KD

XXX.XXX.163.3
Nabízím ježdění, převážně vyjížďky v pěkném terénu na mém valáškovi, kousek od Kralup nad Vltavou. Koník je vhodný pro samostatnou dívku/ženu za příspěvek na krmení velmi nízký. Sama nestíhám více ráda zodpovím emailem monty.a@seznam.cz.
Nabízím ježdění na dvou valášcích (šlonzák 7 let, ČSP 4 roky). Oba koníci jsou moc hodní, ale krátce ježdění, proto nejsou vhodní pro začátečníka. Možnost vyjížděk do terénu, práce ze země, hodin pod trenérem. Hledám spolehlivého člověka s klidným, ale důsledným přístupem ke koni, preferuji dlouhodobější docházku. Táborsko.
Zdravím :)
Sháním ježdění mezi Pardubicema a Hradcem Králové, nebo okolo nich. Je mi 16 let a u koní se pohybuju už od mala. (Je to tak cca 10 let) Chtěla bych pomáhat okolo koní a za odměnu si sednout do sedla. :) Pravidelně jezdím v jezdeckém oddílu poníky i koně, ale chtěla bych se přesunout někam "do soukroma". Jezdím anglii, ale ve westernu jsem už také párkrát seda. Licenci nemám, nebylo na kom. Skáču málo (max.1m) "Závodně" 60cm. Baví mě i přirozená komunikace a jízda bez sedla.
Kdyžtak se mi ozvěte na email -> adela.semencova@gmail.com
:).
Cavalier1

XXX.XXX.177.64
Dobrý den, hledám ježdění v Brně či blízkém okolí-neni nutná dostupnost MHD. Mám ambice v oblasti parkuru, ale nebráním se jiným disciplínám anglického ježdění. Jezdím 6 let, skáču 110-120cm, nejsem začátečník, mám licenci a za sebou několik hobby závodů chci se posunout dál. Nebráním se mladšímu koníkovi který se potřebuje učit a spolu s ním se rozvíjet. za fin.příspěvek. tel 721573140, pište SMS, zavolám.
Pěkný den, sháním ježdění za práci v brně a nejbližším okolí (jsem Brno Komárov), ambice nemám, snad jenom si občas zajezdit a zlepšovat se v mém ježdění, jezdím už nějakou dobu, ovšem by mi nevadilo i se jenom starat o koně (jde mi o přímý kontakt s koněm) nově jsem se přestěhovala a tak to tu neznám děkuji za každou nabídku, tel: 773277938.
Yoongi

XXX.XXX.12.92
Zdravím, shaním ježdění na koni za výpomoc v Brně a okolí.Umím všechny chody a základy přirozené komunikace umím také.Něco malého skáču.Jsem naučená na anglii ale ráda se naučím i western :) Umím jezdit na všech druzích koní.
V prosinci mi bude 14.
Ahoj,
sháním ježdění v královéhradeckém kraji.
Je mi dvanáct a pravidelně jezdím něco přes dva roky. Jinak se u koní pohybuji už déle. Jezdím angii, rekreačně. Miluji vyjížďky, ale baví mě i práce na jízdárně. Nemám sportovní ani závodní ambice a proto bych uvítala spíše rekreačního koníka, s možností si i někdy něco občas skočit. Pravidelně jezdím každý rok na jezdecké tábory a zkušeností mám docela mnoho.
Podporuji přirozenou komunikaci a i ježdění bez udidla, bez sedla. Samozřejmě to ale není nutností.
Koně beru jako úžasné bytosti s velkým srdcem a ráda bych u nich trávila více času, než doposud. Ježdění bych si klidně i odpracovala, rozhodně mi to nevadí, naopak budu moc ráda.
Uvítala bych spíše nějakého soukromníka například s dvěma koňmi, než jezdecký klub. I když i kdyby ten se našel, měla bych samozřejmě radost.
Jsem trošku uzavřenější, ale moc přátelská, o to víc v prostředí koní. Pokud vám chybí parťačka na ježdění, nebo třeba hledáte výpomoc i s ježděním, jsem vám k dispozici
Vím, že přes můj věk nebude hledání snadné, ale snad se někdo najde
Jen v KRÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI
Ludmila
Pastor Osas Ben

