jeffik
napsal(a):
Ahojky nemáte¨fotky těhle krásnej koní???
není nádhernej??
jeffik
napsal(a):
jsou opravdu nádherní, ale jsou to rození obříci....
Taky mám jednu fotečku z Lysé...
nicolll
napsal(a):
Ahojky Luci. Ten prvni je taky tinker??...ten je nekrasnejsi upe roztomilej...jestli mas a muzes hodila by jsi sem nejake jeho dalsi fotecky??....
Ahojky,ne todle byl Šír s farmy Darkwood snad se masjitelka nebude zlobit že sem sem dala jeho fotečku teda jají fotečku :o) co bys chtěla za fotky?Mám jich spousty počínaje u Tinkerů přes Frízy,šíry a konče u acheltinců :o)
lukinda
napsal(a):
Ahojky,ne todle byl Šír s farmy Darkwood snad se masjitelka nebude zlobit že sem sem dala jeho fotečku teda jají fotečku :o) co bys chtěla za fotky?Mám jich spousty počínaje u Tinkerů přes Frízy,šíry a konče u acheltinců :o)
Ahojik Luci...muzes mi poslat nejaky fotky tehle krasavice...zaujala me jeji barva ja myslela zhe muzou byt jen cernobily...ale je moc krasna..pripomina mi konika ktereho mam doma jenze on nema lysinku...tak jestli chce s tak je posli na Nikca.kop@seznam.cz...diky moc..a z kama si??
nightdevil
napsal(a):
jsou opravdu nádherní, ale jsou to rození obříci....
Taky mám jednu fotečku z Lysé...
...
maťa

daty
napsal(a):
...
To daty: Bože ten je strašně krásnej! Je Tvůj??
Nemáš víc fotek?
klafus
napsal(a):
ten není jenom krásnej!!! ten je hlavně velkej jak hovado!!!! taky bych prosila ještě nějakou fotečka a popisek (stačí krátký) a hlavně kolik má v kohoutku!!!!páč takhle vypadá jak Brontosaurs
Ahojte, ten převážně černej je plemenný hřebec Transilvánija Bronský a ten převážně hnědej je jeho syn Indián, můj bohužel není ani jeden z nich, poznala sem je na brigádě ve stáji Karlštejn. Broňa byl úplně perfektní, kliďas, takovej ťululum, kopyto měl jako pivní tác....mazec to udržet při čištění..Indiánovi byli v tu dobu asi tři, takže puberťák...Kolik mají KVH to bohužel nevim, ale já mám tak kolem 153cm.
Dávám ještě ňáké to foto, ale je to přefocované digitálem, takže kvalita nic moc...
daty
napsal(a):
Ahojte, ten převážně černej je plemenný hřebec Transilvánija Bronský a ten převážně hnědej je jeho syn Indián, můj bohužel není ani jeden z nich, poznala sem je na brigádě ve stáji Karlštejn. Broňa byl úplně perfektní, kliďas, takovej ťululum, kopyto měl jako pivní tác....mazec to udržet při čištění..Indiánovi byli v tu dobu asi tři, takže puberťák...Kolik mají KVH to bohužel nevim, ale já mám tak kolem 153cm.
Dávám ještě ňáké to foto, ale je to přefocované digitálem, takže kvalita nic moc...
Broňa v hale
daty
napsal(a):
Indián
a úplně poslední fotka co mám je ještě dcera Broňi Rapunzel
nicolll
napsal(a):
Ahojik Luci...muzes mi poslat nejaky fotky tehle krasavice...zaujala me jeji barva ja myslela zhe muzou byt jen cernobily...ale je moc krasna..pripomina mi konika ktereho mam doma jenze on nema lysinku...tak jestli chce s tak je posli na Nikca.kop@seznam.cz...diky moc..a z kama si??
Ahojky Niky,nevím o kterou kobylku se přesně jedná tak mi to prosím napiš na můj e-mail lukinda@centrum.cz
bonita
napsal(a):
to Daty: len by som ta chcela opravit v jednej nepresnosti, Rapunzel nie je dcerou Bronskeho, ona bola importovana z Nemecka a ma uplne inych rodicov, a Bronsky je na Slovensku v Niznej Kalosi
Dík za info Bonito, o Rapunzel mi bylo řečeno tohle,nevím, už si to nepamatuju přesně, ale asi o tom víš víc.Na brigádě sem tam byla asi před 3 roky a to tam Bronský ještě byl...
jeffik
napsal(a):
shirecek pracant