Bsy

XXX.XXX.246.63
Ahoj, pořizoval si někdo helmu Troxel z USA? Jste s ní spokojení, za jak dlouho přišla a jaké jsou cca náklady na dopravu? Na jejich stránkách jsem to nenašla. Díky
Bsy

XXX.XXX.243.231
Bohužel u nás k dostání nejsou a ani jsem našla žádnou podobnou, tak to budu muset risknout
Uživatel s deaktivovaným účtem

Můžu se prosím zeptat, co je na nich tak extra, že na našem trhu nelze najít vhodný ekvivalent? Koukám na ně na netu, ale nic mě nenapadá.
Bsy

XXX.XXX.244.239
Netvrdím, že jsou něco "extra", ale zkrátka mám jednu vyhlídnutou a žádnou podobnou jsem u nás nenašla.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud jde o design, tak ok, to beru. Já myslela, že mají nějakou jinou vychytávku oproti zde prodávaným.
Já jsem ji měla a byla jsem s ní moc spokojená. Koupila jsem ji "naslepo" (jen podle obvodu hlavy, který jsem si změřila) v barvě, která u nás nebyla (a není dostupná). Padla mi a měla jsem ji moc ráda, tehdejší model (tuším, že rok 2011) nějaké vychytávky oproti přilbám dostupných v ČR měl (kšilt, který šel "polohovat").
Kdyby s objednávkou z USA nebyly takové administrativní schválnosti, brala bych ji znovu. Samozřejmě riziko, že nepadne, existuje, ale tak to u každé přilby pořizované na dálku. I když do USA ji budete těžko vracet. Riziko podnikání:)