XXX.XXX.220.19
Naléhavě potřebujete peníze? Můžeme vám pomoci!
Jste v současné situaci v potížích nebo vás hrozí v potížích?
Tímto způsobem vám dáváme možnost vyvíjet nový vývoj.
Jako bohatá osoba cítím povinnost pomáhat lidem, kteří se snaží, aby jim poskytli šanci. Každý si zaslouží druhou šanci a od té doby, co vláda selže, bude muset pocházet od ostatních.
Žádná částka není pro nás příliš šílená a splatnost, kterou určíme vzájemnou dohodou.
Žádné překvapení, žádné další náklady, ale jen dohodnuté částky a nic jiného.
Už nečekejte a komentujte tento příspěvek. Uveďte částku, kterou chcete požádat, a my vás budeme kontaktovat se všemi možnostmi. kontaktujte nás dnes na pastorosasben@outlook.com
Naléhavě potřebujete peníze? Můžeme vám pomoci!
Nabízím ježdění/ pronájem 7 leté ČT klisny Opava - Ostrava a okolí, možnost jezdit jak anglii, tak western, hledám zkušeného jezdce ideálně 18+ ( mladší pouze s písemným souhlasem rodičů), prosím aby se ozvali opravdu zkušení jezdci co mají zkušenost s přiježďováním koní, klisna je moc hodná ale občas něco vymyslí, nového jezdce zkouší.Máme pískovou jízdárnu se skokovým matriálem šatnu s kuchyňkou, vytápěnou klubovnu s tv a wc. Možnost tréninků pod licencovaným trénérem (jak western tak anglie). Do budoucna možnost hobby závodů, hubertů... vše je na dohodě.
efendi
napsal(a):
Zdravím, já sem z těch co ježdění shání. Jestli by se našel někdo kdo by byl ochoten věnovat se sice ne uplně začátečníkovy. Za výpomoc ve kolem koní i nějakou finanční částku za ježdění. Děkuji Olomoucko
Měla bych zájem :) také bydlím v olomouckém kraji :) máte Facebook? že bychom se domluvili tam.
stwort
napsal(a):
Hledám šikovnou jezdkyni v okolí Olomouce, která si dokáže poradit s temperamentějším koníkem. Nabízím přes zimu hlavně práci ze země a krásné terény, od jara možnost občasných tréninků, po domluvě závody nebo složení zzvj. Více info na požádání.
Já bych měla zájem. Temperamentní koně mam radši než lenochy takže by s tím nebyl problém.Jestli pořád někoho hledáte tak budu rada
Uživatel s deaktivovaným účtem

Hledáme s kamarádkou kamarády koníky praha - západ, za menší finanční příspěvek a práci ve stáji ( každá práce samozdřejmostí). Jsme dospělé, a zodpovědné. koně bereme jako kamarády, nikoli jako sportovní náčiní. nejlépe malá rodinná stáj s menším počtem koníku. nehledáme klasickou jízdárnu, ani sportovní oddíl. případné nabídky prosíme na mail kiki.n4@seznam.cz.
Dcera je nadšenec do koní (chápu ji nebyla jsem jiná) a tak hledám možnost občasného ježdění na poníkovi (pod mým dozorem) při kterém bych ji naučila základům(v to že bych si mohla zajezdit i já moc nedoufám) v okolí Frýdku-Místku za výpomoc nebo drobný poplatek.
Za případné nabídky děkuji. Reakce prosím na maskovai@centrum.cz
PS: dceři je 7.
Nabízím ježdění :)
Jedná se o 3 chladnokrevníky, ráda bych radši zkušenější jezdce, NE úplné začátečníky.
Vyjížďky, v letním období i plavení v řece :)
e-mail: katerinaplotena@seznam.cz.
Dobrý den, je mi 12let a a zvládám základy jízdy na koni a péče o ně (krok, klus, celkem i cval a křížky a menší koláčky)hledám pravidelne ježdění co nejblíže městu Prostějovu za menší příplatek nebo výpomoc ve stájích.Jezdim Anglii s udidlem ale pokud by byl někdo tak hodný a naučil mě jezdit bez udidla, nebo přirozenou komunikaci, byla bych mu nesmírně vděčná.Pokuud by jste mi chtěli napsat můj e-mail je kiki.subi@seznam.cz, předem mockrát děkuji za všechny odpovědi.
Dobrý den,
Sháním pronájem koně poblíž Olomouce. Je mi 14let a u koní se pohybuji už od mala. Kdyby nešel celkový pronájem, byla bych ráda i za poloviční. Kdyby se někdo našel, kdo pronajímá koně poblíž Olomouce, ozvěte se mi prosím na meil verca-ol@seznam.cz. Předem děkuji za odpověď. :)
elule

