Ahojki jsem 14-ti letá holka ,která hledá soukromníka. Hledám někoho kdo i dá šanci třeba si i udělat licenci a skákat parkury. Jsem menší výšky (okolo 158 cm) a velmi malé váhy okolo 38 kg. Prostě velmi jemná a citlivá ke koním. Jezdím asi tak 7-8 let.
Děkuji za přečtení a doufám že mi něco nabídnete či doporučíte
kassiopeass
napsal(a):
Ahojki jsem 14-ti letá holka ,která hledá soukromníka. Hledám někoho kdo i dá šanci třeba si i udělat licenci a skákat parkury. Jsem menší výšky (okolo 158 cm) a velmi malé váhy okolo 38 kg. Prostě velmi jemná a citlivá ke koním. Jezdím asi tak 7-8 let.
Děkuji za přečtení a doufám že mi něco nabídnete či doporučíte
Ahoj, máme stáje 20km od brna.Je tu momentálně možnost si pronajmout koně se vším všudy (MAJITEL UŽ NA NĚJ NEMÁ PENÍZE) a dělat mu pánečka.Je to veliký (180KVH) valach.Krásný hnědák 12 let.Je zdravý a na parkury myslím vhodný. Nemá kondičku takže je třeba s ním začít pomalu.
Můj tel:604334916
zuza
napsal(a):
Ahoj, máme stáje 20km od brna.Je tu momentálně možnost si pronajmout koně se vším všudy (MAJITEL UŽ NA NĚJ NEMÁ PENÍZE) a dělat mu pánečka.Je to veliký (180KVH) valach.Krásný hnědák 12 let.Je zdravý a na parkury myslím vhodný. Nemá kondičku takže je třeba s ním začít pomalu.
Můj tel:604334916
pronájem znamená placení vetrináře, kováře a ustájení?
snooopy
napsal(a):
Ahojki! tento článek jsem psala já ale vložilo se to sestře. Ale to je teď jedno... KOlik by to tak asi vyšlo za měsíc celkově? Plsky kde je ta stáj? kůň je nádherný...
Ustájení přijde na 4250,-/měs, kovář, vet (odčervení atd.) už záleží podle okolností.Kůň nemá podkovy, kopyta naprosto bez problémů.Je v Předklášteří u Tišnova.
snooopy
napsal(a):
Nj... Ale kdyby majitel chtěl s tím okníkem pomoct tak řekněte ráda pomůžu...
Tak jsme se ségrou něco našli - fjordy v okolí brna na ježdění:) ale už je zima a sněží, mamka nám to zakázala,prý tam bude dost sněhu,doufám že příště se mě jeden zkoní nebude bát,až budu doma, tak sem možná hodím jejich fotky;) sice fotila ségra,ale jdou;)
kassiopeass
napsal(a):
Tak jsme se ségrou něco našli - fjordy v okolí brna na ježdění:) ale už je zima a sněží, mamka nám to zakázala,prý tam bude dost sněhu,doufám že příště se mě jeden zkoní nebude bát,až budu doma, tak sem možná hodím jejich fotky;) sice fotila ségra,ale jdou;)
A nebylo by lepší, kdyby ho majitel prodal, když už na něj nemá penízky.
Třeba by si ho někdo odvezl k ¨sobě domů, nebo by měl možnost platit jinde míň.
kassiopeass
napsal(a):
Tak ten hodnější;)
kassiopeass
napsal(a):
Ten druhý
kassiopeass
napsal(a):
to by bylo pro koníka asi fakt lepší, ale vzdala by ses svého koně? málokdo jo....
No to máš pravdu, že bych se koníka rozhodně nevzdala.
Ale také bych si pořádně rozmyslela před koupí koně, jestli mám na jeho provoz a mít budu.
Jasně, že o celé věci nic nevím, tak nebudu soudit.
Ale beru to, že každý si radši koníka koupí, než někde platit jen za to, co není tvoje.
To by si rovnou mohl platit jinde hodiny ježdění a vyšlo by ho to levněji,