daty
napsal(a):
Ahojte, sem můžete dávat nabídky ve stylu - nabízím ježdění a hledám místo, kde bych mohla jezdit
stř.Čechy - okolí Čáslavi a Potěh - hledám občasné ježdění za výpomoc, mám se ještě dost co učit,ale náké zkušenosti mám, nejlépe soukromník, ale není podmínkou
ahoj! Hledám nějaké ježdění v Teplicích a těsném okolí...
daty
napsal(a):
Ahojte, sem můžete dávat nabídky ve stylu - nabízím ježdění a hledám místo, kde bych mohla jezdit
stř.Čechy - okolí Čáslavi a Potěh - hledám občasné ježdění za výpomoc, mám se ještě dost co učit,ale náké zkušenosti mám, nejlépe soukromník, ale není podmínkou
Hledám možnost ježdění nejlépe western v Praze nebo nejbližším okolí. Je mi 16 (letos 17), zvládám všechny chody koně, jsme z Prahy 9-Vysočan. Děkuji
daty
napsal(a):
za výpomoc na statku, nabízím ježdění na koní, 6km od Klatov. Tel: 606/636 946 nebo 724/077 108 a nebo mail:rpelisek@seznam.cz
daty
napsal(a):
Ahojky,hledám možnost jízdy v blízkém okolí Rakovníka.Umím základy westernu.Se vším pomohu.Za přijatelné ceny.Pište na hlasydosoutezich@centrum.cz.Všem předem děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

daty
napsal(a):
nabizim jizdu na koni.kousek od olomouce.za prispevek po dohode
daty
napsal(a):
nabízím jízdu na mé kobylce pony v říčanech u prahy.

daty
napsal(a):
nabízím jízdu na koni popř. výuku jízdy.ceny dohodou Olomouc
informace na emailu dablixce@seznam.cz

napsal(a):
nabízím jízdu na koni popř. výuku jízdy.ceny dohodou Olomouc
informace na emailu dablixce@seznam.cz
Absent
muchlos
napsal(a):
dobrý den. chtěla bych se informovat na ježdění, které nabízíte. je u vás možnost udělat si ZZVJ? Jízda formou tréninku nebo vyjíž´dky?
Ahoj no ZZVJ by taky šlo ale spíš potřebuji někoho kdo by mi koně jezdil a připravoval na westernové závody.Jízda může být obojí formou ale upřednostnuji práci v terénu.Poku máš zájem napiš kolik ti je a jak douho jezdíš a odkud přesně jsi,u koho si jezdila a jak dlouho a pak se můžeme domluvit dál.
kviddo
napsal(a):
Ahoj no ZZVJ by taky šlo ale spíš potřebuji někoho kdo by mi koně jezdil a připravoval na westernové závody.Jízda může být obojí formou ale upřednostnuji práci v terénu.Poku máš zájem napiš kolik ti je a jak douho jezdíš a odkud přesně jsi,u koho si jezdila a jak dlouho a pak se můžeme domluvit dál.
Ahoj,umožním ježdění na am.klusačce(www.jessica.nanic.cz),u Prahy v dosahu MHD.Vše dle dohody,pro další informace pište na eliska84@volny.cz
kviddo
napsal(a):
Děkuji za ochotu, bohužel nemám vůbec žádné zkušenosti s westernem. Jinak jsem z teplic a jezdila jsem v soukroých stájích a mám za sebou i pár hodin pod trenérem formou prázdninových soustředění. K
muchlos
napsal(a):
Děkuji za ochotu, bohužel nemám vůbec žádné zkušenosti s westernem. Jinak jsem z teplic a jezdila jsem v soukroých stájích a mám za sebou i pár hodin pod trenérem formou prázdninových soustředění. K
ahoj kačko pokud máš ještě zájem o jezdění nabízím ale více na meilu cumsar@quick.cz
daty
napsal(a):
nabízím jízdu na poničce125KVH welše okres Písek
microfon
napsal(a):
nabízím jízdu na poničce125KVH welše okres Písek
Ahoj, hledám někoho, kdo potřebuje občas pomoci se svými koňmi, starat se o ně, a vše kolem nich, vše za občasnou jízdu a jsem schopna dát i měsíční příspěvek. Pište na meil Jaklova.Marketa@seznam.cz, pouze Semily, Jilemnice a okolí.
marky
napsal(a):
Ahoj, hledám někoho, kdo potřebuje občas pomoci se svými koňmi, starat se o ně, a vše kolem nich, vše za občasnou jízdu a jsem schopna dát i měsíční příspěvek. Pište na meil Jaklova.Marketa@seznam.cz, pouze Semily, Jilemnice a okolí.
AHoj,hledám někoho se zkušenostmi,na westernově přiježděného koně,na závody příští sezony do Juniorů.Wester Pleasure,horsemanship,příprava na reining.
Po dohodě.
Brno-venkov
satix

