johy26973

XXX.XXX.106.245
Hezký den, prosím někoho zkušeného o zhodnocení fotek mé minihorse klisny, zda poznáte jestli je březí nebo je jen vyžraná. Pokud je kobyla doopravdy březí měla by být v 7-8 měsíci, hříbě nikdy neměla.
Moc děkuji.
Omlouvám se za kvalitu fotek.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.43.11
Byla s hřebcem? Riji? Kristalova koule rika pozvete si veta se sonem.
Uživatel s deaktivovaným účtem

A ještě po nás hoďte věšteckou koulí, na to jste zapomněl.
Zavolejte veta, jmění to nestojí.
johy26973

XXX.XXX.106.245
Prosím nepište mi ať zavoláme veta, ten samozřejmě přijede, chtěla jsem jen vědět zda je nějaká možnost, že je doopravdy březí. S hřebcem byla na konci března asi týden (když jsme si ji přivezli k 10 měsíčnímu hřebci, hřebec prorazil ohradu a museli být bohužel chvíli spolu), žádné říje jsem nepozorovala.

Ne, takhle se to nepozná.
johy26973
napsal(a):
Prosím nepište mi ať zavoláme veta, ten samozřejmě přijede, chtěla jsem jen vědět zda je nějaká možnost, že je doopravdy březí. S hřebcem byla na konci března asi týden (když jsme si ji přivezli k 10 měsíčnímu hřebci, hřebec prorazil ohradu a museli být bohužel chvíli spolu), žádné říje jsem nepozorovala.
Byla s hřebcem,neviděla jste říje,tak je pravděpodobnost velká ,co??

johy26973
napsal(a):
Hezký den, prosím někoho zkušeného o zhodnocení fotek mé minihorse klisny, zda poznáte jestli je březí nebo je jen vyžraná. Pokud je kobyla doopravdy březí měla by být v 7-8 měsíci, hříbě nikdy neměla.
Moc děkuji.
Omlouvám se za kvalitu fotek.
My zkušení říkáme, že nevíme. Na fotkách může být kobyla březí stejně tak, jako tlustá. Proto existují veterináři a sono. Případně Cuboni.

johy26973
napsal(a):
A možnost je.