Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.9.2006 14:54

Máte někdo potomka hřebce Blue Eye Jane Valley?
Dejte sem fotečky

30.9.2006 16:54

liala napsal(a):
Dejte sem fotečky

potomka hřebce nemám,ale nabízím od něj sperma,já ho bohužel už nevyužiji,prodám ho se slevou.

30.9.2006 17:15

bednarik petr napsal(a):
potomka hřebce nemám,ale nabízím od něj sperma,já ho bohužel už nevyužiji,prodám ho se slevou.

Co je to za koně?Plemeno atd..?

30.9.2006 19:10

adelka2 napsal(a):
Co je to za koně?Plemeno atd..?

je to paint horse,

30.9.2006 19:15

bednarik petr napsal(a):
je to paint horse,

mám jeho sestru tak můžete posoudit.

30.9.2006 19:40

bednarik petr napsal(a):

Tady je fotka hřebce (stažená z internetu, nevím už přesně odkud). Ráda bych s ním připustila svou kobylku, tak jsem chtěla vidět pár jeho strakatých hříbátek

2.10.2006 06:57

liala napsal(a):
Tady je fotka hřebce (stažená z internetu, nevím už přesně odkud). Ráda bych s ním připustila svou kobylku, tak jsem chtěla vidět pár jeho strakatých hříbátek

Tady je dcera po B.E.J.Valley... jsou jí dva roky.

2.10.2006 06:58

jackie napsal(a):
Tady je dcera po B.E.J.Valley... jsou jí dva roky.

A ještě portrét, kobylka má jedno modré oko.

2.10.2006 10:16

liala napsal(a):
Dejte sem fotečky

Moje hříbátko po Blue Eye Jane Valey, letos je roční, barva sice nevyšla ale stejně je naprosto úžasnej, povaha super je to zlatíčko

24.11.2006 21:38

salitka napsal(a):
Moje hříbátko po Blue Eye Jane Valey, letos je roční, barva sice nevyšla ale stejně je naprosto úžasnej, povaha super je to zlatíčko

pro liala! budeš tedy připouštět Blue Eye Jane Valley? jestli máš zájem o přenechání skoku za levnější peníz tak se ozvy

anik

6.10.2007 12:28
anik

salitka napsal(a):

hrebecek Joe Lee Blue Eye po Blue Eye Jane Valley z matky Mystery Black Jewel po Mr Expresso

anik

6.10.2007 12:29
anik

anik napsal(a):
hrebecek Joe Lee Blue Eye po Blue Eye Jane Valley z matky Mystery Black Jewel po Mr Expresso

Joe Lee Blue Eye podruhe

Přidejte reakci

Přidat smajlík