daty
napsal(a):
nabízím občasné vyjížďky nebo vyuku jízdy na ČT za finanční příspěvak, okres Olomouc.
daty
napsal(a):
nabízím možnost ježdění v říčanech u prahy za nižší finanční příspěvek a výpomoc ve stáji, na třech spolehlivých klisnách CT, A1/1, arab. anglicky i westernový styl. Aktivní rekreační ježdění, nizší souteze, treninky. Koně jsou chovaní pastevně, hodní, vyrovnaní.info na www.evush.estranky.cz tel.: 739016566, platí stále
evush2010
napsal(a):
nabízím možnost ježdění v říčanech u prahy za nižší finanční příspěvek a výpomoc ve stáji, na třech spolehlivých klisnách CT, A1/1, arab. anglicky i westernový styl. Aktivní rekreační ježdění, nizší souteze, treninky. Koně jsou chovaní pastevně, hodní, vyrovnaní.info na www.evush.estranky.cz tel.: 739016566, platí stále
Ahojky všem, kamarádka hledá nějakého parťáka, parťačku, kdo by jí pomohl jezdit koníka, na kterého nemá tolik času, kolik by chtěla. Je to hafling křížený s ČT, KVH 147 cm, unese dost, je chodivý, hodný, jen si nového jezdce otestuje (ne že by ho chtěl sundat, ale např. tam nepůjdu - přesvědčíš mě, abych tam šel? apod.), proto raději pro zkušenějšího človíčka. Ustájen je u Berouna, jezdí tam příměstská doprava z Prahy, ale lepší je to vlastním autem. Vše ostatní si dohodněte na tel. 603 901 464, Markéta.
janovotna
napsal(a):
Ahojky všem, kamarádka hledá nějakého parťáka, parťačku, kdo by jí pomohl jezdit koníka, na kterého nemá tolik času, kolik by chtěla. Je to hafling křížený s ČT, KVH 147 cm, unese dost, je chodivý, hodný, jen si nového jezdce otestuje (ne že by ho chtěl sundat, ale např. tam nepůjdu - přesvědčíš mě, abych tam šel? apod.), proto raději pro zkušenějšího človíčka. Ustájen je u Berouna, jezdí tam příměstská doprava z Prahy, ale lepší je to vlastním autem. Vše ostatní si dohodněte na tel. 603 901 464, Markéta.
ještě jeden obrázek k předchozímu příspěvku...
evush2010
napsal(a):
Scháním ježdění v blízkém okolí Klatov spíše směr Plánice,ale neni podmínkou. Ne však daleké dojíždění. Děkuji za nabídky Pretty.1@seznam.cz
daty
napsal(a):
Nabízím výcvik a výuku ježdění,cvičitel.licence,dlouholetá praxe....možno sport.zaměření - parkur,drezura nebo jen rekreace.Více na tel 732 115 909 nebo limitel@post.cz okolí Pardubic a HK
daty
napsal(a):
Hledám človíčka, který by mi umožnil občasnou jizdu na svém koníkovi, jezdím 7let, anglii i western. Jen Frýdek-Místek a okolí.
daty
napsal(a):
Ahojky, sháním ježdění v Brně-zatím jezdím přerušovaně od 7 let anglii ale příp. se přiučím i western. Za výpomoc ve stáji nebo měsíční příspěvek na ustájení (do 2 000,-) xyloza@centrum.cz
daty
napsal(a):
Nabízím jízdu na koních a pony - spolehliví, bezproblémoví, hodní. Okolí Kroměříže (jižní Morava). 150kč/hod. Možno připravit jezdce na ZZVJ, nebo půjčit spolehlivého koně, který to "složí za Vás". Koníky najdete na http://blog.lide.cz/dominicca
daty
napsal(a):
Zajedˇ si do Filipova. Je tam větší stáj a super trenér. Třeba by ses u něj domluvila na výpomoci.Kamarádka tam jezdila pomáhat a za to dostávala hodiny pod sedlem. Trenér ji hodně naučil. Jsou tam fajn lidi.
daty
napsal(a):
Scháním,ježdění v Brně a blízkém okolí.Je mi 15 a pod rukama mi prošlo už hodně koníků,včetně problémových plňasů i čtček tak mírumilovných chladásků.Jednalo by se spíš o práci na jízdráně (samozřejmě i terén),ale není podmínkou.Jezdit bych za koníkem mohla až 5x týdně-zaleželo by na domluvě.Práce se nebojím,pracovala jsem i na polích,bohužel,ale nemůžu přispívat žádnou částkou,nepocházím zrovna z nejbohatší rodiny.Ale ve stáji zastanu hodně věcí a rychle se učím.Prosím nabídněte mi někdo ježdění,budu moc ráda...Předem děkuji....739618316
amidala
napsal(a):
Scháním,ježdění v Brně a blízkém okolí.Je mi 15 a pod rukama mi prošlo už hodně koníků,včetně problémových plňasů i čtček tak mírumilovných chladásků.Jednalo by se spíš o práci na jízdráně (samozřejmě i terén),ale není podmínkou.Jezdit bych za koníkem mohla až 5x týdně-zaleželo by na domluvě.Práce se nebojím,pracovala jsem i na polích,bohužel,ale nemůžu přispívat žádnou částkou,nepocházím zrovna z nejbohatší rodiny.Ale ve stáji zastanu hodně věcí a rychle se učím.Prosím nabídněte mi někdo ježdění,budu moc ráda...Předem děkuji....739618316
dobrý den, hledám ježdění v Jihlavě nebo blízkém okolí, za výpomoc, sem 20-ti letá dívka, nejsem začátečník, v Jihlavě studuji, díky za nabídky
daty
napsal(a):
dobrý den, hledám ježdění v Jihlavě nebo blízkém okolí, za výpomoc, sem 20-ti letá dívka, nejsem začátečník, v Jihlavě studuji, díky za nabídky
Dobrý den,sháním ježdění pro své děti,v okolí Prahy,za výpomoc + příspěvek.Dětem je 10,9,7 ve stáji pomůžu ráda i já,ale děti potřebují při ježdění dohled/poradit/ohledně chyb... děkuji sammeg@seznam.cz
sammeg
napsal(a):
Dobrý den,sháním ježdění pro své děti,v okolí Prahy,za výpomoc + příspěvek.Dětem je 10,9,7 ve stáji pomůžu ráda i já,ale děti potřebují při ježdění dohled/poradit/ohledně chyb... děkuji sammeg@seznam.cz
Nabízim ježdění na poníkovi, 135 kvh. Je temperamentnější, takže pro skušeného jezdce!Bylo by to 1-2x tydne, možná i vic!Poník je ustajen v solopiskách, kousek od černošic. Já bydlím v Praze a s dojížděním nemám problémy!!
monca1112
napsal(a):
Nabízim ježdění na poníkovi, 135 kvh. Je temperamentnější, takže pro skušeného jezdce!Bylo by to 1-2x tydne, možná i vic!Poník je ustajen v solopiskách, kousek od černošic. Já bydlím v Praze a s dojížděním nemám problémy!!
Nabízím ježdění kousek od Olomouce plnoletému,spolehlivému a zkušenému jezdci na temperamentní kobyle Ve Štarnově to je 15 minut vlakem směr Šternberk z Olomouce.
Ps.Na fotce je to ta cerna kobyla za tým dřevem
nelicek

