Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.10.2006 19:09

prosím máte doma někdo starší zimní deku na poníka??(120cm)
Dávala jsem inzeráty,ale nikdo se mi neozývá,tak to zkouším tady..prosím je to nutné,zima se blíží a já má 14-timěsíční hříbe..prosím ale jen levně..předem všem moooc děkuji!!

6.10.2006 19:12

konarka007 napsal(a):
prosím máte doma někdo starší zimní deku na poníka??(120cm)
Dávala jsem inzeráty,ale nikdo se mi neozývá,tak to zkouším tady..prosím je to nutné,zima se blíží a já má 14-timěsíční hříbe..prosím ale jen levně..předem všem moooc děkuji!!

fotka mého koníka,pro kterého je to potřeba!

6.10.2006 19:30

konarka007 napsal(a):

A co Equi Moda?

http://www.obleceniprokone.wz.cz/

6.10.2006 20:26

alisa napsal(a):
A co Equi Moda?

http://www.obleceniprokone.wz.cz/

tam jsem koukala..ale kdyby to šlo tak bych chtěla co nejlevnější...zrovna nemám moc peněz!

6.10.2006 21:20

konarka007 napsal(a):
tam jsem koukala..ale kdyby to šlo tak bych chtěla co nejlevnější...zrovna nemám moc peněz!

Jednu starou mám,kupovala jsem jí tenkrát také na hříbě,prodám jí za 200.PC byla 2500,ale opravdu stará,zničená.

6.10.2006 21:24

saja napsal(a):
Jednu starou mám,kupovala jsem jí tenkrát také na hříbě,prodám jí za 200.PC byla 2500,ale opravdu stará,zničená.

tak mi písní maila....předem díky!!

7.10.2006 10:32

konarka007 napsal(a):

Ahoj, můžu ti ušít za 850.-, ale obávám se, že ti z ní hříbě rychle vyroste....nevěděla jsem, že ji máš na takto malé hříbě.Myslím, že by to byly vyhozené peníze, protože za rok by mu byla malá.A proč ho chceš dekovat?

7.10.2006 14:34

michaela z napsal(a):
Ahoj, můžu ti ušít za 850.-, ale obávám se, že ti z ní hříbě rychle vyroste....nevěděla jsem, že ji máš na takto malé hříbě.Myslím, že by to byly vyhozené peníze, protože za rok by mu byla malá.A proč ho chceš dekovat?

protože bude sám ve stáji..a že to pořádně nevydejchá..tak aby mu bylo teploučko!!

7.10.2006 21:33

konarka007 napsal(a):
protože bude sám ve stáji..a že to pořádně nevydejchá..tak aby mu bylo teploučko!!

já osobně si myslím, že úplně zimní deku by tvé hříbě nepotřebovalo...můžu ti nabídnout slabší variantu za 650.-:šusťák+flees to si myslím, že by mu stačit mělo....a jakpak dopadlo ušití dečku dle mého návodu?

8.10.2006 14:26

michaela z napsal(a):
já osobně si myslím, že úplně zimní deku by tvé hříbě nepotřebovalo...můžu ti nabídnout slabší variantu za 650.-:šusťák+flees to si myslím, že by mu stačit mělo....a jakpak dopadlo ušití dečku dle mého návodu?

super.zatím jsem ušila jenom jako odpocovačku..podsedlovku ušiju až budu mít čas!ale já právě nechci kupovat hříběti novou!

Přidejte reakci

Přidat smajlík