Jak vám dorůstají koňská miminka? My už jsme ve věku odstávčete, tedy dnes přesně 6 měsíců.Ale máminy sukně se Angie bude držet ještě nejméně do ledna .
Tady Angie den po narození...
jackie
napsal(a):
Jak vám dorůstají koňská miminka? My už jsme ve věku odstávčete, tedy dnes přesně 6 měsíců.Ale máminy sukně se Angie bude držet ještě nejméně do ledna .
A tady už má 6 měsíců...
jackie
napsal(a):
A ještě jednou..
jackie
napsal(a):
A tady už má 6 měsíců...
tak nám je taky už šest měsíců a 11 dní. Ta první fotka je 3 dni po narození
dolinka
napsal(a):
tak nám je taky už šest měsíců a 11 dní. Ta první fotka je 3 dni po narození
a další už je velký kluk
Uživatel s deaktivovaným účtem

napsal(a):
Jackie tak jdem na to!
První den!
A ještě z 18.2.06

napsal(a):
A ještě z 18.2.06
A včera tzn. 10.10.06

napsal(a):
A včera tzn. 10.10.06
A poslední!
jackie
napsal(a):
Vidím, že se tady schází stará parta. Tak to nemůžu nepřispět. Morfíček v den narození.
cream
napsal(a):
Vidím, že se tady schází stará parta. Tak to nemůžu nepřispět. Morfíček v den narození.
A hlavička.

cream
napsal(a):
S maminkou.
Ahoj Cream, Morfík je krasavec a mamča taky! A ještě sis to nerozmyslela s tím prodejem?
napsal(a):
Ahoj Cream, Morfík je krasavec a mamča taky! A ještě sis to nerozmyslela s tím prodejem?
Tak já se také přidám. Taky je Grandík těsně po porodu...takovej jelimánek
tajemma danny
napsal(a):
Tak já se také přidám. Taky je Grandík těsně po porodu...takovej jelimánek
a tady jako půl takřka půlroční puberťáček...
tajemma danny
napsal(a):
a tady jako půl takřka půlroční puberťáček...
A tady ještě neohrabanej LORD asi 12 hodin po porodu...
tajemma danny
napsal(a):
A tady ještě neohrabanej LORD asi 12 hodin po porodu...
A tady LORD - kohát obrovskej jako skoro půlroční. To je kus koně co?

tajemma danny
napsal(a):
A tady LORD - kohát obrovskej jako skoro půlroční. To je kus koně co?
No teda, to je obr!!! No teda pokud Ty neměříš 150 cm i s botama. Můj Zahirek má ve skoro 8 měsících cca 140 cm hůlkou. A Grand má úžasný flek přes nozdry, moc se mi líbí koně s velkýma odznakama (asi proto moji koni nemají nic moc
).
Ještě přidám Zahira a jeho několika barevný kukuč...
bednarik petr
napsal(a):
pro Jackie, konečně se tu ozval někdo normální,co se nehádá a nerýpe.máš moc pěkné hříbě,je pěkně narostlí.,Už má majitele? nebo si ho necháváš?
pro mucangu: děkuju za pochvalu, prcek už má skoro nového majitele. Nechat si ho nemůžu, bohužel, je moc hezky narostlej, tak je mi to docela líto.
napsal(a):
No teda, to je obr!!! No teda pokud Ty neměříš 150 cm i s botama. Můj Zahirek má ve skoro 8 měsících cca 140 cm hůlkou. A Grand má úžasný flek přes nozdry, moc se mi líbí koně s velkýma odznakama (asi proto moji koni nemají nic moc
).
Ještě přidám Zahira a jeho několika barevný kukuč...
Přátelé, jsem ráda, že se ozýváte, krásně vám ti prckové vyrostli, je to žůžo se na ně koukat. Tak další, další !!!!
jackie
napsal(a):
Ahoj Jani a všichni na mateřské s hříbaty,všechna Vaše hříbátka jsou moc hezká,plná života a spokojená,tak taky posílám svoje(není moje),ale je jako moje.Roste mu hezky zadeček,a začal krásně přebarvovat-hnědáček jako vyšitý.Ale povahou je to kliďas,když s ním něco děláme,tak stojí a je mu to příjemný a skoro vždycky u toho skoro spí.
Já bych fotila,až bych brečela,jenže to neumím s tím fotyho přístrojem,aby mě vyfotil sám,když tu zrovna nikdo jiný není.Já s koníkama dělám něco většinou dopoledne-Jaruška je ve škole a manžel vydělává peňulky,takže se to budu muset s tím fotyho přístrojem naučit,abyste viděli,co všechno děláme.
Ahojkýýýý,Jarka.

jaruska
napsal(a):
Ahoj Jani a všichni na mateřské s hříbaty,všechna Vaše hříbátka jsou moc hezká,plná života a spokojená,tak taky posílám svoje(není moje),ale je jako moje.Roste mu hezky zadeček,a začal krásně přebarvovat-hnědáček jako vyšitý.Ale povahou je to kliďas,když s ním něco děláme,tak stojí a je mu to příjemný a skoro vždycky u toho skoro spí.
Já bych fotila,až bych brečela,jenže to neumím s tím fotyho přístrojem,aby mě vyfotil sám,když tu zrovna nikdo jiný není.Já s koníkama dělám něco většinou dopoledne-Jaruška je ve škole a manžel vydělává peňulky,takže se to budu muset s tím fotyho přístrojem naučit,abyste viděli,co všechno děláme.
Ahojkýýýý,Jarka.
Ahoj Jaruš, tak se nauč, už jsem zvědavá! Já většinou fotím koně bez uší a tak, ale hold když oni se pořád vrtěj!
jaruska
napsal(a):
Ahojkýýýý,Jarka.
Ještě jedna hezká prdelinka....
jackie
napsal(a):
Náš Šošon s maminkou Barunkou pět minut po narození
jackie
napsal(a):
Šošon 2,5 měsíce se seznamuje s novým kámošem