XXX.XXX.86.59
Dobrý den, sháním ježdění v brně. Jsem 13 letá slečna, zvládám krok, klus, cval a i nějaké ty drezurní cviky a nějaké skoky. Prosím pište nějaké nabídky
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.150.15
Lounsko. Mám několik koníků s dobrou povahou a v okolí pěkné vyjížďky. Chtěl by někdo jezdit? Za občasnou pomoc okolo zvířat.
Raději plnoletí. Minimálně od 15 let a to s písemným souhlasem rodičů.
Nenabízím výuku ježdění, pouze rekreační projížďky, takže to chce se na tom prostě udržet a koně netrápit. Není to tedy pro začátečníky.
Na druhou stranu pokud by se našel jezdec s ambicemi a chtěl pracovat s lipicánem na nějaké té jízdárenské práci, nebo zájemce o endurance s mladým a dobře jezditelným shagyou, tak bych proti nebyla.
jezdex

XXX.XXX.232.18
Ahoj, chtěla bych se zeptat kde se nacházíte? Jsem 11letá holka která hledá ježdění a s koňmi už má nějaké zkušenosti
Zdravím, připojím se s mojí troškou do mlýna;) Nabízím ježdění, plzeňský kraj, konkrétně staňkov, okr. Domažlice. Máme dva volné koníky na jezdeni, ČT x shagya arab, oba starší ale pořád vitální blázínci. :) Kobylka i pro začátečníka, valach pro zkušeného, nejlépe plnoleteho. Nejlépe pátek a víkendy. Za příspěvek na krmení. Vyjížďky do terénu, máme tu krásné okolí a lesy ;) Jezdíme western ale mám i anglii a pad
Více info ráda poskytnu po mailu: appaloosa89@seznam.cz :)
Zdravím. Taky se připojím. Hledám ježdění v Brně(nejlépe 61200),ale může být i jinde.Jsem 13 letá slečna ,která zvládá krok,klus i docela cval a menší skoky.Ale mám se pořád co učit. Nejlépe pronájem nebo pravidelné jezdecké lekce. Zvládám obstarání koně před i po jízdě a nevadilo by mi Vám i pomoct třeba ve stáji.Nemuselo by to být jenom ježdění,ale i tu práci ze země bych někdy chtěla dělat. Mám zkušenosti s dopřednými i tlačivými koňmi a jezdila jsem s udidlem i bez.
Finanční přispěvky by byli po domluvě.
Krásný zbytek dne:)
Týnaaa

XXX.XXX.179.212
Dobrý den, poptávám možnost ježdění v okolí Chrudimi či Pardubic, auto mám. Nebo pronájem, mám možnost ustájení u kamarádky. Nejsem začátečník a mám profesionální reiningovou trenérku pod kterou jezdím cca 8 let. Poptávám qh/ph charakterní povahy. Předem děkuji

