karwen
napsal(a):
Taaak lidičky, házejte sem fotečky vašich (nebo i jiných) koníků, kteří vypadali dříve hrozně, a teď jsou to krasavci Ať můžem porovnat jak se koníčci krásně zpravili
SIMONEL před rokem jako 3letý hřebec
tauria
napsal(a):
SIMONEL před rokem jako 3letý hřebec
SIMONEL v zimě pře půl rokem
tauria
napsal(a):
a SIMONEL před týdnem
Takhle vypadala Bělinka,než si ji tato panička koupila
trajekt
napsal(a):
VYSTOUPLA PATER,KYCLE,ZEBRA
Takhle se u ní zpravila
trajekt
napsal(a):
Takhle se u ní zpravila
A tohle je foceno před týdnem,po třech měsících u nás
karwen
napsal(a):
Taaak lidičky, házejte sem fotečky vašich (nebo i jiných) koníků, kteří vypadali dříve hrozně, a teď jsou to krasavci Ať můžem porovnat jak se koníčci krásně zpravili
Ne že bych koně zachraňovala z nějakých špatných podmínek, ke mě přišel už vyžraný, ale rozdíl před pár lety a dnes je zřejmý.
stieberova
napsal(a):
Ne že bych koně zachraňovala z nějakých špatných podmínek, ke mě přišel už vyžraný, ale rozdíl před pár lety a dnes je zřejmý.
ponička letos v březnu, když jsme se na ní byly podívat, pohádala jsem se kvůli ní s přítelem. Vydupala jsem si své, ale ještě měsíc byl naštvaný, že jsem přivezla oheru domů.
kolca
napsal(a):
ponička letos v březnu, když jsme se na ní byly podívat, pohádala jsem se kvůli ní s přítelem. Vydupala jsem si své, ale ještě měsíc byl naštvaný, že jsem přivezla oheru domů.
a ještě z druhé strany
kolca
napsal(a):
a ještě z druhé strany
a zhruba po měsíci, stačilo ji ostříhat, vyčesat, vykoupat a odčervit. Tlustá byla dost.
trajekt
napsal(a):
Takhle vypadala Bělinka,než si ji tato panička koupila
Ještě jedna
barush
napsal(a):
ne ne nechvátám,ale spíš bych koupila něco staršího 5-6 let,kobylku nejlépe.ale jinak díky za nabídku!máš nějaký webovky?ať se pokochám!
No dávám sem fotku koníka, jmenuje se Bart, majitel ho koupil, protože mu bylo koníka líto a ustájil si ho u nás...a při příchodu k nám vypadal takto
eivlisa
napsal(a):
No dávám sem fotku koníka, jmenuje se Bart, majitel ho koupil, protože mu bylo koníka líto a ustájil si ho u nás...a při příchodu k nám vypadal takto
Po krátké době se pěkně zakulatil a dělal nám obrovskou radost...no ale bohužel jen do doby, kdy mu majitel naplánoval budoucnost a rozhodl se ho prodat