Romrka

XXX.XXX.217.136
Čauky. Mám otázku. Kam dáváte v těchto vedrech mobil? V zimě bez problémů, ale v létě to je problémek 😂. Bojím se, že v podprdě mi vypadne, protože ho tam nemá co držet 😂😂😂
Uživatel s deaktivovaným účtem
Romrka

XXX.XXX.217.136
Děkuji 😁, jsem tu nová, takže jsem nevěděla kde hledat ❤️

Super, tak nad tématy diskusí nahoře je řádek, do kterého když napíšete dobře formulovaný vyhledávaný výraz, najdete témata, ve kterých se o něm píše

Nechápu kdo ještě kupuje nebo vyrábí rajtky bez kapsy na mobil.

napsal(a):
Nechápu kdo ještě kupuje nebo vyrábí rajtky bez kapsy na mobil.
Já třeba na běžné ježdění nemám rajtky. Jezdím v teplákách od vietnamců.... Takže kdybych řešila, kam dát mobil, bylo by takové téma pro mě aktuální :-)

napsal(a):
Já třeba na běžné ježdění nemám rajtky. Jezdím v teplákách od vietnamců.... Takže kdybych řešila, kam dát mobil, bylo by takové téma pro mě aktuální :-)
Taky nemám rajtky, ale tepláky od Vietnamců. Na mé ježdění to bohatě stačí. Mám malou, přiléhavou ledvinku, kam se vejde mobil a papírové kapesníčky. Teda v létě. Jinak mám dost kapes na vestách.

V létě jezdím v obyč bavlněných elasťácích a mobil dávám do běžecké ledvinky. Pokud jedeme někam dál na dýl, beru sedlové brašny na hrušku. V zimě rajtky, ale pánské, takže kapes dost
Teď jsem si koupila v Equiservisu letní rajtky s dvěma obříma kapsama, vejde se tam mobil, mrkve, klíče, cokoliv (pokud vám pak nevadí, že máte po stranách dvě obří boule). Zahodila jsem ledvinku a jsem nadšená.
https://www.equiservis.cz/jeggings-horze-nadia-full-grip-damske-kolekce-2022-109919cz885/

Mně by boule vadily, taky mám ledvinku. Mám v ní nůž a pamlsky pro koně
Mobil nosím celý den na karabině u pasu.

Naďa3
napsal(a):
Teď jsem si koupila v Equiservisu letní rajtky s dvěma obříma kapsama, vejde se tam mobil, mrkve, klíče, cokoliv (pokud vám pak nevadí, že máte po stranách dvě obří boule). Zahodila jsem ledvinku a jsem nadšená.
https://www.equiservis.cz/jeggings-horze-nadia-full-grip-damske-kolekce-2022-109919cz885/
hmm, zase s gripem

no spíš do toho mít tu postavu.... ....začímám po babičkovsku v pase kulatět , je to hnus velebnosti ty holčičí změny..
napsal(a):
hmm, zase s gripem
Ja odkedy vymysleli jazdecké legíny s gripom tak nič iné ani nenosím, čo vám na tom gripe vadí? Perfektne to prilieha k sedlu, nie je v tom tak teplo ako v celokožených rajtkách a tá voľnosť pohybu v legínach oproti rajtkám
Kupujem už jedine s vreckom na mobil, ale pri starých modeloch je stále možnosť dať mobil do podkolienky ako za dávnych čias
Zezu

XXX.XXX.157.155
Jezdím celoročně v rajtkach s celokozenym sedem s malými kapsami a vysokých jezdeckych botech.
V podprdě mobil nemá ve držet.
Jezdím s ledvinkou. Mam takovou s tím čímsi, přes co je možné mobil ovládat i bez nutnosti vyndání. Má o i otvor na připojení sluchátek.
A je bezvadná, chodím s ní i běhat, na kolobezku, ven se psem...

rennie111
napsal(a):
Ja odkedy vymysleli jazdecké legíny s gripom tak nič iné ani nenosím, čo vám na tom gripe vadí? Perfektne to prilieha k sedlu, nie je v tom tak teplo ako v celokožených rajtkách a tá voľnosť pohybu v legínach oproti rajtkám
Kupujem už jedine s vreckom na mobil, ale pri starých modeloch je stále možnosť dať mobil do podkolienky ako za dávnych čias
Nejezdím v sedle, proto mi vadí. A pokud sednu do WR sedla s hladkým koženým posedlím, tak mě to tak nepříjemně přilepí, že jsem z toho na mrtvici. Zlatá kůže.
Jinak já jezdím v elastických džíno-kalhotech ze Sinsay za asi 170 Kč, které mají na zadku kapsy, takže mobil dávám do nich.
napsal(a):
Nejezdím v sedle, proto mi vadí. A pokud sednu do WR sedla s hladkým koženým posedlím, tak mě to tak nepříjemně přilepí, že jsem z toho na mrtvici. Zlatá kůže.
Jinak já jezdím v elastických džíno-kalhotech ze Sinsay za asi 170 Kč, které mají na zadku kapsy, takže mobil dávám do nich.
Efe můžete dát odkaz na ty kaťata prosím?