XXX.XXX.230.253
Dobry den hledam jezdeni na koni za vypomoc, mohu pomahat jak na zavodech tak ve staji je mi 16. Nejlepe u soukromnika ktery vylozene potrebuje pomoct. Kladno okoli nejdal Beroun dekuji. Piste mi na cislo 702017760 nebo na email nela.burantova@seznam.cz.
Talona

XXX.XXX.156.130
Nabízíme jízdu na koni pro děti i dospělé. Farma-Ch – Cetkovice ( Jihomoravský, Pardubický kraj a Vysočina) www.farma-ch.cz.
Dobrý den,
chci se zeptat, jestli není někdo z Fryštáku nebo okolí Holešova či Zlína a má koně. Je mi 16 let a už dloouhou dobu sháním něco, kde bych s koňmi mohla pracovat.. Jezdím už kolem 7 let, ale nikdy to nebylo stálé.. Buď to bylo moc daleko, nebo to všude bylo příliš drahé. Docházka by se odvíjela od toho, jak daleko bych to měla. Chtěla bych se věnovat spíše jednomu koníkovi a pracovat s ním i třeba základy ze země, vyjížďky, jízdárna. Je mi jedno jestli western nebo anglii, mám zkušenosti s oběmi :) Ale pokud vím, tak právě zde se nikde jezdit takto nedá.
Proto i kdyby jste měli tip, kde by se dalo jezdit za výpomoc či malý příspěvěk, byla bych moc ráda, kdyby jste se mi sem ozvali :).
Terkaa13

XXX.XXX.248.20
Dobrý den, sháním někoho, kdo by mi umožnil pobyt u koní! :)
Umím krok, klus, cval. (Anglie)
Chci trávit čas s koňmi a vypomáhat u nich, pracovat se opravdu nebojím :)
Je mi 17 let.
Ježdění za výpomoc. :)
Prosím hlavně Hradec Kralove a okolí. ¨
Děkuji, moc za každou nabídku!
terka3861@seznam.cz.
Naléhavě potřebujete peníze? Můžeme ti pomoct!
Jste v současné situaci v potížích nebo vás hrozí v potížích?
Tímto způsobem vám dáváme možnost vyvíjet nový vývoj.
Jako bohatá osoba cítím povinnost pomáhat lidem, kteří se snaží, aby jim poskytli šanci. Každý si zaslouží druhou šanci a od té doby, co vláda selže, bude muset pocházet od ostatních.
Žádná částka není pro nás příliš šílená a splatnost, kterou určíme vzájemnou dohodou.
Žádné překvapení, žádné další náklady, ale jen dohodnuté částky a nic jiného.
Už nečekejte a komentujte tento příspěvek. Uveďte částku, kterou chcete požádat, a my vás budeme kontaktovat se všemi možnostmi. kontaktujte nás dnes na pastorosasben@outlook.com
Naléhavě potřebujete peníze? Můžeme ti pomoct!