamu. Letos si určitě pořádné kolo nekoupíte. Pan opravář mě ujistil, že kola nejsou. Důvod? Covid 19

ono tak zle nebude, jen prostě se většina věcí teď dělá až na objednávku takže je třeba čekat i 3-4 měsíce

13.4.2021 12:02

Na bazoši bych si vybrala. Je tam i ta skládačka za 11 tisíc! Zadáčo.... Kdyby mě nečekala oprava auta, asi bych měla cukání....

Přidejte reakci

Přidat smajlík