Hledám klisnu jménem Kaskáda

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.10.2006 21:57

KASKÁDA otec:Carol
matka:Dajána
Tmavá hnědka s hvězdickou. asi by jí mělo být 7let.Prosím kdo jí teď zná at mi písne.Chtěla bych vědět jak se má atd.Předem děkuji

17.10.2006 10:30

siko napsal(a):
Tmavá hnědka s hvězdickou. asi by jí mělo být 7let.Prosím kdo jí teď zná at mi písne.Chtěla bych vědět jak se má atd.Předem děkuji

Pomůže ti tohle??

http://www.schct.cz /pk/pk_display. php3?id=89159

17.10.2006 12:10

siko napsal(a):

Když jsem to viděla, tak sjem si hhned vzpoměla na Kaskádu na které jsem párkrát jela, ale ona je ryzák s lysinou a je to čt;) tak nic, no;)

17.10.2006 13:03

kassiopeass napsal(a):
Když jsem to viděla, tak sjem si hhned vzpoměla na Kaskádu na které jsem párkrát jela, ale ona je ryzák s lysinou a je to čt;) tak nic, no;)

taky se mi vybavila Kaskádka ale ta je ryzka s lysinkou a má cosik s pravou nohou..a je to čt..byla to taky moc šikovná kobča snad tu svoji najdeš a někdo ti oní dá dobré info...

17.10.2006 19:23

siko napsal(a):

ahoj, Kaskádu vídám často na závodech. Jezdí jí Petra Charvátová. Snad ti to k něčemu pomůže.

17.10.2006 22:11

coriska napsal(a):
ahoj, Kaskádu vídám často na závodech. Jezdí jí Petra Charvátová. Snad ti to k něčemu pomůže.

ona sní jezdí na závody? a kam se až dopracovala? a jak se má?dík

18.10.2006 07:28

siko napsal(a):
ona sní jezdí na závody? a kam se až dopracovala? a jak se má?dík

jj jezdí, choděj spolu L docela slušně...ale nevím jak se má, osobně jí bohužel neznám

18.10.2006 21:59

siko napsal(a):

Kaskáda je skutečně ustájena u Petry Charvátové (Mnichovo Hradiště).

keru

18.10.2013 17:12
keru

XXX.XXX.8.18

klisna je u vysokeho myta

http://stajzadoli.webnode.cz/kone/kaskada/

18.10.2013 19:34
siko

XXX.XXX.200.2

smajlík děkuji za informaci . Bohužel jsem ji hledala před 7lety.Jezdila jsem jí jako 4-5letou, tenkrát jsem přišla jako každy den do stáje a bylo mi řečeno že jí majitel prostě odvezl a prodal. Ten pocit nikomu nepřeji. Už tenkrát to byla supr kobyla.smajlík Ještě jednou děkuji a pokud jste jí na blízku dejte jí za mě pusinkusmajlík

18.10.2013 20:04
kačule

XXX.XXX.231.5

dobry den, prosím a ta kaskada ryzka s lysinkou nemate někdo jeji fotky?měla jsem kobylku kamilu a měla mamku kaskadu ryzku bohužel už neni na světě jen by mě zajimalo jestli to neni třeba jeji maminka

Přidejte reakci

Přidat smajlík