Anneery

XXX.XXX.110.136
Ahoj,
dneska si dáme takové odlehčenější téma. Zkuste napsat koně, kteří se díky svým úspěchům stali slavní a dodnes jsou známý po celém světě. Může to být z celého světa, ale i z ČR. Případně pokud chcete, můžete k nim uvéct krátký příběh.❤
Myslím si; že je fajn si na tyhle koně občas vzpomenout, protože to byla neuvěřitelná zvířata.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Anneery
napsal(a):
Ahoj,
dneska si dáme takové odlehčenější téma. Zkuste napsat koně, kteří se díky svým úspěchům stali slavní a dodnes jsou známý po celém světě. Může to být z celého světa, ale i z ČR. Případně pokud chcete, můžete k nim uvéct krátký příběh.❤
Myslím si; že je fajn si na tyhle koně občas vzpomenout, protože to byla neuvěřitelná zvířata.
Korok, Kincsem, Phar Lap...
auranan

XXX.XXX.30.38
Za mě je legendou reiningový hřebec Wimpys Little Step - to je opravdu král a je to vidět i na jeho potomcích. Jezdím na jeho synovi Great Little Step a je to vždy opravdu zážitek. Jasně že je to i o správném výcviku, ale má krásnou stavbu těla a hlavně jeho charakter!! Trénuji na něm už pár let a musím říct že mě toho naučil opravdu dost - díky němu si teď opravdu mohu říkat pokročilý jezdec.
Za mě..
Sergeant Reckless
https://en.wikipedia.org/wiki/Sergeant_Reckless
říkejte si co chcete, ale čím víc si o ní čtu, co dokázala během té bitvy... víc badass kůň není!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.166
Absent. Jedinej achal co vyhrál na Oh a předek mé exkobyly. A dokonala ukázka toho jak má vypadat všestranné zvíře.

Všichni bezejmení koně za první i druhé světové války ...všichni koně, co pomáhali v zemědělství----byla to neuvěřitelná zvířata, která vydržela vše i s málem krmení i té náklonnosti.
Jinak: Snowman , toho ještě nikdo nade mnou neuvedl. :-)

Santa Fe Renegade s Eithanem Beth-Halachmy - propagátoři Cowboy dressage a důvod, proč jsem se zamilovala do morganů.
Dokonce jsem měla to štěstí zúčastnit se v zahraničí kurzu CD přímo s Eithanem a popovídat si s ním
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.253