Kam umístit gelovou podložku?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.4.2022 20:02
canka

XXX.XXX.244.93

Asi jsem naprosto nechápavá,ale potřebuji radu...

Kamarádka vedle z vesnice dostala jako dárek gelovou podložku na sedlo,respektive na posedlí...záhadou nám ale je,kam se to sakra vepředu přidělá Volala mi,že je bezradná,ať jí přijedu poradit..ale já byla stejně bezradná jako ona,nechápala jsem..koukala jsem přímo na netu,kde dle popisu se má zastrčit za sedlové polštáře..ale kam sakra?Tam není ani skulinka

Vyfotila jsem to na jejím sedle a zkoumala,ale nepřišla na to..dodám stažený obrázek,kde jde vidět,že ty ,,cvočky,,jsou zastrčené,ale nevím kde..protože to sedlo je tam napevno,nikde žádná dírka za rozsochou

Máte jí někdo,poradíte?

16.4.2022 20:00
ivkab

XXX.XXX.205.187

canka napsal(a):
Asi jsem naprosto nechápavá,ale potřebuji radu...

Kamarádka vedle z vesnice dostala jako dárek gelovou podložku na sedlo,respektive na posedlí...záhadou nám ale je,kam se to sakra vepředu přidělá Volala mi,že je bezradná,ať jí přijedu poradit..ale já byla stejně bezradná jako ona,nechápala jsem..koukala jsem přímo na netu,kde dle popisu se má zastrčit za sedlové polštáře..ale kam sakra?Tam není ani skulinka

Vyfotila jsem to na jejím sedle a zkoumala,ale nepřišla na to..dodám stažený obrázek,kde jde vidět,že ty ,,cvočky,,jsou zastrčené,ale nevím kde..protože to sedlo je tam napevno,nikde žádná dírka za rozsochou

Máte jí někdo,poradíte?

Já ji mám .Nevím co máte za sedlo ,že je to vpředu napevno.Mám tři sedla a ani jedno to fakt nemá, jde to tam normálně zastrčit a nehne se to z místa.

17.4.2022 10:53
makki

XXX.XXX.0.41

Taky mi to šlo zastrcit do skuliny mezi fork a posedlí. Pěkně shora dolů.

18.4.2022 15:06
canka

XXX.XXX.215.25

Opravdu jsme to zkoušeli zastrčit tam,kam by to mělo patřit..ale prostě na tom jejím sedle to nejde...já pak koukala i u sebe na sedlo a tam to prostě taky není kam zastrčit..prosím bylo by možné udělat fotku?

19.4.2022 20:58
ivkab

XXX.XXX.205.187

canka napsal(a):
Opravdu jsme to zkoušeli zastrčit tam,kam by to mělo patřit..ale prostě na tom jejím sedle to nejde...já pak koukala i u sebe na sedlo a tam to prostě taky není kam zastrčit..prosím bylo by možné udělat fotku?

Chtěla jsem to spíš natočit, ale videa tady mají dost problém snad to z fotky, bude vidět.Měla jsem jen dvě ruce a na pořádný návod to chtělo alespoň, o jednu víc

19.4.2022 21:59
canka

XXX.XXX.215.25

Děkuji,jste moc hodná..kamarádce to přepošlu..ale problém je v tom,že jí to prostě nejde ,,odchlípnout" tak jako vám..a mě teda na mém sedle.taky ne..ale já mám obyč Norton westernový,protože jsem chtěla lehoučké sedlo..ale ona má normálně kožený a stejně jí to nejde...

Ale ještě jednou děkuji

19.4.2022 22:55
ivkab

XXX.XXX.205.187

canka napsal(a):
Děkuji,jste moc hodná..kamarádce to přepošlu..ale problém je v tom,že jí to prostě nejde ,,odchlípnout" tak jako vám..a mě teda na mém sedle.taky ne..ale já mám obyč Norton westernový,protože jsem chtěla lehoučké sedlo..ale ona má normálně kožený a stejně jí to nejde...

Ale ještě jednou děkuji

Není zač: -)
Může to fungovat i bez zastrčení těch paciček.Gel se dost přisaje a když se dá ta guma dozadu za rozsochu, bude to držet na posedlí taky.Když pospíchám a přehazuji sedla ,ty packy tam ani nezastrkávám a je to v pohodě.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.4.2022 07:29

jestli se ty packy nebo lem gelovky dají prošít, bylo by možno našít stuhu nebo tkanici a prostě k přední rozsoše přivázat. Případně na sedlo oboustranně lepící páskou nalepit proužek měkké části suchého zipu a na podložku přilepit či přišít háčkovou část :-)

20.4.2022 14:17
lenacia

XXX.XXX.173.255

sem si šla očíhnout svůj western od Zajace... taky by mi nešlo posedlí odchlípnout
Naštěstí já už vevnitř gel mám chichi

20.4.2022 14:25

jinak mě ještě napadla možnost prostě vzít kousek plátna, ten přivázat provázky, a na něj nalepit nebo našít ten suchý zip. Nebo nakonec klidně rovnou jen oboustranně lepící pásku, na kterou se připlácne rovnou gelovka :-)

Já coby neznaboh a hulvát bych klidně oboustranku pleskla rovnou na posedlí

20.4.2022 14:35

Mno, kdybyste za to sedlo dala třeba pade, tak byste nad takovými experimenty asi přemýšlela

20.4.2022 14:57

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Mno, kdybyste za to sedlo dala třeba pade, tak byste nad takovými experimenty asi přemýšlela

Vyplynulo mi, že je to kožený Norton... Dokud nevyhraju ve sportce, tak nehrozí, že bych dala takové peníze za cokoli No a kdybych ty peníze měla, tak bych měla taky gel v posedlí jako Lenacia, chichi

Jinak já lepícími páskami lepím na postrojích zcela běžně, ale protože jsou to prastaré kousky s lakem dávno ošoupaným, nic moc se jim neděje...

20.4.2022 15:46
lenacia

XXX.XXX.173.255

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Vyplynulo mi, že je to kožený Norton... Dokud nevyhraju ve sportce, tak nehrozí, že bych dala takové peníze za cokoli No a kdybych ty peníze měla, tak bych měla taky gel v posedlí jako Lenacia, chichi

Jinak já lepícími páskami lepím na postrojích zcela běžně, ale protože jsou to prastaré kousky s lakem dávno ošoupaným, nic moc se jim neděje...

já zrušila stavebko

21.4.2022 14:11
sisi58

XXX.XXX.191.1

canka napsal(a):

Taky mám nezastrčitelné. Nejste sama.

Přidejte reakci

Přidat smajlík