Inzerát - daruji koně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.10.2006 10:49

koukali jste na bazoš z 4/10 (přijde mi to aby někdo daroval takového koně)

Daruji 7mi letého valáška ČT,170 KVH jen do dobrých rukou z důvodu nedostatečného času a menšího počtu peněz...Prosím,jednejte rychle....Je obsedlý od čtvrtého roku,velmi hodný a mazlivý,pod sedlem hodný,trochu temperamentní,moc vhodný pro rekreační ježdění,zvláště pro vyjížďky bez sedla,učen některým zásadám parelliho výcviku,nebojí se vody,jde do všeho,také už absoloval pár veřejný tréninků parkuru,skáče tak do stupně L a velmi dobře,skáče s oblibou,100%zdraví a přiježděný 14ti letou dívkou a vhodný i pro začínající jezdce a také jako rodinný koník...piště!!
Jméno:Martina - všechny inzeráty uživatele
Mail: Nepalova.Mseznam.cz

5.10.2006 13:39

juras za napsal(a):

Daruji 7mi letého valáška ČT,170 KVH jen do dobrých rukou z důvodu nedostatečného času a menšího počtu peněz...Prosím,jednejte rychle....Je obsedlý od čtvrtého roku,velmi hodný a mazlivý,pod sedlem hodný,trochu temperamentní,moc vhodný pro rekreační ježdění,zvláště pro vyjížďky bez sedla,učen některým zásadám parelliho výcviku,nebojí se vody,jde do všeho,také už absoloval pár veřejný tréninků parkuru,skáče tak do stupně L a velmi dobře,skáče s oblibou,100%zdraví a přiježděný 14ti letou dívkou a vhodný i pro začínající jezdce a také jako rodinný koník...piště!!

Jo jo, už jsem kóči psala, jestli si dělá kozy, vždyť ten kůň má cenu cca 40 000, i kdyby ho prodávala za polovinu, tak je hned pryč...:)Já bych asi koně nikdy nedarovala, snad jedině mít to na tuty ověřené a moct si koníka kontrolovat..

5.10.2006 14:25

juras za napsal(a):

Není to náhodou ta slečna jak říkala že dá takový nějaký inzerát,aby nachytala par 13 slečen které by chtěli koníka nejlépe zadarmo se vším!!!!

5.10.2006 15:55

klawdie napsal(a):
Není to náhodou ta slečna jak říkala že dá takový nějaký inzerát,aby nachytala par 13 slečen které by chtěli koníka nejlépe zadarmo se vším!!!!

No taky jsem nad tím hned pozastavila,to b musela být úplně padlá na hlavu.Dnes jsem jí poslala meilíka,jěstli to jako myslí váže,že koník hodnotu nejméně 40 tis,NEJMÉNĚ.Takže podle mě to je to sranda.Ale myslí,že se jí ozve hodně lidí,kteří by se ho ujali hihi

20.11.2006 18:26

saja napsal(a):
No taky jsem nad tím hned pozastavila,to b musela být úplně padlá na hlavu.Dnes jsem jí poslala meilíka,jěstli to jako myslí váže,že koník hodnotu nejméně 40 tis,NEJMÉNĚ.Takže podle mě to je to sranda.Ale myslí,že se jí ozve hodně lidí,kteří by se ho ujali hihi

To asi jo taky sem na to koukala ... Taky sem ji psala mail jestli si dela srandu a neodepsala

myrma

13.2.2015 04:38
myrma

XXX.XXX.179.2

jestli to není vtip tak bych mela místo pro něj.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.2.2015 06:56

myrma napsal(a):
jestli to není vtip tak bych mela místo pro něj.

smajlík

13.2.2015 07:44
mgtka

XXX.XXX.36.4

Absolvoval pár veřejných tréninků-skáče L
Takže buď umí doma jednou překonat břevno 120cm vysoko, nebo jsou to výmysly.

"skáče s oblibou" je taky pěkné spojení.

13.2.2015 09:06
skippy

XXX.XXX.87.152

mgtka napsal(a):
Absolvoval pár veřejných tréninků-skáče L
Takže buď umí doma jednou překonat břevno 120cm vysoko, nebo jsou to výmysly.

"skáče s oblibou" je taky pěkné spojení.

Dneska má ten koník za sebou i Grand prix, je to 9 let starý inzerát

Diana123

27.1.2017 05:19
Diana123

XXX.XXX.47.118

Dobry den chci se zeptat na kontakt mela bych zájem děkuji.

27.1.2017 08:30

Diana123 napsal(a):
Dobry den chci se zeptat na kontakt mela bych zájem děkuji.

Podívejte se na datum diskuze...

DANELA

15.2.2017 07:51
DANELA

XXX.XXX.9.10

Dobrý den,
to myslíte vážně s koníkem mám zájem
Bludská V.
731 216 217.

15.2.2017 08:38
sisi58

XXX.XXX.191.1

DANELA napsal(a):
Dobrý den,
to myslíte vážně s koníkem mám zájem
Bludská V.
731 216 217.

DATUM PŘÍSPĚVKU !

15.2.2017 08:39
koně

XXX.XXX.205.252

juras za napsal(a):

Text tohoto poměrně starého inzerátu je velmi zajímavý.Připadá mi to, jako z překladače.
I když tedy poměrně dobrého.Oproti inzerátům na levná štěňata nebo levné koně z ciziny, co se občas vyskytnou.
Obsedlý od čtvrtého roku, ale kolik mu skutečně bylo v době nabídky?
Každopádně, pokud někdy existoval, teď už asi bude úplně jinde

Erika klimova

24.9.2017 20:25
Erika klimova

XXX.XXX.61.44

Dobry den je konik ješte k darování.

25.9.2017 11:00
ameed

XXX.XXX.248.64

25.9.2017 20:44
Moyda

XXX.XXX.74.8