Nejslavnější koně historie

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Anneery

20.11.2021 10:05
Anneery

XXX.XXX.110.136

Ahoj,
dneska si dáme takové odlehčenější téma. Zkuste napsat koně, kteří se díky svým úspěchům stali slavní a dodnes jsou známý po celém světě. Může to být z celého světa, ale i z ČR. Případně pokud chcete, můžete k nim uvéct krátký příběh.❤
Myslím si; že je fajn si na tyhle koně občas vzpomenout, protože to byla neuvěřitelná zvířata.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.11.2021 12:04

Anneery napsal(a):
Ahoj,
dneska si dáme takové odlehčenější téma. Zkuste napsat koně, kteří se díky svým úspěchům stali slavní a dodnes jsou známý po celém světě. Může to být z celého světa, ale i z ČR. Případně pokud chcete, můžete k nim uvéct krátký příběh.❤
Myslím si; že je fajn si na tyhle koně občas vzpomenout, protože to byla neuvěřitelná zvířata.

Korok, Kincsem, Phar Lap...

auranan

20.11.2021 12:11
auranan

XXX.XXX.30.38

Za mě je legendou reiningový hřebec Wimpys Little Step - to je opravdu král a je to vidět i na jeho potomcích. Jezdím na jeho synovi Great Little Step a je to vždy opravdu zážitek. Jasně že je to i o správném výcviku, ale má krásnou stavbu těla a hlavně jeho charakter!! Trénuji na něm už pár let a musím říct že mě toho naučil opravdu dost - díky němu si teď opravdu mohu říkat pokročilý jezdec.

20.11.2021 18:26
Dogas

XXX.XXX.114.211

Secretarius, Totilas,...

20.11.2021 18:32
lenacia

XXX.XXX.173.31

Za mě..
Sergeant Reckless
https://en.wikipedia.org/wiki/Sergeant_Reckless
říkejte si co chcete, ale čím víc si o ní čtu, co dokázala během té bitvy... víc badass kůň není!

20.11.2021 19:58
koně

XXX.XXX.174.63

Ruffien

Neregistrovaný uživatel

20.11.2021 20:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.166

Absent. Jedinej achal co vyhrál na Oh a předek mé exkobyly. A dokonala ukázka toho jak má vypadat všestranné zvíře.

20.11.2021 20:43

Všichni bezejmení koně za první i druhé světové války ...všichni koně, co pomáhali v zemědělství----byla to neuvěřitelná zvířata, která vydržela vše i s málem krmení i té náklonnosti.

Jinak: Snowman , toho ještě nikdo nade mnou neuvedl. :-)

22.11.2021 13:48

Santa Fe Renegade s Eithanem Beth-Halachmy - propagátoři Cowboy dressage a důvod, proč jsem se zamilovala do morganů.
Dokonce jsem měla to štěstí zúčastnit se v zahraničí kurzu CD přímo s Eithanem a popovídat si s ním

Neregistrovaný uživatel

16.2.2022 11:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.253

21.2.2022 17:51
akscha

XXX.XXX.26.89

lenacia napsal(a):
Za mě..
Sergeant Reckless
https://en.wikipedia.org/wiki/Sergeant_Reckless
říkejte si co chcete, ale čím víc si o ní čtu, co dokázala během té bitvy... víc badass kůň není!

To je mazec! Diky za rozsireni obzoru :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík