Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Bsy

22.6.2022 13:51
Bsy

XXX.XXX.246.63

Ahoj, pořizoval si někdo helmu Troxel z USA? Jste s ní spokojení, za jak dlouho přišla a jaké jsou cca náklady na dopravu? Na jejich stránkách jsem to nenašla. Díky

22.6.2022 14:20
makki

XXX.XXX.194.14

Před pár lety jsem ji měla. Kolik mě stála to už nevím. Ale moc dobře neseděla. Byla uvnitř málo hluboká, i když jsem měla správnou velikost, byla moc vysoko a vypadalo to hrozně. Nakonec jsem ji vyhodila. Bez zkoušení je to na prd.

Bsy

22.6.2022 15:28
Bsy

XXX.XXX.243.231

Bohužel u nás k dostání nejsou a ani jsem našla žádnou podobnou, tak to budu muset risknout

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.6.2022 15:30

Můžu se prosím zeptat, co je na nich tak extra, že na našem trhu nelze najít vhodný ekvivalent? Koukám na ně na netu, ale nic mě nenapadá.

Bsy

22.6.2022 16:05
Bsy

XXX.XXX.244.239

Netvrdím, že jsou něco "extra", ale zkrátka mám jednu vyhlídnutou a žádnou podobnou jsem u nás nenašla.

22.6.2022 16:13

Pokud jde o design, tak ok, to beru. Já myslela, že mají nějakou jinou vychytávku oproti zde prodávaným.

23.6.2022 07:40
deauville

XXX.XXX.46.69

Já jsem ji měla a byla jsem s ní moc spokojená. Koupila jsem ji "naslepo" (jen podle obvodu hlavy, který jsem si změřila) v barvě, která u nás nebyla (a není dostupná). Padla mi a měla jsem ji moc ráda, tehdejší model (tuším, že rok 2011) nějaké vychytávky oproti přilbám dostupných v ČR měl (kšilt, který šel "polohovat").

Kdyby s objednávkou z USA nebyly takové administrativní schválnosti, brala bych ji znovu. Samozřejmě riziko, že nepadne, existuje, ale tak to u každé přilby pořizované na dálku. I když do USA ji budete těžko vracet. Riziko podnikání:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík