Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.9.2006 20:29

můžu se tě zeptat jaké to bylo v lanškrouněM chci tam totiž jít...

1.10.2006 21:18

konarka007 napsal(a):

prosím ozvy se mi

2.10.2006 11:11

konarka007 napsal(a):
prosím ozvy se mi

Nazdárek. nebyla jsem od středy na netu, takže se ozývám až teď.

Jinak tedy já jsem maturovala v roce 1999 a v té době opravdu nic moc.... Ale předpokládám, že se poměry zlepšily a trénuje tam někdo jiný než pánové Novotný a Syrový....

2.10.2006 11:35

konarka007 napsal(a):

No ale teď jsem se mrkla na webovky a nevím nevím.

Adéla Chládková jako trenér w pohodě, Pavla Patočková super, Héla neznám, Stehlíková taky v pohodě, ale pan Ladislav Novotný tam stále figuruje jako hlavní trenér, takže se poměry asi až tak nezměnily... Nemyslím si, že se jeho výcvikové metody změnili, páč je to "stará škola" a co já pamatuju, tak preferoval metodu "biče a biče" (opravdu tam nemá být cukr a bič) na koně a co největšího řevu a ponižování na jezdce.

Jinak sama škola jako taková perfekt. Intry taky v pohodě. i když jsme posléze prchly na privát.

2.10.2006 19:24

impact napsal(a):
No ale teď jsem se mrkla na webovky a nevím nevím.

Adéla Chládková jako trenér w pohodě, Pavla Patočková super, Héla neznám, Stehlíková taky v pohodě, ale pan Ladislav Novotný tam stále figuruje jako hlavní trenér, takže se poměry asi až tak nezměnily... Nemyslím si, že se jeho výcvikové metody změnili, páč je to "stará škola" a co já pamatuju, tak preferoval metodu "biče a biče" (opravdu tam nemá být cukr a bič) na koně a co největšího řevu a ponižování na jezdce.

Jinak sama škola jako taková perfekt. Intry taky v pohodě. i když jsme posléze prchly na privát.

jjá to moc děkuji!

Přidejte reakci

Přidat smajlík