Týnaaa
napsal(a):
Dobrý den, poptávám možnost ježdění v okolí Chrudimi či Pardubic, auto mám. Nebo pronájem, mám možnost ustájení u kamarádky. Nejsem začátečník a mám profesionální reiningovou trenérku pod kterou jezdím cca 8 let. Poptávám qh/ph charakterní povahy. Předem děkuji
Kolegyně ze stáje nabízí pronájem valacha s možností odvozu do vlastní stáje, jsme 14 km od Chrudimi. Když se registrujete a napíšete mi zde soukromou zprávu nebo tu necháte na sebe e-mail, pošlu Vám odkaz na facebook. Akorát je ježděný anglicky a není to gh/ph. A o to asi nemáte zájem... Jezdíte v Pardubicích u Terky?
Týnaaa

XXX.XXX.179.212
Dobrý den, děkuji za vaši odpověď. Ale musím se omluvit, opravdu sháním westernového koníka. Anglickému ježdění se už věnovat nechci, důvodů mám víc ale to je na delší vyprávění Nene v Pardubicích nejezdím.
Kači01

XXX.XXX.129.114
Zdravím, můžu nabídnout rekreační ježdění v dojezdové vzdálenosti od Uničova, Šumperka, Rýmařova.Pro dítě nebo lehkého jezdce. Máme 10 koní, malou pískovou jízdárnu,v okolí pěkné terény. Za příspěvek na krmení. Více info po mailu- demikovakacenka@gmail.com
Andy78

XXX.XXX.95.2
Dobrý den, hledám ježdění na koni s možností dovýuky. Za menší finanční příspěvek nebo nejlépe za výpomoc. Okolí Zábřeh na Moravě. Více info na emailu: shanimjezdeni@email.cz
Děkuji 🙂
Ahoj,
nabízím spolujízdu(péči no vlastně vše co bude třeba nebo budete chtít) na 2 koních..
Jde o 2 kobylky plemene ČT. Jedna 7 druhá 11 let... Podotýkám, koně nejsou pro začátečníky ale pro zkušenejšího človíčka( muž nebo žena) nejlépe plnoletý( zdali máte opravdu zkušenosti může být i neplnoletý se souhlasem rodičů).
Mladší kobylka je ježděna poslední 2 roky více, je jemnější, příjemnější, ochotnější, ale pokud vycítí strach, těžko s ní hnete. Dá se jezdit i bezudidlově. Děláme více práci ze země, práci na respektu.
Starší kobylka je dost dominantní a hodně zkouší. Pokud si to s ní člověk nevyříká hned má to s ní pak těžší. Dá hodně najevo když se jí něco nelíbí nebo se jí zrovna ted pracovat nechce. Ale pokud jí ukážete, že ted se opravdu dělá tak to po cca 20min pochopí a je to v pohodě...
KOně jsou 24/7, s nonstop senem, v zimě příkrmy. Takže nyní energií překypují. Dostupnost je horší(nutnost vlastní auto).
Koně se nachází u Valašských Klobouk( mohu nabídnout odvoz z Uherského Brodu, Luhačovic).
Cena za návštěvu je symbolických 100korun českých. Na oplátku volnější ruku co se týká práce s konmi, v létě bazén, možnost grilovat nebo stanovat. Ocenila bych někoho kdo by přišel více než jednou...
K dispozici provizorní kruhovka. Podmínky jsou horší, nejsme profi stáj takže žádná osvětlená hala s goetextiliíí nebo pískem, nic krytého.. Vše pod širým nebem na krásné samotě :)
Více info ráda napíšu
Pekuka

XXX.XXX.167.208
Dobrý den, já bych zájem zrovna měla a velký, ale je to vše daleko. Bohužel.. Snažím se sehnat, abych mohla v týdnu po práci docházet ke koním, vše se učit okolo koní... I ježdění.. A u nás nic. PETRA

luciusek
napsal(a):
Tak pište svoje nabídky
Dobrý den
Sháním pronájem nebo ježdění v okolí Kolína.
Dostupné vlakem nebo autobusem
Jsem 14ti letá dívka, pokročilá, ovládám koně ve všech chodech, skáču do 60.zvládám i temperamentní koně.
Sháním nejlépe pronájem za výpomoc nebo za menší doplatek.
V případě zájmu, nebo více informací: elik.kuk@seznam.cz nebo 604872298
Dekuji
Emmsikk