nevadí, klidně i v riflich, spíš někdy dřou okraje spoďárů na zadnici...

kallisto
napsal(a):
Vam co jezdite v tech kalhotach nevadi svy?
vůbec. Vietláky jsou měkkounké. Akorát toho moc nevydrží a po pouhých pěti letech se jim začíná rozpadat rozkrok . Naopak kolikrát mám odřená kolena od kožených rajtfleků na jedněch rajtkách - jak nejsem zvyklá. Ty rajtky nosím zřídka, a dávám si pozor, aby to bylo v zimě - abych pod nimi mohla mít punčochy. Jinak po dvou hodinách otlačená kolena a po čtyřech regulérně do masa.

canka
napsal(a):
Efe můžete dát odkaz na ty kaťata prosím?
Myslím, že jsou to tyhle:
https://www.sinsay.com/cz/cz/dziny-skinny-mid-rise-6100j-00j
Vyhovuje mi, že mají celkem vysoký pas a netáhne mi na záda.

kallisto
napsal(a):
Vam co jezdite v tech kalhotach nevadi svy?
Vůbec o nich nevím. Spíš mě tlačí švy od koženého sedu na stehnech u rajtek, protože jsou strašně masivní.

sisi58
napsal(a):
Srandistko! NIKDY se mi to nepovedlo. Kdybych neměla své příspěvky u sebe, nenajdu ani ty!
Mně se to daří se střídavými úspěchy :-) Ale musím fakt zadat nějaké unikátní slovo, které mi vyhodí, co potřebuji. Zrovna tady to bylo velice jednoduché. Když nehledám konkrétní diskusi, ale prostě vyhledávám jen nějaké téma, a nezáleží mi na tom, kolik diskusí mi to vyhodí, tak to je v pohodě.
Anet_

XXX.XXX.250.121
Spousta rajtek a hlavně jezdeckých legín má kapsy na stehnech, vyloženě na to aby se do nich zasunul mobil.
Anet_
napsal(a):
Spousta rajtek a hlavně jezdeckých legín má kapsy na stehnech, vyloženě na to aby se do nich zasunul mobil.
Ano, ale velikostí bohužel často ustrnuly na době, kdy frčela malinká véčka. Proto jsem byla tak nadšená z mnou výše zmniňovaných rajtek s opravdu hlubokými širokými kapsami.
Já mám tyhle z Decathlonu a do kapsičky a stěhně se krásně vejde velký mobil..je taková natahovací..
https://www.decathlon.cz/p/damske-jezdecke-rajtky-100-light-sede/_/R-p-156261?mc=8500988&c=MODR%C3%81

Pro ty, co taky nesnáší grip, jsem objevila v Krämeru tyhle legíny s full koženým sedem, dost o nich na příští rok uvažuji:
https://www.kraemer.de/Reitbekleidung/Damen-Reithosen/Reitleggings/Vollbesatz-Reitleggings-Nathalie

Mno jo, moje nejdražší stály v Projezdce (ještě když prodávali jen bazar) 250,- CZK. A jsou hodobóžový na závody
Rozbil se mi velký telefon (Cat B35), tak jsem vrátila do služby Nokii x1, kterou jsem kdysi vyhrála na závodech. Vypadá, že má baterku v pořádku, takže mám asi telefon, který se vejde i do kapsičky na drobné A hlavně do obalu na telefon s klipsnou na pásek - takže je jasno
Koupila jsem si brašničku ve které se nepřehřívá
https://www.leventi.cz/pouzdra-na-mobilni-telefon-pro-bezce/sportovni-vodeodolne-pouzdro-ledvinka-na-pas-na-mobilni-telefon-univerzalni--4-7--/

horse1200
napsal(a):
Koupila jsem si brašničku ve které se nepřehřívá
https://www.leventi.cz/pouzdra-na-mobilni-telefon-pro-bezce/sportovni-vodeodolne-pouzdro-ledvinka-na-pas-na-mobilni-telefon-univerzalni--4-7--/
Hele, kolik se platí za umísťování reklam?