Jak rostou? Letošní hříbci...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.10.2006 07:52

Jak vám dorůstají koňská miminka? My už jsme ve věku odstávčete, tedy dnes přesně 6 měsíců.Ale máminy sukně se Angie bude držet ještě nejméně do ledna .
Tady Angie den po narození...

11.10.2006 07:53

jackie napsal(a):
Jak vám dorůstají koňská miminka? My už jsme ve věku odstávčete, tedy dnes přesně 6 měsíců.Ale máminy sukně se Angie bude držet ještě nejméně do ledna .

A tady už má 6 měsíců...

11.10.2006 07:54

jackie napsal(a):

A ještě jednou..

11.10.2006 07:55

jackie napsal(a):
A tady už má 6 měsíců...

tak nám je taky už šest měsíců a 11 dní. Ta první fotka je 3 dni po narození

11.10.2006 07:56

dolinka napsal(a):
tak nám je taky už šest měsíců a 11 dní. Ta první fotka je 3 dni po narození

a další už je velký kluk

11.10.2006 07:57

dolinka napsal(a):
a další už je velký kluk

a poslední už vypálený

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.10.2006 08:32

jackie napsal(a):
A ještě jednou..

Jackie tak jdem na to!
První den!

11.10.2006 08:33

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jackie tak jdem na to!
První den!

A ještě z 18.2.06

11.10.2006 08:34

A ještě z 18.2.06

A včera tzn. 10.10.06

11.10.2006 08:36

A včera tzn. 10.10.06

A poslední!

11.10.2006 10:04

jackie napsal(a):

Vidím, že se tady schází stará parta. Tak to nemůžu nepřispět. Morfíček v den narození.

11.10.2006 10:06

cream napsal(a):
Vidím, že se tady schází stará parta. Tak to nemůžu nepřispět. Morfíček v den narození.

A hlavička.

11.10.2006 10:07

cream napsal(a):
A hlavička.

A dnes. 6 měsíců a 6 dní.

11.10.2006 10:11

cream napsal(a):
A dnes. 6 měsíců a 6 dní.

S maminkou.

11.10.2006 10:42

cream napsal(a):
S maminkou.

Ahoj Cream, Morfík je krasavec a mamča taky! A ještě sis to nerozmyslela s tím prodejem?

11.10.2006 10:59

Ahoj Cream, Morfík je krasavec a mamča taky! A ještě sis to nerozmyslela s tím prodejem?

Tak já se také přidám. Taky je Grandík těsně po porodu...takovej jelimánek

11.10.2006 11:00

tajemma danny napsal(a):
Tak já se také přidám. Taky je Grandík těsně po porodu...takovej jelimánek

a tady jako půl takřka půlroční puberťáček...

11.10.2006 11:00

tajemma danny napsal(a):
a tady jako půl takřka půlroční puberťáček...

A tady ještě neohrabanej LORD asi 12 hodin po porodu...

11.10.2006 11:01

tajemma danny napsal(a):
A tady ještě neohrabanej LORD asi 12 hodin po porodu...

A tady LORD - kohát obrovskej jako skoro půlroční. To je kus koně co?

11.10.2006 11:42

jackie napsal(a):
A tady už má 6 měsíců...

pro Jackie, konečně se tu ozval někdo normální,co se nehádá a nerýpe.máš moc pěkné hříbě,je pěkně narostlí.,Už má majitele? nebo si ho necháváš?

11.10.2006 11:47

tajemma danny napsal(a):
A tady LORD - kohát obrovskej jako skoro půlroční. To je kus koně co?

No teda, to je obr!!! No teda pokud Ty neměříš 150 cm i s botama. Můj Zahirek má ve skoro 8 měsících cca 140 cm hůlkou. A Grand má úžasný flek přes nozdry, moc se mi líbí koně s velkýma odznakama (asi proto moji koni nemají nic moc ).
Ještě přidám Zahira a jeho několika barevný kukuč...

11.10.2006 12:48

bednarik petr napsal(a):
pro Jackie, konečně se tu ozval někdo normální,co se nehádá a nerýpe.máš moc pěkné hříbě,je pěkně narostlí.,Už má majitele? nebo si ho necháváš?

pro mucangu: děkuju za pochvalu, prcek už má skoro nového majitele. Nechat si ho nemůžu, bohužel, je moc hezky narostlej, tak je mi to docela líto.

11.10.2006 12:48

No teda, to je obr!!! No teda pokud Ty neměříš 150 cm i s botama. Můj Zahirek má ve skoro 8 měsících cca 140 cm hůlkou. A Grand má úžasný flek přes nozdry, moc se mi líbí koně s velkýma odznakama (asi proto moji koni nemají nic moc ).
Ještě přidám Zahira a jeho několika barevný kukuč...

Přátelé, jsem ráda, že se ozýváte, krásně vám ti prckové vyrostli, je to žůžo se na ně koukat. Tak další, další !!!!

11.10.2006 14:11

jackie napsal(a):

Ahoj Jani a všichni na mateřské s hříbaty,všechna Vaše hříbátka jsou moc hezká,plná života a spokojená,tak taky posílám svoje(není moje),ale je jako moje.Roste mu hezky zadeček,a začal krásně přebarvovat-hnědáček jako vyšitý.Ale povahou je to kliďas,když s ním něco děláme,tak stojí a je mu to příjemný a skoro vždycky u toho skoro spí.
Já bych fotila,až bych brečela,jenže to neumím s tím fotyho přístrojem,aby mě vyfotil sám,když tu zrovna nikdo jiný není.Já s koníkama dělám něco většinou dopoledne-Jaruška je ve škole a manžel vydělává peňulky,takže se to budu muset s tím fotyho přístrojem naučit,abyste viděli,co všechno děláme.
Ahojkýýýý,Jarka.

11.10.2006 14:12

jaruska napsal(a):
Ahoj Jani a všichni na mateřské s hříbaty,všechna Vaše hříbátka jsou moc hezká,plná života a spokojená,tak taky posílám svoje(není moje),ale je jako moje.Roste mu hezky zadeček,a začal krásně přebarvovat-hnědáček jako vyšitý.Ale povahou je to kliďas,když s ním něco děláme,tak stojí a je mu to příjemný a skoro vždycky u toho skoro spí.
Já bych fotila,až bych brečela,jenže to neumím s tím fotyho přístrojem,aby mě vyfotil sám,když tu zrovna nikdo jiný není.Já s koníkama dělám něco většinou dopoledne-Jaruška je ve škole a manžel vydělává peňulky,takže se to budu muset s tím fotyho přístrojem naučit,abyste viděli,co všechno děláme.
Ahojkýýýý,Jarka.

Ahoj Jaruš, tak se nauč, už jsem zvědavá! Já většinou fotím koně bez uší a tak, ale hold když oni se pořád vrtěj!

11.10.2006 14:12

jaruska napsal(a):
Ahojkýýýý,Jarka.

Ještě jedna hezká prdelinka....

11.10.2006 14:21

cream napsal(a):

Morfíček v den narození vypadá jako plyšový koníček-hned bych si ho vzala na hraní i já,ač už jsem velká!!!!!!!!!!!

11.10.2006 15:29

jackie napsal(a):

Náš Šošon s maminkou Barunkou pět minut po narození

11.10.2006 15:33

jackie napsal(a):

Šošon 2,5 měsíce se seznamuje s novým kámošem

Přidejte reakci

Přidat smajlík