Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.9.2006 21:54

Ahojki jsem 14-ti letá holka ,která hledá soukromníka. Hledám někoho kdo i dá šanci třeba si i udělat licenci a skákat parkury. Jsem menší výšky (okolo 158 cm) a velmi malé váhy okolo 38 kg. Prostě velmi jemná a citlivá ke koním. Jezdím asi tak 7-8 let.
Děkuji za přečtení a doufám že mi něco nabídnete či doporučíte

1.10.2006 11:31

kassiopeass napsal(a):
Ahojki jsem 14-ti letá holka ,která hledá soukromníka. Hledám někoho kdo i dá šanci třeba si i udělat licenci a skákat parkury. Jsem menší výšky (okolo 158 cm) a velmi malé váhy okolo 38 kg. Prostě velmi jemná a citlivá ke koním. Jezdím asi tak 7-8 let.
Děkuji za přečtení a doufám že mi něco nabídnete či doporučíte

Ahoj, máme stáje 20km od brna.Je tu momentálně možnost si pronajmout koně se vším všudy (MAJITEL UŽ NA NĚJ NEMÁ PENÍZE) a dělat mu pánečka.Je to veliký (180KVH) valach.Krásný hnědák 12 let.Je zdravý a na parkury myslím vhodný. Nemá kondičku takže je třeba s ním začít pomalu.
Můj tel:604334916

1.10.2006 16:58

zuza napsal(a):
Ahoj, máme stáje 20km od brna.Je tu momentálně možnost si pronajmout koně se vším všudy (MAJITEL UŽ NA NĚJ NEMÁ PENÍZE) a dělat mu pánečka.Je to veliký (180KVH) valach.Krásný hnědák 12 let.Je zdravý a na parkury myslím vhodný. Nemá kondičku takže je třeba s ním začít pomalu.
Můj tel:604334916

pronájem znamená placení vetrináře, kováře a ustájení?

1.10.2006 19:29

xyloza napsal(a):

Ano přesně tak

2.10.2006 08:50

xyloza napsal(a):

Ahojki! tento článek jsem psala já ale vložilo se to sestře. Ale to je teď jedno... KOlik by to tak asi vyšlo za měsíc celkově? Plsky kde je ta stáj? kůň je nádherný...

2.10.2006 12:35

snooopy napsal(a):
Ahojki! tento článek jsem psala já ale vložilo se to sestře. Ale to je teď jedno... KOlik by to tak asi vyšlo za měsíc celkově? Plsky kde je ta stáj? kůň je nádherný...

Ustájení přijde na 4250,-/měs, kovář, vet (odčervení atd.) už záleží podle okolností.Kůň nemá podkovy, kopyta naprosto bez problémů.Je v Předklášteří u Tišnova.

2.10.2006 12:56

zuza napsal(a):
Ustájení přijde na 4250,-/měs, kovář, vet (odčervení atd.) už záleží podle okolností.Kůň nemá podkovy, kopyta naprosto bez problémů.Je v Předklášteří u Tišnova.

Aha ustájení je docela drahé...

2.10.2006 13:44

snooopy napsal(a):
Aha ustájení je docela drahé...

Pro někoho je pro někoho není.Musíš sama zvážit co zvládneš a pak je možná lepší napsat cenu, do které jsi ochotná jít.

2.10.2006 13:52

zuza napsal(a):
Pro někoho je pro někoho není.Musíš sama zvážit co zvládneš a pak je možná lepší napsat cenu, do které jsi ochotná jít.

To jo ale normálně-vetšinou se platí za ustájko 3000 kč. Ale kůň je nádhernej... škoda že na něj majitel nemá

2.10.2006 14:52

snooopy napsal(a):
To jo ale normálně-vetšinou se platí za ustájko 3000 kč. Ale kůň je nádhernej... škoda že na něj majitel nemá

cena za ustájení-3000 je normální ale né v Brně, v Brně je cena 4 500,- naprosto standardní, bohužel :o((

2.10.2006 15:14

snooopy napsal(a):

Jo škoda to je, je to brouček-hodnej.

3.10.2006 11:46

zuza napsal(a):
Jo škoda to je, je to brouček-hodnej.

Nj... Ale kdyby majitel chtěl s tím okníkem pomoct tak řekněte ráda pomůžu...

12.12.2006 08:18

snooopy napsal(a):
Nj... Ale kdyby majitel chtěl s tím okníkem pomoct tak řekněte ráda pomůžu...

Tak jsme se ségrou něco našli - fjordy v okolí brna na ježdění:) ale už je zima a sněží, mamka nám to zakázala,prý tam bude dost sněhu,doufám že příště se mě jeden zkoní nebude bát,až budu doma, tak sem možná hodím jejich fotky;) sice fotila ségra,ale jdou;)

12.12.2006 08:32

kassiopeass napsal(a):
Tak jsme se ségrou něco našli - fjordy v okolí brna na ježdění:) ale už je zima a sněží, mamka nám to zakázala,prý tam bude dost sněhu,doufám že příště se mě jeden zkoní nebude bát,až budu doma, tak sem možná hodím jejich fotky;) sice fotila ségra,ale jdou;)

A nebylo by lepší, kdyby ho majitel prodal, když už na něj nemá penízky.
Třeba by si ho někdo odvezl k ¨sobě domů, nebo by měl možnost platit jinde míň.

12.12.2006 11:52

marketka napsal(a):
A nebylo by lepší, kdyby ho majitel prodal, když už na něj nemá penízky.
Třeba by si ho někdo odvezl k ¨sobě domů, nebo by měl možnost platit jinde míň.

to by bylo pro koníka asi fakt lepší, ale vzdala by ses svého koně? málokdo jo....

12.12.2006 11:57

kassiopeass napsal(a):

Tak ten hodnější;)

12.12.2006 11:58

kassiopeass napsal(a):
Tak ten hodnější;)

z boku

12.12.2006 11:59

kassiopeass napsal(a):

Ten druhý

12.12.2006 11:59

kassiopeass napsal(a):
Ten druhý

a znovu;)

12.12.2006 17:40

kassiopeass napsal(a):
to by bylo pro koníka asi fakt lepší, ale vzdala by ses svého koně? málokdo jo....

No to máš pravdu, že bych se koníka rozhodně nevzdala.
Ale také bych si pořádně rozmyslela před koupí koně, jestli mám na jeho provoz a mít budu.
Jasně, že o celé věci nic nevím, tak nebudu soudit.
Ale beru to, že každý si radši koníka koupí, než někde platit jen za to, co není tvoje.
To by si rovnou mohl platit jinde hodiny ježdění a vyšlo by ho to levněji,

Přidejte reakci

Přidat smajlík