Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

JanaJanaJanaJana

15.8.2022 13:21
JanaJanaJanaJana

XXX.XXX.27.178

https://www.horse4u.cz/kun/pastevni-nahubek-thinline/

To pro upřesnění. A mám dotaz. Máte s ním někdo zkušenosti?
Vypadá to skvěle, jako nechci nic zadarmo, ale ty 3 000 jsou fakt masakr, skoro přemýšlím o homemade, jenže neznám rozměry, že jo :D

Chci se nachystat na podzim a ráda bych něco sehnala už teď a začala postupně navykat pozitivkou....

Stojí to za ty peníze? Nebo máte tip na něco lepšího?

15.8.2022 13:47
Arbora

XXX.XXX.149.42

Mne to príde v prvom rade nedýchateľné. V tom plaste sa musí strašne blbo nadychovať.

JanaJanaJanaJana

15.8.2022 13:48
JanaJanaJanaJana

XXX.XXX.27.178

Mně to přišlo právě velmi vzdušné....ale díky moc za podnět, asi na tom něco bude, zvážím.

15.8.2022 13:53
Nezzie

XXX.XXX.68.96

Osobně jsem používala ten s dírkami na nozdry vyrobeny z gumy a látky. Vypodložili jsme ho beránkem proti odírání a kobyla úplně v pohodě. Vydržel i dlouho, teď už nepoužívám.
Tento mi přijde strašně takový , že by mohl prasknout a koně zranit. Nevím nedělá na mě super dojem za ty peníze.

15.8.2022 13:58
kallisto

XXX.XXX.217.242

No ty kráso, takový prachy za kus plastu, co praskne a už to neopravíš. Výrobní náklady pár korun. Eska pásky za mě velmi amatérské řešení.

JanaJanaJanaJana

15.8.2022 14:36
JanaJanaJanaJana

XXX.XXX.27.178

kallisto napsal(a):
No ty kráso, takový prachy za kus plastu, co praskne a už to neopravíš. Výrobní náklady pár korun. Eska pásky za mě velmi amatérské řešení.

No...právě.
Na pohled se mi to líbí, ale už jsem hledala rozměry, abych si to vyrobila...nejvíc mi asi vadí, že když jednou zvětším díru, tak už to v životě nezmenším....a nevím, jestli to na normální ohlávce nebude klouzat. A 5 000 sakum prásk je megamasakr.

15.8.2022 21:27
sisi58

XXX.XXX.191.1

Ujišťuji vás, že i méně vynalézavý kůň dříve, či později zjistí, že to lze celé posunout a žrát bokem.
Drahé, slizké a neúčinné.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.8.2022 22:10

sisi58 napsal(a):
Ujišťuji vás, že i méně vynalézavý kůň dříve, či později zjistí, že to lze celé posunout a žrát bokem.
Drahé, slizké a neúčinné.

Asi tři roky zpátky jsem hledala náhubek v zahraničí, chtěla jsem lehčí než "plátěný", který jsem měla. Tento náhubek měl na zahraničních fórech velmi dobré recenze od uživatelů. Teda vlastně od majitelů uživatelů :-)

Nebyl ale doporučený pro klasické "boxové" jazykové napaječky. Tak jsem vybrala dva jiné od dvou firem, oba biothanové.

15.8.2022 22:12

hele a co je pravdy na tom, kdo ty náhubky používá, že koně mají od náhubků "odřené zuby"... ?

15.8.2022 22:16

Znáte https://www.pastevninahubky.cz/? Nejlepší náhubky, které jsem měla. A to jsem koupila dva biothanové i v zahraničí (od dvou různých firem), než se objevily pastevninahubky.cz, tak mám s čím porovnávat. Z levnějších jsou dobré ze Sedlovna.cz. Ale doporučuju si připlatit a jít do https://www.pastevninahubky.cz/. Viděla jsem na zakázku i jen bez lícnic, s upnutím na ohlávku.

16.8.2022 08:38
Arbora

XXX.XXX.149.42

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
hele a co je pravdy na tom, kdo ty náhubky používá, že koně mají od náhubků "odřené zuby"... ?

Zuby bývajú "odreté" aj od sieťky na seno, takže prečo nie.

JanaJanaJanaJana

16.8.2022 08:59
JanaJanaJanaJana

XXX.XXX.27.178

Díky Vám moc všem za zkušenost!

Na ty odřené zuby jsem se chtěla také chtěla zeptat, nicméně pokud by dno bylo gumové, není to takový průšvih....?

Jinak ještě dotaz, jak se s tím koně srovnali? Slyšela jsem i o koni, kterého musela majitelka prodat, nemohla ho mít jinak, než doma na pastvě a on si na náhubek nezvykl....

Přidejte reakci

Přidat smajlík