Dotazník - ekonomická stránka péče o staré koně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.7.2022 11:17
Mainee97

XXX.XXX.185.177

Zdravím! 🙂
Poprosím majitele koní starších 16 let o vyplnění dotazníku pro mou kvalifikační práci, který se týká ekonomické stránky péče o staré koně.
1 kůň = 1 dotazník
https://www.survio.com/survey/d/R6U6T9A9G5W6Z2D7I
Doufám, že je dotazník srozumitelný a nebudou s ním potíže.
Předem děkuji za všechny odpovědi! 😊

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.7.2022 13:48

Mainee97 napsal(a):
Zdravím! 🙂
Poprosím majitele koní starších 16 let o vyplnění dotazníku pro mou kvalifikační práci, který se týká ekonomické stránky péče o staré koně.
1 kůň = 1 dotazník
https://www.survio.com/survey/d/R6U6T9A9G5W6Z2D7I
Doufám, že je dotazník srozumitelný a nebudou s ním potíže.
Předem děkuji za všechny odpovědi! 😊

U otázky č. 10 jsem to vzdala - mám koně ustájeného u soukromníka a v ceně ji i krmení. nevím, kolik z celkové sumy to činí.

22.7.2022 13:50
Mainee97

XXX.XXX.185.177

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
U otázky č. 10 jsem to vzdala - mám koně ustájeného u soukromníka a v ceně ji i krmení. nevím, kolik z celkové sumy to činí.

Dobrý den,
chápu, stačilo orientačně, já bych také nevěděla na korunu přesně, kolik mě co stojí. I tak děkuji za čas!

23.7.2022 06:33
mulan

XXX.XXX.250.242

Otázka č.4 je chybná

23.7.2022 08:49

mulan napsal(a):
Otázka č.4 je chybná

No jo. Já si toho nevšimla!

Heljar

23.7.2022 09:22
Heljar

XXX.XXX.92.8

mulan napsal(a):
Otázka č.4 je chybná

Prosím pěkně, sedím si na vedení, co je tam za chybu?🤦

23.7.2022 09:37
mulan

XXX.XXX.250.242

Heljar napsal(a):

A jo nic já jsem blbá

23.7.2022 10:41

tay jsem blbá, nic mě nenapadá, snad mě omlouvá, že jsem dneska trochu mimo, už od rána, zaspala jsem do práce...

23.7.2022 14:44
jbb

XXX.XXX.107.140

Ááá, další "vyplňte-mi-dotazník-chci-absolvovat-cosi". Pořád to samé a pořád stejně špatně až drze. Kolikrát ročně to tu máme? Tak pětkrát? Tak já Vám tam pár trollích odpovědí přihodím.

23.7.2022 15:46

jbb napsal(a):
Ááá, další "vyplňte-mi-dotazník-chci-absolvovat-cosi". Pořád to samé a pořád stejně špatně až drze. Kolikrát ročně to tu máme? Tak pětkrát? Tak já Vám tam pár trollích odpovědí přihodím.

Zadavatelka slušně požádala....pokud píše seminárku nebo bakalářskou je tento způsob dotazniku normální.pokud má vyvodit nejaky závěr..nemůže si údaje ycucat z prstu a objíždět stáje na blint je přece hloupost.v době technologií..
Zadarmo to nemá.musi to zpracovat a něco napsat.uz jen vymyslet téma..na co budu psát...kde budu brát zdroje.jsou vůbec?zaobíral se tím uz nekdo?
,

23.7.2022 16:29

Heljar napsal(a):

Věkové rozpětí. Koní nad 40let moc není. Ani těch nad 31.

23.7.2022 16:31

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
tay jsem blbá, nic mě nenapadá, snad mě omlouvá, že jsem dneska trochu mimo, už od rána, zaspala jsem do práce...

Viz výše.

23.7.2022 17:40

To jsem zaregistrovala..ale tak co..tři koně nad 30 jsem znala osobně.takze mě to nepobourilo.

23.7.2022 17:44
jbb

XXX.XXX.107.140

Každý, kdo dává takovýto dotazník by měl vysvětlit, k čemu ho přesně chce, jak formuluje výzkumné otázky a hypotézy, k čemu (krom event. pseudotitulu) bude výsledek využit a jak se (nejen) respondenti k tomuto výsledku dostanou.
Bez výše uvedeného to není "slušně požádat", ale drzost a loudění.

A to nehovořím o tom, že ten dotazník je velmi amatérský a zjevně ani není dynamicky generovaný na základě odpovědí (například zaškrtnu že nedekuji a pak se zeptá, kolik těch dek mám). Prostě garbage in = garbage out.

23.7.2022 18:11
koně

XXX.XXX.174.63

jbb napsal(a):
Každý, kdo dává takovýto dotazník by měl vysvětlit, k čemu ho přesně chce, jak formuluje výzkumné otázky a hypotézy, k čemu (krom event. pseudotitulu) bude výsledek využit a jak se (nejen) respondenti k tomuto výsledku dostanou.
Bez výše uvedeného to není "slušně požádat", ale drzost a loudění.

A to nehovořím o tom, že ten dotazník je velmi amatérský a zjevně ani není dynamicky generovaný na základě odpovědí (například zaškrtnu že nedekuji a pak se zeptá, kolik těch dek mám). Prostě garbage in = garbage out.

Ona veřejná anonymní diskuze není zrovna ideálním zdrojem výhradně ,přísně a zaručeně vědeckých a výzkumy podložených děl, ke čtení. Která by sem snad hromadně vkládali nudící se,leč tituly ověnčení, autoři.
Ale pobaví mě,jak nick Jbb vždycky hned reaguje ,na dotazníky

23.7.2022 18:25
jbb

XXX.XXX.107.140

Každý reagujeme na něco jiného. Jeden na koně v samotě, druhý na dotazníky, třeba 😉

Já si nejen zanadávám, já i vyplním... Ale co si zadavatelka počne s odpověďmi 14 dítěte co prý vydělává víc než 50k a má čtyřicetiletého koně a dvacet dek? 🤣

23.7.2022 20:27
koně

XXX.XXX.174.63

jbb napsal(a):
Každý reagujeme na něco jiného. Jeden na koně v samotě, druhý na dotazníky, třeba 😉

Já si nejen zanadávám, já i vyplním... Ale co si zadavatelka počne s odpověďmi 14 dítěte co prý vydělává víc než 50k a má čtyřicetiletého koně a dvacet dek? 🤣

Já zdatně vyplnila ,všecky kolonky
Kolik tisíc a tisíc stojí péče o starého koně.Třeba se tato data budou hodit,aby odradila zcela nekompetentní dobré ruce.Které se po starých koních chtivě natahují.Aby je ,pod záminkou idylického důchodku, dodělaly

23.7.2022 21:26

koně napsal(a):
Já zdatně vyplnila ,všecky kolonky
Kolik tisíc a tisíc stojí péče o starého koně.Třeba se tato data budou hodit,aby odradila zcela nekompetentní dobré ruce.Které se po starých koních chtivě natahují.Aby je ,pod záminkou idylického důchodku, dodělaly

Já ne. Viz výše. Nevím, kolik mě stojí kůň jenom na čistém krmení.

Přidejte reakci

Přidat smajlík