XXX.XXX.79.192
Ahoj, poptávám možnost pronájmu či ježdění westernového koníka ph/ qh. Jsem dospělá a zodpovědná. Pod profesionální reiningovou trenérkou jezdím osm let. Bydlím u Chrudimi. emmsik@seznam.cz
Všechny moc zdravím,
nenajde se zde nějaká stáj v okolí Prahy, kam bych si mohla jednou týdně dojet odpočinout v koňském sedle? Práci se nebráním, takže nějaké kydání nebude problémem. Jezdím anglii, pokud by to šlo, ráda bych si s koníkem trošku utužovala vztahy i ze země.
Závodní ambice nemám. Ráda bych s koníkem chodila hlavně někam ven na couračky, občas si hrála ze země a pokud bych měla i možnost si 3x - 4x do roka něco malého příležitostně skočit, byla bych nadšená.
Je mi 16 let (v létě 17) a jezdím téměř 9 let. Rozhodně nejsem špičkový jezdec, ale základy ovládám.
Předem moc děkuji za jakoukoliv odezvu.
Kateřina1473

XXX.XXX.150.183
Zdravím, já sháním ježdění. Pár zkušeností mám a ráda bych jezdila jen rekreačně - ale můžu se přiučit i sportu. Nabízím každodenní pomoc s čímkoli i s menším příplatkem za ježdění. Kdo potřebuje v okolí Opavska pomoc s venčením či jen s ošetřováním, stačí napsat a můžeme se dohodnout. Kdyby to bylo dál, nejezdila bych každý den, ale obden. Každá práce s koňmi mě těší a dělám ji s nadšením. #horse
Dobrý den, já ježdění sháním. Jezdím asi půl roku, takže zkušeností moc nemám. Hledám zkušenou trenérku, která by mě učila na lonži, nikdy jsem na lonži nejela, ale myslím, že by mi to pomohlo. Bydlím v Pardubickém kraji u Svitav a mohla bych dojíždět asi jen o víkendech. (je mi 13, takže kdyby k vám nebylo spojení, byla bych závislá na mamce) Pokud o něčem víte, pište mi do soukromých správ, prosím.
Lavanda

XXX.XXX.254.92
Zdravím,
je mi 19 a sháním ježdění v Brně. Nejlépe s lekcemi.
Očistit a nasedlat koně umím, hnůj vykydam. Jen s ježděním moc zkušeností nemám. Jela jsem už ve všech chodech, ale v trysku jsem spadla. Mám se co učit.
Kdyby někdo o něčem věděl byla bych ráda za info či nabídky.
Děkuji
Assetgarbo

XXX.XXX.187.45
Dobrý den hledám ježdění okolí Plzně je mi 13 let koně ovládán v kroku a klusu příspěvek na krmení do 1000 Kč děkuji
Assetgarbo
napsal(a):
Dobrý den hledám ježdění okolí Plzně je mi 13 let koně ovládán v kroku a klusu příspěvek na krmení do 1000 Kč děkuji
Nevím jestli ti to pomůže, ale u Plzně v Úhercích je malá rodinná stáj. Platí se tuším 600Kč za měsíc.
Toto je jejich web:
https://vozkovi.estranky.cz/
Terka30

XXX.XXX.61.1
Dobrý den
Ráda bych touhle cestou se poptala na ježdění v okolí Frýdku-Místku.
Jsem 17 léta studentka. U koní se pohybuji už 8 let a zvládám všechny chody. Z důvodu studia nějakou dobu už jezdím bez trenéra, takže se nějaké chyby u mě najdou.
Žádné práce se neštítím, ba naopak ji uvítám a ráda se vším pomohu. S koníkem si snažím vytvářet pouto a vztah :).
Předem děkuji za nabídky
boni

XXX.XXX.163.64
Zdravím Vás sháním ježdění v okolí olomouce (max 15 km. od ol.) je mi 13 let hodil by se mi koník spíše menšího vzrůstu... jezdím anglii ale ráda se přiučím i něco jiného...
budu ráda z jakoukoliv nabídku