Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.10.2006 18:49

Ahojky nemáte¨fotky těhle krásnej koní???

17.10.2006 19:25

jeffik napsal(a):

není nádhernej??

12.12.2006 09:47

jeffik napsal(a):
není nádhernej??

několik fotek z Lysé...

12.12.2006 09:48

tajemma danny napsal(a):
několik fotek z Lysé...

etě...

13.12.2006 06:18

tajemma danny napsal(a):

Jo jo,jsou moc krásní,ale na mě mooc veliký.

30.12.2006 20:48

jaruska napsal(a):
Jo jo,jsou moc krásní,ale na mě mooc veliký.

1

30.12.2006 22:36

lukinda napsal(a):
3

Ahojky Luci. Ten prvni je taky tinker??...ten je nekrasnejsi upe roztomilej...jestli mas a muzes hodila by jsi sem nejake jeho dalsi fotecky??....

31.12.2006 08:30

jeffik napsal(a):

jsou opravdu nádherní, ale jsou to rození obříci....
Taky mám jednu fotečku z Lysé...

31.12.2006 19:35

nicolll napsal(a):
Ahojky Luci. Ten prvni je taky tinker??...ten je nekrasnejsi upe roztomilej...jestli mas a muzes hodila by jsi sem nejake jeho dalsi fotecky??....

Ahojky,ne todle byl Šír s farmy Darkwood snad se masjitelka nebude zlobit že sem sem dala jeho fotečku teda jají fotečku :o) co bys chtěla za fotky?Mám jich spousty počínaje u Tinkerů přes Frízy,šíry a konče u acheltinců :o)

1.1.2007 23:20

lukinda napsal(a):
Ahojky,ne todle byl Šír s farmy Darkwood snad se masjitelka nebude zlobit že sem sem dala jeho fotečku teda jají fotečku :o) co bys chtěla za fotky?Mám jich spousty počínaje u Tinkerů přes Frízy,šíry a konče u acheltinců :o)

Ahojik Luci...muzes mi poslat nejaky fotky tehle krasavice...zaujala me jeji barva ja myslela zhe muzou byt jen cernobily...ale je moc krasna..pripomina mi konika ktereho mam doma jenze on nema lysinku...tak jestli chce s tak je posli na Nikca.kop@seznam.cz...diky moc..a z kama si??

2.1.2007 17:40

nightdevil napsal(a):
jsou opravdu nádherní, ale jsou to rození obříci....
Taky mám jednu fotečku z Lysé...

...

maťa

2.1.2007 18:05
maťa

daty napsal(a):
...

To daty: Bože ten je strašně krásnej! Je Tvůj?? Nemáš víc fotek?

2.1.2007 18:24

daty napsal(a):
...

ten není jenom krásnej!!! ten je hlavně velkej jak hovado!!!! taky bych prosila ještě nějakou fotečka a popisek (stačí krátký) a hlavně kolik má v kohoutku!!!!páč takhle vypadá jak Brontosaurs

2.1.2007 19:05

klafus napsal(a):
ten není jenom krásnej!!! ten je hlavně velkej jak hovado!!!! taky bych prosila ještě nějakou fotečka a popisek (stačí krátký) a hlavně kolik má v kohoutku!!!!páč takhle vypadá jak Brontosaurs

Ahojte, ten převážně černej je plemenný hřebec Transilvánija Bronský a ten převážně hnědej je jeho syn Indián, můj bohužel není ani jeden z nich, poznala sem je na brigádě ve stáji Karlštejn. Broňa byl úplně perfektní, kliďas, takovej ťululum, kopyto měl jako pivní tác....mazec to udržet při čištění..Indiánovi byli v tu dobu asi tři, takže puberťák...Kolik mají KVH to bohužel nevim, ale já mám tak kolem 153cm.
Dávám ještě ňáké to foto, ale je to přefocované digitálem, takže kvalita nic moc...

2.1.2007 19:06

daty napsal(a):
Ahojte, ten převážně černej je plemenný hřebec Transilvánija Bronský a ten převážně hnědej je jeho syn Indián, můj bohužel není ani jeden z nich, poznala sem je na brigádě ve stáji Karlštejn. Broňa byl úplně perfektní, kliďas, takovej ťululum, kopyto měl jako pivní tác....mazec to udržet při čištění..Indiánovi byli v tu dobu asi tři, takže puberťák...Kolik mají KVH to bohužel nevim, ale já mám tak kolem 153cm.
Dávám ještě ňáké to foto, ale je to přefocované digitálem, takže kvalita nic moc...

Broňa v hale

2.1.2007 19:07

daty napsal(a):
Broňa v hale

a ještě

2.1.2007 19:11

daty napsal(a):
Indián

a úplně poslední fotka co mám je ještě dcera Broňi Rapunzel

2.1.2007 19:13

nicolll napsal(a):
Ahojik Luci...muzes mi poslat nejaky fotky tehle krasavice...zaujala me jeji barva ja myslela zhe muzou byt jen cernobily...ale je moc krasna..pripomina mi konika ktereho mam doma jenze on nema lysinku...tak jestli chce s tak je posli na Nikca.kop@seznam.cz...diky moc..a z kama si??

Ahojky Niky,nevím o kterou kobylku se přesně jedná tak mi to prosím napiš na můj e-mail lukinda@centrum.cz

2.1.2007 19:39

daty napsal(a):
a úplně poslední fotka co mám je ještě dcera Broňi Rapunzel

pro daty:ahoj ty znáš broňu jo
já teda jen z fotek co mi darovala kamarádka když sem se rozhodovala pro kup Tinky no ale můžu říct že sem váhala mezi shirem a tinkerem nakonec to vyhrále tinkeřice

3.1.2007 14:56

jeffik napsal(a):

Chcem sa spýtať koľko stojí u Vás takýto koník

4.1.2007 23:49

jeffik napsal(a):

to Daty: len by som ta chcela opravit v jednej nepresnosti, Rapunzel nie je dcerou Bronskeho, ona bola importovana z Nemecka a ma uplne inych rodicov, a Bronsky je na Slovensku v Niznej Kalosi

5.1.2007 10:28

bonita napsal(a):
to Daty: len by som ta chcela opravit v jednej nepresnosti, Rapunzel nie je dcerou Bronskeho, ona bola importovana z Nemecka a ma uplne inych rodicov, a Bronsky je na Slovensku v Niznej Kalosi

Dík za info Bonito, o Rapunzel mi bylo řečeno tohle,nevím, už si to nepamatuju přesně, ale asi o tom víš víc.Na brigádě sem tam byla asi před 3 roky a to tam Bronský ještě byl...

6.1.2007 20:25

jeffik napsal(a):

daty, to je OK, kazdy sa moze pomylit, mozno si myslela Harley, lebo to je potomok Bronskeho, ale Rapunzel ma otca nemeckeho plemenika Ftrettholts Joseph

6.1.2007 20:29

daty napsal(a):
Indián

Myslím, že Indiánek už je ve věčných lovištích...

18.1.2007 14:33

jeffik napsal(a):

shirecek pracant

18.1.2007 14:35

jackie napsal(a):
Myslím, že Indiánek už je ve věčných lovištích...

tak sa ho veterinarom nepodarilo zachranit? To je mi strasne luto....

19.1.2007 18:04

bonita napsal(a):
daty, to je OK, kazdy sa moze pomylit, mozno si myslela Harley, lebo to je potomok Bronskeho, ale Rapunzel ma otca nemeckeho plemenika Ftrettholts Joseph

a co se vůbec stalo tomu Inidánovi??

Přidejte reakci

Přidat smajlík